ayy çok teşekkür ederim canım. İnşallah öyledir. Mutlu oldum gece gece umut vermen bile çok güzel :) mutlaka haber veririm :)Canm açıkçası ben senin adına umutluyum. Benim bu 47 değerini ogrnmeden tam bi hafta önce 0.15 çıkmıştı. Bir hafta sonra hamile olduğumu öğrendim. Dilerim seninde öyledir. Ben ovu yapmaya fırsat bulamamistim. Gebeligi öğrenmeden iki gun önce yapmaya basladim baktım koyulaşıyor. Heh tamam dedim çünkü kimyasal geçirmeden bir kaç gun öncede ovu. Hep koyulasiyordu. Ben cok umut vermek istemem ama bende aynen bu oldu. Insallah bebebgin seninledir. Kendine dikkat et bu dönemde:) haberdar et olur mu
Canım ben cuma günü gebelk testi yaptım poz hcg 39, yarın tekrar hcg yaptırcam ama dün hece yarısı tekrar test yaptım cıma günküyle aynı koyulukta,hcg değerim yükselmedimi yoksa diye çok korkuyorum bat 20 ağustosArkadaşım adet döngün kaç günde bir. Benim adete 5 gun kala böyle cikti. Ve hala böyle çıkıyor. Gebeyim insallah değerlerinin arttmasini bekliyorum. Eğer daha önce yumurtladiysan şüpheli ilişkin varsa gebe olabilirsin tabi daha önceki aylarda son günler boyle cikmiyoraa
Cevap verdigin icin cok sagol canim.temmuzda ole denedim olmadi.cunku siliklesmeye basladigi gun hemen iliski oldu gec kaldigimi dusunuyom.bu defa t cok koyu ciktigi gun denicem sence nolurkiben ovulasyon testini denedim ilk defa bildiğim kadaovulasyon testi pozitif çıktıktan sonra aynı test silik çıkmaya başladığı an ilişki olmalı.
Cevap verdigin icin cok sagol canim.temmuzda ole denedim olmadi.cunku siliklesmeye basladigi gun hemen iliski oldu gec kaldigimi dusunuyom.bu defa t cok koyu ciktigi gun denicem sence nolurki.ben ovulasyon testini denedim ilk defa bildiğim kadaovulasyon testi pozitif çıktıktan sonra aynı test silik çıkmaya başladığı an ilişki olmalı.
Canim bende cok kolay tespit ettim.tam yumurtlama gununden 1 gun sonra iliski oldu ama hamile kalamadim.cift koyu cizgiyi hatta t cizgisi daha koyu gorfugm gunden bir gun sonra calisma yaptim ama tutmadibi sorum olucak ben 2 aydır bu testi kullanıyorum. ve 2 aydırda tam yumurtlama günümü tespit ettim ve o günü degerlendirdik ama hamillelik oluşmadı.ben testi alırken günü tespit edersem hemen hamile kalcam zannediyorum ama malesef öğle olmadı. sizin aranızdada böyle ovulasyon testini kullanıp ilk seferde hamile kalamayan ama sonraki aylarda hamile kalan varmı?
Meliscigm nerdesin kac gundur.hic yazmiyosun girmiyorsunda. Ins. Hamilesndirbenimde olmadı canı bugun reglimin 4. günü. ben de aynı senin gibi yaptım erkek olsun diye demekki kaçırdık. bu sefer en koyu çift çizgi ve sonrakı gunleri değerlendiryim dıyorum hayırlısı öpt
Canim benim bat bugün ins gelen giden olmaycak gibi duruyo.tekrar gebelik testi yapmadım ama.ovu. testi digergunleere göre koyu cikti. Artık artsada daha fazla çıkmaz galiba. Ama bilmiyorum benimde kafam karışık stres yapmamak icin kan yapmıyorum ben. Ama bence bebeklerimiz bizimle insallah. Hayırlı uğurlu olsun.hic stres yapma cnm. Allah tamamına erdirsin:) uzme bebeginjde yükselmiştir değerin korkma kardesim. Ben bebegime sürekli hay esmasini.okumaya calisiyorum.banada iyi geliyo. Sen.elinden.geleni.yap. nasibi.varsa ne olursa olsun doğar. Yoksa ne yapsak boş. Kendini işlerle yorma.suyunu sutunu kuruyemis sebze meyveni güzelce yemeye çalış. Ağır kaldırma bir yere uzanma ani heyecan korku yasamamaya çalış. Gerisi Allaha kalmış cnm haberdar et olur mu.Canım ben cuma günü gebelk testi yaptım poz hcg 39, yarın tekrar hcg yaptırcam ama dün hece yarısı tekrar test yaptım cıma günküyle aynı koyulukta,hcg değerim yükselmedimi yoksa diye çok korkuyorum bat 20 ağustos
kizlar öncesi ve sonrasinda da ilişki olmalı. Bırakmayin iki günde bir yapın. Ben bu ay ovu ile.degil akintidan takip ettim. Akintimin uzadığı gun tek ilişki ile su an.insallah hamileyim. Degerim artsın diye bekliyorum. Ovu. Testi stres yapıyorsa bence bırakın. Stresin olduğu yere bebek gelmez :) allah gonlunuze göre versinCanim bende cok kolay tespit ettim.tam yumurtlama gununden 1 gun sonra iliski oldu ama hamile kalamadim.cift koyu cizgiyi hatta t cizgisi daha koyu gorfugm gunden bir gun sonra calisma yaptim ama tutmadi
bi sorum olucak ben 2 aydır bu testi kullanıyorum. ve 2 aydırda tam yumurtlama günümü tespit ettim ve o günü degerlendirdik ama hamillelik oluşmadı.ben testi alırken günü tespit edersem hemen hamile kalcam zannediyorum ama malesef öğle olmadı. sizin aranızdada böyle ovulasyon testini kullanıp ilk seferde hamile kalamayan ama sonraki aylarda hamile kalan varmı?
Canim senin bu dedigin bana olmaz. Yspernleri beklerken olur. Ne geldi aklima predictorda koyu t yi gordktn 10 saat falan sonra ilski olsa nasl olur senceKoyuft cizgiyi yakaladıgında t sen öncesindezından gün aşırı ilişki olsun ki tutması daha kolay olsun canım. Koyu cift cizgi 24-36 saat icinde yumurta catlıcak anlamına geliyo iceride sperm olmalıki buluşabilsinler. 72 saat spermler yaşıyo diyolar ama garantisi yok :)
Canim senin bu dedigin bana olmaz. Yspernleri beklerken olur. Ne geldi aklima predictorda koyu t yi gordktn 10 saat falan sonra ilski olsa nasl olur sence
zaten sadece o gün olmuyo ama işte 6 aydır beklemedeyim tam gününü yakalıyımda garanti olsun diye yapıyorum ovulasyon testini. ama malesef ovulasyon testiylede olmadı. zaten benim kız erkek gibi bi seçimim yok ilk cocuk olucağı için aman sağlıklı hayırlı evlat olsunda kız erkek farketmez.Koyu olan cift cizgiyi yakaladıgında tek ilişki olmasın sen öncesinde ve sonrasındada en azından gün aşırı ilişki olsun ki tutması daha kolay olsun canım. Koyu cift cizgi 24-36 saat icinde yumurta catlıcak anlamına geliyo iceride sperm olmalıki buluşabilsinler. 72 saat spermler yaşıyo diyolar ama garantisi yok :)
zaten sadece o gün olmuyo ama işte 6 aydır beklemedeyim tam gününü yakalıyımda garanti olsun diye yapıyorum ovulasyon testini. ama malesef ovulasyon testiylede olmadı. zaten benim kız erkek gibi bi seçimim yok ilk cocuk olucağı için aman sağlıklı hayırlı evlat olsunda kız erkek farketmez.
beki sen ovulasyon testini denediğin ilk aymı hamile kaldın? ben 2 aydır deniyorum ama olmuyor. gününü tutturmakta yetmiyor. bende yada eşimde bi sorunmu var diye düşünür oldum.Bende ovulasyon testı ıle hamıle kaldım ve senın dedıgın gıbı kız erkek hıc farketmez saglıklı olsun dedım. Oyuzden cıft cıgyı 17. Gun gordum 15-17 ve 18. Gunleri degerlendırdım. Tuttu bakalım insallah saglıkla sonuna kadar gıdebılırız. Umarım sanada işe yarar ovulasyon testleri bana yaradıgı gıbı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?