daha önceden gebelik yoktuysa eğer bebek olması pek mümkün degil. yumurtlamadan sonra döllenmenin oluşması 4 ila 8 gün sürüyomuş cunkü ve sonra tüplerden rahime düşmeside 3-4 gun sürüyomuş. rahime düşene kadar bebek oluşmuş sayılmıyomuş. tabii bunlar benim okuyup araştırdıklarım yinede farklı bişey varsa bilemem canım.
Saol.ya banada mantıklı gelmiyor zaten hemen 5.denemede anlaşılmaz ama bişey vardı hissettim acaba hamilelik oldgnda böyle şeyler mi hissediliyor diye düşündüm:)))
yani öyle pat diye hissedilecegini sanmıyorum :) hatta rahime dustugunude anca yerlesme kanamasıyla anlıyolarmış oda herkeste olmuyomus sanırım
Bu yerleşme kanaması cokmu bende az bi kanama oldu.hamile olsam korkcam hem istiyorum hem korkuyorum:)))ne zormus allahım isteyen herkese hemen versin inş.böyle yapıp beklemesi cok fenaymış
Bu yerleşme kanaması cokmu bende az bi kanama oldu.hamile olsam korkcam hem istiyorum hem korkuyorum:)))ne zormus allahım isteyen herkese hemen versin inş.böyle yapıp beklemesi cok fenaymış
Evet tatlım senın hepten silinmiş. Ya test cok hassas degıl yada senın degerın dusuk bukdr gosteriyo ama neticede yakalmıssın en koyu zamanı
Labiquick sozde hassas dendi ama en koyu gunu degerlendirdik dogru dimi?
Kızlar bakarmısınız erkek bebek için yapıyorum testleri 12.gün çalışma oldu.sizce yumurtlamışmıyım????
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bişey sorabilirimyim size sorunuzun cvbı değil ama.hastalıgınız ın gecikmesi ninmi 13.günü
Bişey sorabilirimyim size sorunuzun cvbı değil ama.hastalıgınız ın gecikmesi ninmi 13.günü
Canim bana sormamissin ama ben cevap veriyim 13. Gun derken regli 1 gun sayiyorsun sayarak 13. Gun diyorsun oke umarim anlamissindir
En DeğerLim Eşimmmm <3
bu arada evettt yapıp beklemesii cok zorrr. ben bukdr etkisi altında kalacagımı hic dusunmezdım. gece uykularımdan uyanıyorum resmen. senin kaç gun gecti yumurtlamanın ustunden? allah herkesee hemencicik farkettirmeden bebiş versin insallah :)
canım benim bildiğim ovu testleri ay içinde genellikle silik çıkıyor sadece ovu günü koyulaşıyor çünkü vücudumuzda lh hep varmış ama ovu günü yoğunlaşıyomuşkızlar ovulasyon testinde negatif olunca silik çizgi mi çıkıyor? silik çizgi çıkması yumurtlama yakın yapmaya devam et koyulaşacak mı demek oluyor? bugün ilk defa yaptım.
canım benim bildiğim ovu testleri ay içinde genellikle silik çıkıyor sadece ovu günü koyulaşıyor çünkü vücudumuzda lh hep varmış ama ovu günü yoğunlaşıyomuş
Merhabalar. Benim de bugun ikisi kopkoyu oldu hatta ikinci cizi ilkinden de koyu oldu. Sabah aksam calismamiz oldu. Bundan onceki 3 gunde de oldu. Onumuzdeki 3 gunde de olcak. Umarim ise yarar.
kızlar ovulasyon testinde negatif olunca silik çizgi mi çıkıyor? silik çizgi çıkması yumurtlama yakın yapmaya devam et koyulaşacak mı demek oluyor? bugün ilk defa yaptım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?