hadi bakalım hayırlısı, sonucu buraya yazarsınız. 1 saat tabii ki fark ettirmez. iyi bir zamanı değerlendirmişsiniz.
Selam arkadaşlar bugun gg den ovulasyon testini aldım salı en gec çarşamba elimde olur. Buradan günü gününe paylaşacağım testimi yapıp. Akşamüstü 3.5-4 gibi testi yapmayı düşünüyorum. Siz hangi saatlerde yapmamı önerirsinizzzzzz??
arkadaşlar size bir sorum olucak.yumurtalamamın üzerinden 7 gün geçti ama t çizgisi hala silik çıkıyor.normal bi durummudur bu?şimdiden teşekkürlr.
lenarin canım bana da bi el at güzelimmm
benimde 1 oğlum var 5 yaşında ikinci bebeği istiyorum.. 4 yıldır korunmuyoruz olmuyor, şimdi bu ovulasyon testlerini denemeye karar verdim..
ama ben kızım olsun istiyorum.. rica etsem bilgi verir misin bana nasıl yapılması gerektiğini?
okuduklarımın hepsinin oğlu olmuş, kız için nasıl olması gerekiyo? çatlamanın olduğu gün mü? öncesi mi? anlayamadım...
Kızlar bende dün akşam ovülasyon testi yaptım ve çift çizgiyi gördüm. Şimdi dün akşamı değerlendirdik bide bu akşam yarın için gerek var mı? Kasıklarım inanılmaz ağrıyo bu ay nedense.
eğer ilk çocuksa cinsiyet önemli değilse mutlaka bu akşamı ve yarını değerlendirmelisiniz.
Kızlar Merhaba
hanı derler ya yumurtlama oncesı kız sonrası erkek cocuktur dıye bu oran burda nedır merak ettım.
Sızlerden bır rıcam olucak Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalanlar,teste cızft cızgıyı gordukten sonra kac kere ılıskı oldu bebeginizin cınsıyetı nedır ?
yumurtlama gunu tek ılıskı deneyenler ozelıkle testte cıfc cızgıyı goruncemı denemenız oldu yosa sılıklesıncemı ?Bebeğinizin Cinsiyeti nedir?
arkadaşlar size bir sorum olucak.yumurtalamamın üzerinden 7 gün geçti ama t çizgisi hala silik çıkıyor.normal bi durummudur bu?şimdiden teşekkürlr.
lh hormonu vücudumuzda ovulasyon dışında da var olduğu için silik çizgi görmeniz normal diye okumuştum başka sayfalarda...
Selam kizlarr benide araniza alirsanz musmutluu olurumgg dan 30 ovulasyon 10 gebelik testi aldim. 25 araliktan bu yana surekli deniorum ama 1 2 subatta cizgiler dahada koyulasti oncekilerine gore bugun tekrar yaptim c sabit t silik cikti. 31ocakta esimin israrlaryla birlikte olduk 1 2 subatta da devam ettik. Simdi kasiklarimda batma tarzinda agrilarim var. Ins. Tutar. 3 ay once.bos gebelikten kurtaj oldum adetlerm dengesini sasrdi resmen.
Iliskiden sonra spermler ne kadar kalio vücutta bilen varmi
hoşgeldin aramıza canım
inşallah tutmuştur denemende allah gönlüne göre versin
kürtaj içinde geçmiş olsun allah birdaha yaşatmasın
spremler sanırım vicutta bi kaç saatten bi kaç güne kadar uzuyor vajen ortamınada bağlı sanırım net bende bilmiyorum bu benim tahminim geniş bilgiye arama motorundan ulaşabilrsn
yumurta eğer çatlamıyorsa ovulasyon testi hiçbir şekilde çift çizgi çıkmıyor mu? bilgisi olan var mı?
mrb kızlar .. ne sıkıntım olsa girip okuyorum bu siteden .. o yüzden katkım olsun bende paylaşayım.. benimde ovulasyon testinde çift çizgi ilk olarak adetin 13. günü çıktı ..14. gün daha da koyuydu.. Bugün 15. gün yaptım t çizgisi baya silik çıktı bende 13 ve 14. gün ilişki oldu 16 sı da olacak inşallah .. bakalım sonuç olumlu olursa paylaşırım.. yanlız benim anlamadığım çizgiyi görünce mi çizgi silikleşince mi ilişki olması gerekiyor anlamadım..
Selam kizlarr benide araniza alirsanz musmutluu olurumgg dan 30 ovulasyon 10 gebelik testi aldim. 25 araliktan bu yana surekli deniorum ama 1 2 subatta cizgiler dahada koyulasti oncekilerine gore bugun tekrar yaptim c sabit t silik cikti. 31ocakta esimin israrlaryla birlikte olduk 1 2 subatta da devam ettik. Simdi kasiklarimda batma tarzinda agrilarim var. Ins. Tutar. 3 ay once.bos gebelikten kurtaj oldum adetlerm dengesini sasrdi resmen.
Iliskiden sonra spermler ne kadar kalio vücutta bilen varmi
arkdaşlar size bir sorum daha olucak.bikaç yerde okudum ovulasyon döneminden(yumurtladıktan sonra) sonra adete kadar ilişki olmamalı yazıyor.siz ne düşünüyorsunuz sakıncası varmıdır bebeğe?
yumurta catlamasa bile cift cizgi cikmasi gerekiyor. sonucta LH hormonu yumurta buyudukce artiyor diye biliyorum.
14 ve 15.gunler ideal gunler. 16. gun gec olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?