Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

bende bu ay ovulasyon testi kullandım .iyikide kullanmışım.çünkü 14.günde değilde 18.günde yumurtluyormuşum.sadece 1 gün koyu çizgi oldu o koyu çizgiden 2 gün önce silik ve 2 gün sonrasındada silikti.adetim düzenliydi bu zamana kadar.önceki ay yaptırdığım çatlatma iğnesi düzeni mi alt üst etti.bide kist oluştu iğneden sonra

kızlar bu çift çizgi kaç gün sürmesi gerekiyo bilen var mı yardımlarınızı bekliyorum...

benim 3 gün sürmüştü
tahminime göre çat öncesi çat günü ve çat sonrasını net gösterdi testim
kişiye göre değişiyor kimininki net olmadan silikleşiyor kimininde benim gibi uzun uzun gösteriyor tuttura bilirsen ne ala ben henüz tutturamadım:50: :2::53:

benim 3 gün sürmüştü
tahminime göre çat öncesi çat günü ve çat sonrasını net gösterdi testim
kişiye göre değişiyor kimininki net olmadan silikleşiyor kimininde benim gibi uzun uzun gösteriyor tuttura bilirsen ne ala ben henüz tutturamadım:50: :2::53:

hııımmm benim 1 gün netti ve ogun vucut sıcaklığım 36 derece oldu ama bugun herşey normale döndü :) bu durumda bakalım artık 15 gün bekliycez :))))

Merhba kızlar bnde aranıza yeni katıldım bzde 9aydır bebek istyoruz kısmet olmadı bnde gitti gdyordan ovlasyon testi siparşi verdim ayın 11inde kullanmya başlcam hayrlsı olur inşllahh

merhba kızlar bnde aranıza yeni katıldım bzde 9aydır bebek istyoruz kısmet olmadı bnde gitti gdyordan ovlasyon testi siparşi verdim ayın 11inde kullanmya başlcam hayrlsı olur inşllahh

amin canım hakkında hayırlısı olsun rabbim gönlündekini kucağına versin inşallah
sabah ilk idrarla olmuyor test birde idrarını en az 3 saat tutup testi yap rastgele canım

testle beraber akıntı kontrolü ve testi her gün aynı saatte yapmaya çalışsın. mesela sabah 6 gibi idrara kalkıp uyumaya devam edin. sonra 9 gibi testi yapın. dün biraz koyulaşmış ya, keşke akşama tekrar yapsaydınız. bugün tekrar bir deneyin, eger koyu değilse yumurta çatlamış demektir. hemen deneme yapın. büyük bir ihitmalle bu ay kaçırmışsınız.

aynı saatlerde yapmaya çalıştım ama arada 1 saat oynasa farkediyormu ki ? t çizgisi c ye yakın en koyu oldugu günü( c kadar koyu olmasada) değerlendirdik.2 gün snra tekrar ilişki oldu.bakalım inşallah yumurta çatlamıştır da bu ay başarabilmişizdir :) bu 6.ayım bebeği çokkk istiyoruz.Rabbim isteyen herkese versin..

Topigin hayirli olsun canim benim doktorum sunu söylemisti teste cift cizgiyi gördükten sonra diger gün ayni saatte tekrar testi yapiyorsun ve eger cizgi siliklesmisse birliktelik olsun ama sadece bir defa erkek olma ihtimali o zaman yüksek dedi ama testi yapacagin zaman son 4 saat fazla sivi tüketilmeyecek özellikle meyve suyu hic icilmeyecek ben bunu 1 ay denedim ve kacidim yumurtlamayi ve tutmadi bu ay insaAllah hersey yolunda giderse yumurta takibi ve catlatma ignesi yaptiracam bence en kesin yöntem yani hamile kalmak icin,, erkek kiz o Rabbime kalmis ama tebdir bizden taktir Allahtan diyip deniycem bu ay tekrar topigin hayirli olsun bol katilim bol paylasim olur insaAllah.....

Merhaba canım. Ben hiç ovülasyon testi kullanmadım ama düşünüyorum. Ancak neye göre testi kullanıyorsunuz her ay o yumurta çatladığına dair akıntı gelmiyor. Adetken gelen bir akıntıvar benim sanırım adetken geliyor. Ama adet öncesi ve sonrası zamanında geldiği günlerim de oldu.adetim düzensiz. sorularımı sorayım:)
1- Adetken ovülasyon testi yapılıyor mu?
2- neye göre belrliyorsunuz adet öncesi ve sona mı yapıyorsunuz?
3- Adetim düzensiz bir 34 günde bir Bi 31 günde bir oluyorum bu 35-36-32-30 oldgu da oldu. yani değişken sizlerin de öyle mi.Dr.a sordum olabilir normal size önerim adet btiminden sonar gün aşırı sürekli ilişkide blumanız ded ama 1 ay boyunca da yani baze gün aşırıyı aşabiliyor imkanlarmız el vermediğinden.

Merhaba canım. Ben hiç ovülasyon testi kullanmadım ama düşünüyorum. Ancak neye göre testi kullanıyorsunuz her ay o yumurta çatladığına dair akıntı gelmiyor. Adetken gelen bir akıntıvar benim sanırım adetken geliyor. Ama adet öncesi ve sonrası zamanında geldiği günlerim de oldu.adetim düzensiz. sorularımı sorayım:)
1- Adetken ovülasyon testi yapılıyor mu?
2- neye göre belrliyorsunuz adet öncesi ve sona mı yapıyorsunuz?
3- Adetim düzensiz bir 34 günde bir Bi 31 günde bir oluyorum bu 35-36-32-30 oldgu da oldu. yani değişken sizlerin de öyle mi.Dr.a sordum olabilir normal size önerim adet btiminden sonar gün aşırı sürekli ilişkide blumanız ded ama 1 ay boyunca da yani baze gün aşırıyı aşabiliyor imkanlarmız el vermediğinden.

adetliyken değil adet bittikten sonra başlıyorsunuz. sonuçta ovulasyon adetliyken olan bir şey değil.
neye göre belirliyorsunuz derken testin mi nasıl yapıldığını soruyorsunuz?
adetiniz düzensizse mutlaka etkileyen bir şeyler vardır. ya stres, ya hastalık grip vs. kadınların adetleri düzenli olmalıdır. düzensiz adette de ovulasyon testi şart, başka türlü o günü bulamazsınız.

aynı saatlerde yapmaya çalıştım ama arada 1 saat oynasa farkediyormu ki ? t çizgisi c ye yakın en koyu oldugu günü( c kadar koyu olmasada) değerlendirdik.2 gün snra tekrar ilişki oldu.bakalım inşallah yumurta çatlamıştır da bu ay başarabilmişizdir :) bu 6.ayım bebeği çokkk istiyoruz.Rabbim isteyen herkese versin..

hadi bakalım hayırlısı, sonucu buraya yazarsınız. 1 saat tabii ki fark ettirmez. iyi bir zamanı değerlendirmişsiniz.

Selam arkadaşlar bugun gg den ovulasyon testini aldım salı en gec çarşamba elimde olur. Buradan günü gününe paylaşacağım testimi yapıp. Akşamüstü 3.5-4 gibi testi yapmayı düşünüyorum. Siz hangi saatlerde yapmamı önerirsinizzzzzz??:3:

arkadaşlar size bir sorum olucak.yumurtalamamın üzerinden 7 gün geçti ama t çizgisi hala silik çıkıyor.normal bi durummudur bu?şimdiden teşekkürlr.

kızlaaaarrrrrr...
benimde 1 oğlum var 5 yaşında ikinci bebeği istiyorum.. 4 yıldır korunmuyoruz olmuyor, şimdi bu ovulasyon testlerini denemeye karar verdim..
ama ben kızım olsun istiyorum.. rica etsem bu konuda bilgisi olan arkadaşlar bana da yazabilirler mi kız için nasıl yapılması gerektiğini?
okuduklarımın hepsinin oğlu olmuş, kız için nasıl olması gerekiyo? çatlamanın olduğu gün mü? öncesi mi? anlayamadım...

Back