arkadaşlar lütfen bi yorum yaparmısınız çok kafam karışık şimdi benim adetim 35 gün de bir oluyor ov testinde çift çizgiyi 18 19.gün çıktı biz bu iki günü değerlendirdik sonraki iki gün ilşki olmadı tabi bu arada benden o uzayan sıvı geldi geldiği günün 2 gün sonrası ilişki oldu yani şöyle 2 gün ilişki 2 gün bekleme tekrar ilişki.acaba hamilelik olurmu çok stres yaptım lütfen bi cvp30 haziran adet başlangıcı,21 temmuz yum tarihim
Cıft cızgı 24 ila 36 saat arasında yumurtlama başlıcak haberini veriyo. Ama spermler ıceride bi süre yaşayabildiginden yumurta catlamadan öncede ilişki oldugunda içerideki spermler harekete geçiyor hamile kalma olasılıgında var. Keske 1er gun arayla yapsaydınız için rahat ederdi. Yınede sen stress yapmadan bekle. Hamilelik olmasa bıle ınsan kendını hamıle gıbı hıssedıyo bu stressle.
teşekür ederim canım bi ihtimal .ramazandan dolayı günleri denk getiremedik malesef elimde kağıt kaleme döndüm sürekli hesap bu ay benim için çok önemli inş. olur adetime 10 gün var.
Okuduguma göre onun açıklaması şöyleymiş, Erkek bebiş spermleri hızlı hareket edip çabuk ölüyolarmış kız bebiş spermleride yavaş hareket ediyor ama daha uzun canlı kalabildiği için yumurtlama gununde ilişkiye girildiğinde erkek spermler kız spermlerden daha önce yumurtaya ulaşıp dölleniyor. Oyuzden yumurtlama olmadan önce bi birliktelir olursa yumurta catladıgında ıcerde hazır bekleyen ölmemiş kız bebiş spermleri kalabiliyormuş. Burda ki ovulasyon testi ile hamile kalan arkadaşların çoğuda erkek bebiş sahibi sanırım demekki dogru.
Eki Görüntüle 1201619 Eki Görüntüle 1201620
Hanımlar ovulasyon testi deneyimlerim içinde çılgınlaşmaya başladı.Reglime bir hafta var ve görmüş olduğunuz gibi her şey pozitifmiş gibi gözüküyor.Aslında hiçbir şey pozitif falan değil.Bence bu ovulasyon testi gittikçe ilginçleşmeye başladı.Herkeste işe yaramadığı kanaatine varmak üzereyim.Önerisi olan var mı? (İki farklı testle calısıyorum hani o derece ciddiye aldım:))
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Eki Görüntüle 1201619 Eki Görüntüle 1201620
Hanımlar ovulasyon testi deneyimlerim içinde çılgınlaşmaya başladı.Reglime bir hafta var ve görmüş olduğunuz gibi her şey pozitifmiş gibi gözüküyor.Aslında hiçbir şey pozitif falan değil.Bence bu ovulasyon testi gittikçe ilginçleşmeye başladı.Herkeste işe yaramadığı kanaatine varmak üzereyim.Önerisi olan var mı? (İki farklı testle calısıyorum hani o derece ciddiye aldım:))
Arkadaslar 15 gundur ov yapiyorum yum gunu gecti gibi adetime 10 gun var bugun tekrar oylrsine yaptim cift cizgi cikti bir umut acaba hamilelik durumu olabilirmi.?
Okuduguma göre onun açıklaması şöyleymiş, Erkek bebiş spermleri hızlı hareket edip çabuk ölüyolarmış kız bebiş spermleride yavaş hareket ediyor ama daha uzun canlı kalabildiği için yumurtlama gununde ilişkiye girildiğinde erkek spermler kız spermlerden daha önce yumurtaya ulaşıp dölleniyor. Oyuzden yumurtlama olmadan önce bi birliktelir olursa yumurta catladıgında ıcerde hazır bekleyen ölmemiş kız bebiş spermleri kalabiliyormuş. Burda ki ovulasyon testi ile hamile kalan arkadaşların çoğuda erkek bebiş sahibi sanırım demekki dogru.
yani pozitifi yakaldıktan sonra ilişki olursa yuksek ihtimal erkek olabiliyo diye bi tez var ortada :)
Ya ben bu çocuk işini şimdi olsun diye düşünmediğimden özel bir çalışma gerçekleştirmedim :) Ama yumurtladığım günden bir gün önce ilişkimiz olmuştu.Ama bu ay onun dışında 1 kere daha ilişkimiz oldu o da adetten hemen sonra.Yani hamile olma ihtimalim yok gibi.Zaten test yaptım bugun.Negatif..temmuzun 15 inden beri pozitif gösteriyor.Nereye kadar devam edicek bilmiyorum.8 gün kaldı reglime.Benim şüpheli bir halim de yok yani gayet normalim:) Ama ben bu ovulasyon testinden soğudum.İlk kez denemiştim zaten.canım yumurtayı yakaladın ve değerlendirdin mi ? eğer öyleyse ve yumurtlamadan sonra ise bu ovu testlerin, hamiş olabilirsin çünkü ben de bu sekilde öğrendim hamile olduğumu:) benm bat 26 temmuz ama 24ünde şüphelendim ovulasyon testi vardı elimde yaptım çift çizgi çıktı 25 sabahı da gebelik testi yaptım pozitif çıktı ve benm yumurtlama günümden 4 gün falan sonra ovu testlerim hep pozitife yakın renkte cıktı
ateş takibim dil altından
2. gün 36.0
3.gün 36.1
4.gün 36.0
5.gün 36.3
6.gün 36.1
7.gün 36.2
8.gün 36.1
9.gün 36.0
10.gün 36.1
11.gün 36.0
12.gün 36.0
13.gün 36.3 öğlen 12 de ve gece 1 de ilişki
14.gün 36.6
sizce tutturmuşmuyum kızlar:18::18::18::18:
Bence tutmadi cnm tek gun iliski ile olmaz bu is ayrica tuttuysada kiz bencee
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
neden tutmaz diye düşündün canım. bu topikleri çok okudum illaki çizgi silikleşince yapılması gerekiyor yazmışlar 3 yaşında bir kızım var, bir de oğlum olsun istiyorum. tabiki önce sağlıklı ve hayrılı bir evlat olsun inşallah. senin bebiş varmı canım
Ya ben bu çocuk işini şimdi olsun diye düşünmediğimden özel bir çalışma gerçekleştirmedim :) Ama yumurtladığım günden bir gün önce ilişkimiz olmuştu.Ama bu ay onun dışında 1 kere daha ilişkimiz oldu o da adetten hemen sonra.Yani hamile olma ihtimalim yok gibi.Zaten test yaptım bugun.Negatif..temmuzun 15 inden beri pozitif gösteriyor.Nereye kadar devam edicek bilmiyorum.8 gün kaldı reglime.Benim şüpheli bir halim de yok yani gayet normalim:) Ama ben bu ovulasyon testinden soğudum.İlk kez denemiştim zaten.
Ama sana hayırlı olsun!! :) Cok güzel bir habermişş!
canım bende senin gibi kızım var oğlum olsun istiyorum bu nedenle ilişkiyi yumurtlama dönemine saklıyorum
bemimde regl 13 temmuz 7-8-9 günler yaptım t silikti ama belirgindi 10 günden sonra iyice çizgi kayboldu.
umudumu yitirirdim ilk denememdi bu ay ya geç yumurtlicam yada bu ay gitti bilemiyorum teste devam ediyorum
cinsiyeti önemsediğim için stres yaptım yoksa akışına bırakıcam
tabi öncelikle sağlıklı ve hayırlı bir evlat olması temennim
Akıntı takibi ne zaman ve nasıl yapılıyor acaba ve ateş takibi beni aydınlatırmısın rica etsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?