Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

arkadaşlar lütfen bi yorum yaparmısınız çok kafam karışık şimdi benim adetim 35 gün de bir oluyor ov testinde çift çizgiyi 18 19.gün çıktı biz bu iki günü değerlendirdik sonraki iki gün ilşki olmadı tabi bu arada benden o uzayan sıvı geldi geldiği günün 2 gün sonrası ilişki oldu yani şöyle 2 gün ilişki 2 gün bekleme tekrar ilişki.acaba hamilelik olurmu çok stres yaptım lütfen bi cvp30 haziran adet başlangıcı,21 temmuz yum tarihim

Son düzenleme:

Cıft cızgı 24 ila 36 saat arasında yumurtlama başlıcak haberini veriyo. Ama spermler ıceride bi süre yaşayabildiginden yumurta catlamadan öncede ilişki oldugunda içerideki spermler harekete geçiyor hamile kalma olasılıgında var. Keske 1er gun arayla yapsaydınız için rahat ederdi. Yınede sen stress yapmadan bekle. Hamilelik olmasa bıle ınsan kendını hamıle gıbı hıssedıyo bu stressle.

teşekür ederim canım bi ihtimal .ramazandan dolayı günleri denk getiremedik malesef elimde kağıt kaleme döndüm sürekli hesap bu ay benim için çok önemli inş. olur adetime 10 gün var.

teşekür ederim canım bi ihtimal .ramazandan dolayı günleri denk getiremedik malesef elimde kağıt kaleme döndüm sürekli hesap bu ay benim için çok önemli inş. olur adetime 10 gün var.

inşallah tutmuştur canım ya. haber ver bizede mutlaka gecikme olursa. benimde öyle ya sürekli hesap kitap gün tutturmaya calısıyorum :)

Hanımlar ovulasyon testi deneyimlerim içinde çılgınlaşmaya başladı.Reglime bir hafta var ve görmüş olduğunuz gibi her şey pozitifmiş gibi gözüküyor.Aslında hiçbir şey pozitif falan değil.Bence bu ovulasyon testi gittikçe ilginçleşmeye başladı.Herkeste işe yaramadığı kanaatine varmak üzereyim.Önerisi olan var mı? (İki farklı testle calısıyorum hani o derece ciddiye aldım:))

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Canım ben de duymuştum onu evet şimdi anladım ne demek istendiğini :))

Cnm testte hata arama, hamile olma durumun var, ovulasyon testleri adete yakın pozitif sonuç veriyorsa hamilelik var demek oluyor...forumdan araştırmanı tavsiye ederim...ama hamile olma olasilığın çok yüksek:)

Arkadaslar bende ovulasyon testi denedim bu ay. 5 gun boyunca testi yaptim ve ilk 3 gun 2.cizgi cok açık renk cikti 4. Ve 5.gun koyu renk cikti. Biz 3.gun ve 5.gun aksami birliktelik yasadik sizce tutar mi bu ay? Allah isteyen herkese nasip eder Inşallah. .

canım yumurtayı yakaladın ve değerlendirdin mi ? eğer öyleyse ve yumurtlamadan sonra ise bu ovu testlerin, hamiş olabilirsin çünkü ben de bu sekilde öğrendim hamile olduğumu:) benm bat 26 temmuz ama 24ünde şüphelendim ovulasyon testi vardı elimde yaptım çift çizgi çıktı 25 sabahı da gebelik testi yaptım pozitif çıktı ve benm yumurtlama günümden 4 gün falan sonra ovu testlerim hep pozitife yakın renkte cıktı

Arkadaslar 15 gundur ov yapiyorum yum gunu gecti gibi adetime 10 gun var bugun tekrar oylrsine yaptim cift cizgi cikti bir umut acaba hamilelik durumu olabilirmi.?

Arkadaslar 15 gundur ov yapiyorum yum gunu gecti gibi adetime 10 gun var bugun tekrar oylrsine yaptim cift cizgi cikti bir umut acaba hamilelik durumu olabilirmi.?

canım adetine kadar ara ara yap bakalım hemen hemen aynı renk olmalı ama yaptıklarını da buraya yüklersen daha net yorum yapılır ben bu sayede hamişim öyle öğrendim bebeğimi bugun:)

Mrb arkadaşlar sizleri yaklaşık bir aydır takip ediyorum. Bu cinsiyetle ilgili çok yazı okudum. Bana da ovülasyon günü mantıklı geldi. Test aldım. Predictor ve lapodocoik. Reglimin ilk günü 12.temmuzdu. testi dokuzuncu gün yapmaya başladım. T çok silik çıktı. Günde 2 veya 3 test yaptım. 11. Ve 12. gün koyu çift çizgiyi yakaladım. hatta 12.gün gece 10 da tekrar test yaptım Prıctor markalı test de T ,C den daha koyu çıktı. Sabahı beklemeden Sahurda 03:00 de tekrar test yaptım bu defa T silikleşmeye başlamış.yani beş saat sonra silikleşmeye başladığı anı yakaladım. 13. Gün öğlen yapınca T yi yine silik görünce aynı gün hem öğlen hem gece ilişki oldu. Arkadaşlar çizgileri koyu görünce değil silikleşmeye başlayınca ilişki olmalı yazmış erkek bebek isteyenler için. Sizce ben hamilemiyim eğer hamileysem cinsiyet hakkında bi fikri olanlar cevap verebilirmi lütfen... :18::18::18::18::18:ayrıca akıntı ve ateş takibi yaptım reglimin ilk günüden itibaren

ateş takibim dil altından

2. gün 36.0
3.gün 36.1
4.gün 36.0
5.gün 36.3
6.gün 36.1
7.gün 36.2
8.gün 36.1
9.gün 36.0
10.gün 36.1
11.gün 36.0
12.gün 36.0
13.gün 36.3 öğlen 12 de ve gece 1 de ilişki
14.gün 36.6

sizce tutturmuşmuyum kızlar:18::18::18::18:

Ya ben bu çocuk işini şimdi olsun diye düşünmediğimden özel bir çalışma gerçekleştirmedim :) Ama yumurtladığım günden bir gün önce ilişkimiz olmuştu.Ama bu ay onun dışında 1 kere daha ilişkimiz oldu o da adetten hemen sonra.Yani hamile olma ihtimalim yok gibi.Zaten test yaptım bugun.Negatif..temmuzun 15 inden beri pozitif gösteriyor.Nereye kadar devam edicek bilmiyorum.8 gün kaldı reglime.Benim şüpheli bir halim de yok yani gayet normalim:) Ama ben bu ovulasyon testinden soğudum.İlk kez denemiştim zaten.
Ama sana hayırlı olsun!! :) Cok güzel bir habermişş!

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Bence tutmadi cnm tek gun iliski ile olmaz bu is ayrica tuttuysada kiz bencee

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bence tutmadi cnm tek gun iliski ile olmaz bu is ayrica tuttuysada kiz bencee

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

neden tutmaz diye düşündün canım. bu topikleri çok okudum illaki çizgi silikleşince yapılması gerekiyor yazmışlar 3 yaşında bir kızım var, bir de oğlum olsun istiyorum. tabiki önce sağlıklı ve hayrılı bir evlat olsun inşallah. senin bebiş varmı canım

canım bende senin gibi kızım var oğlum olsun istiyorum bu nedenle ilişkiyi yumurtlama dönemine saklıyorum
bemimde regl 13 temmuz 7-8-9 günler yaptım t silikti ama belirgindi 10 günden sonra iyice çizgi kayboldu.
umudumu yitirirdim ilk denememdi bu ay ya geç yumurtlicam yada bu ay gitti bilemiyorum teste devam ediyorum
cinsiyeti önemsediğim için stres yaptım yoksa akışına bırakıcam
tabi öncelikle sağlıklı ve hayırlı bir evlat olması temennim
Akıntı takibi ne zaman ve nasıl yapılıyor acaba ve ateş takibi beni aydınlatırmısın rica etsem

canım biliyormusun düne kadar ben de aynı senin durumundaydım ben hamile olduğuma yormadım testleri yumurtluyorum heralde yeniden dedim bıraktım test yapmayı son 10 gün kala ama dayanamadım 5 gün kala ve 3 gün kala da yaptım hala test pozitifti bana sorarsan hala benm bi belirtim yok sadece bu sabah kasık ağrısı beni uyandırdı o kadar.. tek bir ilişkiyle bile hamile kalan cok biliyorum ben 8 gün önceden testte bişi cıkmaz tabi erken daha ben de yumurtlamadan 8 gün sonra merak edip test yaptım ve negatifti son 2 gün kala gördüm pozitifi.. sen bilirsin yine de ama adete 2 3 gün kala bi daha test yap derim ben :)

Melis mrb canım.tanıştığıma çok sevindim. aynı duyguları paylaşıyoruz
reglimizde aramızda 1 gün var sadece.ben 28 günde bir oluyorum. senin kaç günde bir oluyor. seninden en geç bu gun yada yarın yumurtlaman gerekir. test yapmaya devam et bence. umudunu yitirme benimde daha ilk denemem kısmet artık. ama bu ay çok olsun istedım tatilim denk gelsin diye.hangi marka test kullandın. benim eczanem en iyisi predictor dedi onu da aldım.55 tl. ama netten lapoqoik de aldım. onun için çok çok yaptım. zaten oruç olunca susuzluktan sonuçlar çok net çıkıyor. netteki otomatik hesaplayıcılar bugun ve yarın gösteriyordu yumurtlamayı ama inan alakası yok. kesinlikle test çok mantıklıymış.
reglimin ilk gününden itibaren her gün sabah 7 ile 8 arasında yataktan kalkmadan dil altından ateşimi ölçtüm ve garafik hazırladım. hatta ölçmeye devam ediyorum bu gunde 36.6 çıktı eğer regle kadar boyle devam ederse düşmeden yani gebelik oluşmuş demekmiş
yukarıda tek tek yazdım canım ateşimi incelersen eğer.
ayrıca akıntım da reglimin 8. günü başladı sürekli ıslaklık hissediyordum. ozaman anladım otomatik hesaplayıcıların verdiği tarihten önce yumurtlayacağımı. 9.gün test yapmaya başladım T silik ti.ama görünüyodu. salı ve çarşamba(11. ve 12.) gün hep çift koyu çizgi vardı. 11. gün akıntım şeffaftı ama uzamıyordu parmaklarımn arasında. 12. gün ise akşam beş gibi yapışkan parmaklarımın arasında uzayan akıntıyı gördüm. gece 10 da tekrar test yaptım T ÇOK DAHA Koyuydu. sahurda 3 de tekrar yaptım birden bire silikleşmiiş kopkoyu şey.12.günden sonra hiç akıntım olmadı. olasıkları arttırmak için yani üç yöntem birden kullandım canım bide 8. günden yumurtlama oluncaya kadar kasıklarım bıcak sokulur gibi sancıyordu. dünden beri hiç bişey yok demekki yumurtladım bitti inşallah olmuştur hayırlısı artık. Allah da gönlünden geçeni senin kucağına versin inşallah canım. haberleşelim lütfen sürekli...

Slm arladaslar adetime 4 gun var buradan ovulayon testlerinden gebelik olup olmayacaginin ogrenildigini duydum ve bugun meraktan test yaptim silik cizgi gordum. Yumurtlamamdan 10 gun gecti acaba hamile olabilirmiyim. Ben hep 26 gunde bir adet olurum ona gore 4 gun var ama gecen ay ilk defa 30 gunde oldum ona gore degerlendirirsem 8 gun var adete lutfen bor fikri olan varmi boyle birsey yasadinizmi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…