Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

arkadaşlar benim adetime 9-10 gün var az önce ov testi yaptım t silik çıktı biraz.dünde yapmıştım. çok sevindim burda okuduklarıma göre adete kadar hergün yapcam belki koyulaşır,ümidimi kaybetmicem.çünkü geçen ay bu zamanlarda yaptığımda hiç bişe görünmüyordu.belki git gide koyulaşır.inşşş.

kızlar ya şu ovulasyon test kafamı karıştırdı dün 11 gün az koyu çıktı havalara uçtum yaklaşıyor diye ama bugün silikleşmiş anlamadım gitti bir yardımcı olurmusunuz :14::14:

11.gün YANİ DÜN Eki Görüntüle 1202039
12.GÜN YANİ BUGÜN $12.GÜN.jpg

NE ZAMAN KOYULAŞICAK BU TEST YA OFF.. 8AYDIR DENİYORUZ BU AY İLK KEZ KULLANIYORUM BİLGİNİZE SIGINIYORUM KIZLARR:14::14:

arkadaşlar benim adetime 9-10 gün var az önce ov testi yaptım t silik çıktı biraz.dünde yapmıştım. çok sevindim burda okuduklarıma göre adete kadar hergün yapcam belki koyulaşır,ümidimi kaybetmicem.çünkü geçen ay bu zamanlarda yaptığımda hiç bişe görünmüyordu.belki git gide koyulaşır.inşşş.

Ben reglm bıttı ertesi gunu basladım pretictor kullanmaya ogunden berı hep t cızgısı sılıkte olsa var hıc kaybolmadı.

kızlar ya şu ovulasyon test kafamı karıştırdı dün 11 gün az koyu çıktı havalara uçtum yaklaşıyor diye ama bugün silikleşmiş anlamadım gitti bir yardımcı olurmusunuz :14::14:

11.gün YANİ DÜN Eki Görüntüle 1202039
12.GÜN YANİ BUGÜN Eki Görüntüle 1202041

NE ZAMAN KOYULAŞICAK BU TEST YA OFF.. 8AYDIR DENİYORUZ BU AY İLK KEZ KULLANIYORUM BİLGİNİZE SIGINIYORUM KIZLARR:14::14:

Bende koydum resımleri cok dengesız gidiyo bekliyorum senın gibi ama o gun gelecek bızde gorcez ınsallah :)) ben bide 2 ayrı test kullanıyorum garantilemek için :44:

Bende koydum resımleri cok dengesız gidiyo bekliyorum senın gibi ama o gun gelecek bızde gorcez ınsallah :)) ben bide 2 ayrı test kullanıyorum garantilemek için :44:

İNŞALLAH tatlım ya ne güzel heves ediyordum yaklaşıyor die ama gene silik çıktı kasık ve bel agrım var akıntımda var ama testler silik napsam bilmiorum ilişkiye girsemmi beklesemmi şaşırdım dogrusu :17::17:

İNŞALLAH tatlım ya ne güzel heves ediyordum yaklaşıyor die ama gene silik çıktı kasık ve bel agrım var akıntımda var ama testler silik napsam bilmiorum ilişkiye girsemmi beklesemmi şaşırdım dogrusu :17::17:

Sen yınede 1er gün arayla ilişkiye devam et istersen zarar gelmez nasılsa. Ama illaki koyulaşıcaktır benim tahmınıme göre önumuzdeki hafta salı gıbı yanı 18. Günde falan baslıcak koyulasmaya. Ben aynı zamanda clearblue kullanıyorum kaçırmamışımdır muhtemelen. Artık kactıysa yuh zaten :) bende bugun saki regly olcakmısım gıbı bı gariplik var ama daha mumkun dgl

Son düzenleme:
Sen yınede 1er gün arayla ilişkiye devam et istersen zarar gelmez nasılsa. Ama illaki koyulaşıcaktır benim tahmınıme göre önumuzdeki hafta salı gıbı yanı 18. Günde falan baslıcak koyulasmaya. Ben aynı zamanda clearblue kullanıyorum kaçırmamışımdır muhtemelen. Artık kactıysa yuh zaten :) bende bugun saki regly olcakmısım gıbı bı gariplik var ama daha mumkun dgl
yumurtlama günü yaklaşınca oluyor bendede var dün bel ve kasık agrısından uyuyamadım bide afedersin su gibi hafif akıntım var kimbilir bnmki ne zaman netleşecek.. ozmn bn 1 gün arayla işi garantiliyim..

Ben reglm bıttı ertesi gunu basladım pretictor kullanmaya ogunden berı hep t cızgısı sılıkte olsa var hıc kaybolmadı.

ama benim 2 gün önce hiç yoktu..ben ov testlerinin gebelik işareti verdiğine inanıyorum.diğer başlıkta okuduğuma göre.(inanmakmı istiyorum acaba?)

yumurtlama günü yaklaşınca oluyor bendede var dün bel ve kasık agrısından uyuyamadım bide afedersin su gibi hafif akıntım var kimbilir bnmki ne zaman netleşecek.. ozmn bn 1 gün arayla işi garantiliyim..

Evet bencede madem yakınlaştı artık 1 gun arayla denemelisin :) sen saat kaçta yapıyosun testi? Yumurtlama yaklaşınca oluyosa demekki başlarız bı kac gune hadi insallah. BUnu beklemek cok zor ya :52:

Evet bencede madem yakınlaştı artık 1 gun arayla denemelisin :) sen saat kaçta yapıyosun testi? Yumurtlama yaklaşınca oluyosa demekki başlarız bı kac gune hadi insallah. BUnu beklemek cok zor ya :52:

canım 13:00 da yapıorum testi yaklaştı hissediyorum ama test silik kasıklarım agrıyor aynen biz genede boş geçirmeyelim teste takılmamak lazım aslında güvenilir degil belkide :52::52: inşallah en kısa zamanda hamiş oluruzzz:52:

Slm arladaslar adetime 4 gun var buradan ovulayon testlerinden gebelik olup olmayacaginin ogrenildigini duydum ve bugun meraktan test yaptim silik cizgi gordum. Yumurtlamamdan 10 gun gecti acaba hamile olabilirmiyim. Ben hep 26 gunde bir adet olurum ona gore 4 gun var ama gecen ay ilk defa 30 gunde oldum ona gore degerlendirirsem 8 gun var adete lutfen bor fikri olan varmi boyle birsey yasadinizmi.

Arkadaslar bir bilgisi olan yokmu

kızlar ben daha 2.çizgiyi göremedim bugün 15.günüm yoksa yumurtlamıyormuyum ben hep daha erken yumurtladığımı sanıyordum:18::18::52:

kızlar ben daha 2.çizgiyi göremedim bugün 15.günüm yoksa yumurtlamıyormuyum ben hep daha erken yumurtladığımı sanıyordum:18::18::52:
bnde ögle sanıyordum ama çizgilerle kafayı yemek üzereyim koyulaşıyor derken silikleşiyor bir haller oluyor ama..:43: snn hiç mi çizgi çıkmıyor tatlım _?

:43::43::43:neden tutmaz diye düşündün canım. bu topikleri çok okudum illaki çizgi silikleşince yapılması gerekiyor yazmışlar:( 3 yaşında bir kızım var, bir de oğlum olsun istiyorum. tabiki önce sağlıklı ve hayrılı bir evlat olsun inşallah. senin bebiş varmı canım
:emir_bebek:

Oyle dusundukm bnm tutmadida :D 5. Aydayiz bata 3 gun kaldi bu ayda yok sanirim kizin oldugu icin cok sanslisin ins. Allahim banada kismet eder bi kiz evlat

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Doktorumla görüştüm,:)

Söyle ki,test bir kere pozitifi çıktıktan sonra ki değerleri ciddiye almıyormuşuz.Bunun dışında ilk ay denediğim için tam olarak hangisinin pozitif olduğunu idrak edebilmem zaman alacakmışız.İkinci ay ki denememde yine ilk ayla aynı tarihlere yakın pozitif görürsem o zaman yumurtlamanın o tarihlerde olacağını kesinleştirmiş oluyormuşum.Sürekli pozitif olması aslında sanal bir pozitiflikmiş çünkü ilk pozitifi gördükten sonra hormonun idrarda düşmesi zaman alıyormuş ve testler hala lh hormonu yakalamaya devam ediyormuş.Bu da sanal bir pozitifmiş yani gerçekte sürekli yumurtlamıyormuşum.

Sürekli silik çıkmasını da sordum.O da yine testin en az 2 ay denenmesi ve silik de olsa T çizgisi görülen en net çizgiye göre yumurtlama dönemine girildiğinin göstergesi olduğunu söyledi.Yani 2-3 ay testi kullandığınızda mutlaka 2 günlük bir dönemde T diğer tüm testlere oranla silikte olsa daha koyu görünecektir dedi.Bu da herkesin bünyesinde farklı miktarlarda lh hormonu artışı olduğu içinmiş.Yani hanımlar teslerinize bir göz atın,toplamda baktığınızda silikte olsa gözünüz en koyu carpan T yumurtlamaya işaret olabilirmiş.

Ben yine de ovulasyon testini begenmedim bu kadarını kendimiz de tahmin ederdik :)

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Back