Arkadaşlar bir fikri olan yokmu. Pozitifi yakalayanlar akıntı durumları nasıl oluyor acaba o gün
Arkadaşlar bir fikri olan yokmu. Pozitifi yakalayanlar akıntı durumları nasıl oluyor acaba o gün
Tsk. Ederim. Dün çift çizgi vardı bugünde var. Kac gün olacak bu çift çizgi. Yok olana kadar deneme yapılacak değilmiÇift çizginin olduğu günde yumurta akı kıvamındaki akıntın oluyor.
Çift çizginin olduğu günde yumurta akı kıvamındaki akıntın oluyor.
Canim lh hormoni 24-36 saat içerisinde pik yapar. Pik yaptıktan sonra 6-10 saat sonra yumurta catlar. Yani çift çizgi koyulasarak iki gün içerisinde en koyu haline gelir.Çift çizginin olduğu günde yumurta akı kıvamındaki akıntın oluyor.
Hosgeldim canim ya nerelerdesin? Siliklesmesi catladigini gosteriyor diye biliyorum iyi bisey yani:) sanirim dogru degerlendirmissin ama bilen arkadaslar daha net bisey der tabi :))hayirlisiyla tutunsun insallah
Cnm duaların kabul oldu,3haftalık hamileyim:)) Allah'ım inşallah tüm isteyenlere nasip etsin...
Yasicimm gözün aydin cnmm 3haftalik nazil anladin cnmm birde yumurtlamadan ilişikin nasildi
Selam arkadaşlar
ben 5 tüp bebek denemesi yaptırdım ama hiç birinde nasip olmadı hep üzüldüm geçen sene ramazanda denedim son tüp bebek denememi de çalıştığım için izin alıp tedaviye gitmem biraz sorun oluyor benim yumurtam çok az çıkıyo 34 yaşındayım kilomdan kaynaklımı diye düşünüyorum birde şu ovulasyon testi gözüme çarptı denemek istedim bakalım kargoda bugün yada yarın gelince başlıycam ama adetim dün bitti hangi gün başlamam lazım deneyimli olanlardan bilgi almak istedim sizde 5 tüp bebek denemesinden sorma bu şekilde hamile kalırmıyım ne dersiniz umut hep var ama ne biliyim çok hüsran olunca hep hayırlısı yine de Rabbim hepimize tattırsın inşallah....
Selam arkadaşlar
ben 5 tüp bebek denemesi yaptırdım ama hiç birinde nasip olmadı hep üzüldüm geçen sene ramazanda denedim son tüp bebek denememi de çalıştığım için izin alıp tedaviye gitmem biraz sorun oluyor benim yumurtam çok az çıkıyo 34 yaşındayım kilomdan kaynaklımı diye düşünüyorum birde şu ovulasyon testi gözüme çarptı denemek istedim bakalım kargoda bugün yada yarın gelince başlıycam ama adetim dün bitti hangi gün başlamam lazım deneyimli olanlardan bilgi almak istedim sizde 5 tüp bebek denemesinden sorma bu şekilde hamile kalırmıyım ne dersiniz umut hep var ama ne biliyim çok hüsran olunca hep hayırlısı yine de Rabbim hepimize tattırsın inşallah....
Slm arkadas. Ben ovulasyon testinde 2 gün koyu çizgiyi yakaladım ve değerlendirdik. Daha sonra siliklesmeye başladı siliklesince de yine devam mi edecez değerlendirmeye acaba. Bilgisi olan var mi teşekkürler şimdiden.
Cnm duaların kabul oldu,3haftalık hamileyim:)) Allah'ım inşallah tüm isteyenlere nasip etsin...
Canım Allah'tan asla ümidini kesme, az veya çok neticede yumurtan var, sana kesinlikle ovulasyon testlerini tavsiye ederim, ben de kullandım,adet bitiminden itibaren 10.veya 11. Gün başla yapmaya hergün bir test, bu testte 2.çizgi hep silik çıkar zaten sen ikisi de aynı koyuluktaki çizgidurmunu yakalamaya çalış, iki koyu çizgiyi gördüğün gün bil ki 24-36 saat sonra yumurtlayacaksın, o nedenle iki koyu çizgiyi gördüğün gün ve ertesi iki gün mutlaka ilişki durumu olmalı, çünkü bü üç günün ilişkilerinden hangi spermin ymurtayı dölleyeceğini bilemezsin...bu kadar...
Bende 4 tüp bebek denemesinden sonra doktorum tüplerim kapalıydı açtı ve kendiliğinden hamile kalabilirsin dedi bende gittigidiyordan ovulasyon testi aldım ve adet olacam birkaç güne testi kullanacam allahım hakkımda hayırlısını bana nasip et.Bebek istiyen herkese allahım nasip etsin👪
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?