hayır cnm bırgun önce gırmeye basla arka arka 2gun mutlaka ılıskıye gırın doktorlar bırgun durup bırgune ılıskı onerıyo ama catlatma ıgnesı vuruluyomu sana kendı catlıyomu? calama ıgnesı vuruluyorsa bır ıgne vuruldugu gun zaten 36saat sıonra catlıyo bırde 36saat sonra onerıyo doktorm
çok iyi ya:)resmen aynı senin.Ben ççok yerde araştırdım..aynı koyulukta olduğu zaman hamilelik oluyormuş.gebelik testi erken göstermediği için çogu kişi adete yakın ovulasyon testi yapıyormuş..
akıntı kadında her daım olabılır bazen cok bazende az.yumurtlama donemlerınde şeffaf yumurta akı kıvamında olur.7. gün yumurta için erken die bılıyorum.gercı yumurta regli döngüsüne göre değişir.sen pozitif görene kadar testleri uygulamaya devam et hergun.ben 15. günde gördüm pozitifi mesela.adet döngümde 28-29-30 günde bir olur degısebılıyor yanı her ay aynı olmuyor malum buyuzden yumurtlamada her ay aynı zamanda olmayabılıyor.ben reglimin 8. günü baslamıstım testlere sabırlı ol hergun devam et yapmaya.ikisi aynı koyulukta oldugunda yada t bolgesı c den daha koyu oldugunu gordugunde calısmaya başla.test silikleştiği gune kadarher gun ilişki iyidir.ben 2 gun pozitif gordum testte.3. gün silinmişti test.ilk gun ve sılıklestıgı gun ilişki oldu sadece şimdilik beklemedeyım sonucu:) sende inş yumurtladıgın gunu yakalayıp degerlendırırsın.Slm arkadaşlar bugün adetimin 7. Günü. Adetim 5 gün sürüyor biteli 2 gün oldu bugün bol akıntım oldu bende acaba yumurtlama donemim mi dedim ilk defa bu ay test almıştım zaten ilkini bugün kullandım ama pozitif çıkmadı. Ne yapmalıyım bugün deneme de olmayacak acaba yumurtlama dönemi değilse bu akıntı ney
ikisininde aynı koyulukta oldugu hatta t bolgesının daha koyu oldugu zamanda yumurta catlamaya hazır oluyormus cnm.ertesi gun yumurta catlarsa eger test sılıklesıyor.test pozıtıfkende sılıklestıgındede ilişki olması önemli.bu sekılde yumurtayı ılk catladıgındada catlamadan sonrakı zamandada yakalamıs olursun.yumurtanın ömrü 1 gün kelebek misali denk getirmek ne yazıkkı birkaç günlük çaba gerektiriyor.başarılı olursun inşBende bugun hasta oldum bu ay yumurtlama testlerını kullanıcam burdan yardım ısterım sızdencunku anladıgım kadarıyla cıft cızgıyı gormek yeterlı degıl sılıklestıgımı ıkıncısının daha koyu oldugu falan fılan ole bısıler :d
akıntı kadında her daım olabılır bazen cok bazende az.yumurtlama donemlerınde şeffaf yumurta akı kıvamında olur.7. gün yumurta için erken die bılıyorum.gercı yumurta regli döngüsüne göre değişir.sen pozitif görene kadar testleri uygulamaya devam et hergun.ben 15. günde gördüm pozitifi mesela.adet döngümde 28-29-30 günde bir olur degısebılıyor yanı her ay aynı olmuyor malum buyuzden yumurtlamada her ay aynı zamanda olmayabılıyor.ben reglimin 8. günü baslamıstım testlere sabırlı ol hergun devam et yapmaya.ikisi aynı koyulukta oldugunda yada t bolgesı c den daha koyu oldugunu gordugunde calısmaya başla.test silikleştiği gune kadarher gun ilişki iyidir.ben 2 gun pozitif gordum testte.3. gün silinmişti test.ilk gun ve sılıklestıgı gun ilişki oldu sadece şimdilik beklemedeyım sonucu:) sende inş yumurtladıgın gunu yakalayıp degerlendırırsın.
ikisininde aynı koyulukta oldugu hatta t bolgesının daha koyu oldugu zamanda yumurta catlamaya hazır oluyormus cnm.ertesi gun yumurta catlarsa eger test sılıklesıyor.test pozıtıfkende sılıklestıgındede ilişki olması önemli.bu sekılde yumurtayı ılk catladıgındada catlamadan sonrakı zamandada yakalamıs olursun.yumurtanın ömrü 1 gün kelebek misali denk getirmek ne yazıkkı birkaç günlük çaba gerektiriyor.başarılı olursun inş
Cnmm cevabin icin TSK ederim dun çift çizgi yakaladik çarşamba ve dun ilişki oldu bugün olmicak bide yarin olur ins bu mubarek ayda rabbim hepimize nasip eder
Selam canım henüz haber yok beklemedeyimm sende varmı bişeyler :))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Mrb. Arkadaşlar ovulasyon testi hergün aynı saatte mi yapılması lazım. İdrar en az 4 saat tutulmasımı gerekiyor. Bugün adetimin 8 günü şeffaf uzayan akıntı geldi test yaptım negatif. Acaba pozitifi yakalayanlar şeffaf akintidan ne zaman sonra yakaladı. Birde pozitif çıktıktan sonra tam 14. Gün mü adet günü oluyor. Cvp verirmisiniz lütfen şimdiden teşekkürler.
Maalesef benim nu ayda olmadi sen ne durumdasin insallh sen bize umut olursun
Arkadaşlar bir fikri olan yokmu. Pozitifi yakalayanlar akıntı durumları nasıl oluyor acaba o gün
canım o rtegl döngüne göre değişir. mesela ben 27 günde oluyorum 12. gün yumurtlama oluyor. yani çift çizgi de o gün çıkıyor. kaç günde bir regl oluyosun sen?
Ben hep 26 günde bir oluyorum. Geçen ay klomen kullandım 30 günde oldum. Bu ay doktor klomen verdi ama kullanmadım incir kürü uyguladim. Bugün adetimin 8. günü ovulasyon testinde çift çizgi gördüm dün denedik bugünüde değerlendireceğiz. Acaba erkenmi çatladı yumurtam. Çift çizgi olunca çatlamış oluyordu değilmi.
Tamam ins. Yumurtlama anına denk getiririzde tutarçift çizgiden sonra 24-36 saatte yumurtlama oluyormuş. boş geçirme bol bol mesai
Merhaba durucum nasilsin? Insallah hayirlisiyla istediğiniz haberi alirsiniz su mübarek aydaben cok yogunum hic gelemiyorum buraya falan.bi ara buldum geldim.evi temizledik esyalarim da yarin gelecek insallah cok yorucu bi surec bu tasinma isi ya sefil sefil yasiyoruz inan )
vitaecim sen nasilsin??[/QUO
Tasinmak evet çok zor cnnm allah yardimcin olsun yeni evinizde inş hayirli gelir sizw
gunaydın Kizlar ya bugun adetimin 22.gunu ovu takibi yapiyrm 3-4gundur koyu dun gece tekrar test yaptim yine cok koyu anlamadim kac gun boyle koyu olacak ben nezamn yumrtladim yada yumurtlicam bu ay ilk takibimde anlamadim ya bide gec yumurtlamami oluyr 22.gun cnku 30 gunde oluyrm
30 gunde 1 oluyosan 16.gun yumurtlarsin. Yani 22.gun koyu ise ya gec yumurtladin ya hamilesin yada 2.kez yumurtladin demektir. 35.gune kadar olmazsan test yap.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?