Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Hayırlısı olsun ama inşallah hayırlı haberini alırız şu mübarek ayda :) Bakalım dr ne diyecek

herhalde degilim sonuç negatif yumurtaların büyümüş dedi 4tane çatlamamış 2si büyük dedi kist mi oldu acaba hiç kistimd yok tu ama klomen birşeyler yaptı bu ay ama anlamadım bakalım dr ne diyecek

herhalde degilim sonuç negatif yumurtaların büyümüş dedi 4tane çatlamamış 2si büyük dedi kist mi oldu acaba hiç kistimd yok tu ama klomen birşeyler yaptı bu ay ama anlamadım bakalım dr ne diyecek

Kistin çok fena ağrısı olur ama ağrı yapar yani inşallah olmamıştır. Aldığımız her ilaç bi yeri düzeltirken diğer yeri bozuyor maalesef kullanmak zorunda kalıyoruz işte. Hayırlı haberlerle dön inşallah banada yazarsan sevinirim :)

cnm hafif ağrı oldu bende adet oldum diye içtim bi ağrı kesici. ilk kez klomen kullandım inşallah olumsuz etkisi olmamıştır kist gibi yani acaba yumurtam klomenden mi çatlamadı

cnm hafif ağrı oldu bende adet oldum diye içtim bi ağrı kesici. ilk kez klomen kullandım inşallah olumsuz etkisi olmamıştır kist gibi yani acaba yumurtam klomenden mi çatlamadı

Kist adetide geciktiriyor zaten canm ama korkma bence bişey yoktur onun ağrısı çok oluyor hafif olmuyor. Klomen ne için kullanılıyor tam bilmiyorum açıkçası ama rahat ol bak bugün gidip öğreneceksin hayırlısıyla bişey çıkmayacak inşallah

inşallah çıkmaz cnm sana da haber ederim klomen yumurta büyütmek için sanırım ama öyle bi sorunum yok diye biliyorum ben

inşallah çıkmaz cnm sana da haber ederim klomen yumurta büyütmek için sanırım ama öyle bi sorunum yok diye biliyorum ben

Gittiğinde aklına takılan herşeyi sor canım ilacı neden verdiğinide sor bence aklına takılmasın sonradan. Ovü testiyle takip ettin mi peki çatlamasını sorun var mı çatlamada

Gittiğinde aklına takılan herşeyi sor canım ilacı neden verdiğinide sor bence aklına takılmasın sonradan. Ovü testiyle takip ettin mi peki çatlamasını sorun var mı çatlamada

ovulasyon testinde hep çift çizgi silik çıktı anlamadım onuda ilk kez yaptım testide oda garip tam koyu çıkmadı 4tane gördü yumurta 2si büyük dedi 2si hakkında birşey demedi bu kez soracam dedigin gibi herşeyi yoksa kafasına göre takılıyor sanırım ii dr dediler gittik. özele gidiyorum bide devlette degil ama neden böyle oldu anlamıyorum

İkiside koyu olunca yumurtlama oluyor eğer yumurtlaman olsaydı zaten klomen vermezdi diye düşünüyorum cnm. Ben geçen ay progesteron testi yaptırdım dr istedi o değer yumurtlama olup olmadığını gösteriyormuş dr senden istedi mi hiç bu testi

testler yaptırdım ama şuan testler nerde bilmiyorum cnm uff cnm çok sıkıldı her ay hamişlik yok ama bari kötü birşey çıkmasa

testler yaptırdım ama şuan testler nerde bilmiyorum cnm uff cnm çok sıkıldı her ay hamişlik yok ama bari kötü birşey çıkmasa

Çıkmaz inşallah çıkmaz içini rahatlatmaya çalış bişey yoktur inşallah ama dediğim gibi herşeyi sor sonra aklında kalmasın acaba diye düşünme. Kaç ay oldu sizin

Siz hiç aşılama denemediniz mi peki yada tüp bebek? Bizimde 1 yıl olacak ama biraz daha bekliyoruz olmadı aşılama düşünüyoruz canm

geçen ay gittim dr daha ilk bi kontrole gittik 2mizde sorunyok deyince önemsemedik bu ay olur diye diye geç kaldık. 2yıl oldu işte. bugun soracam herşeyi dur bakalım ne diyecek ne gerekirse yapsın böyle gitgel gştgel zaman kaybı

Hem maddi hem de manevi kayıp yani siz zaten beklemişsiniz canm bi de çok sıkıntılı bi süreç bu her ay acaba oldu mu diye beklemek sonrada kırmızıları görmek çok zor bi süreç o yüzden bi konuşun bakalım ne diyecek 2 yıl olmuş çünkü az bi zaman değil.

aynen öyle cnm ya çok sıkıntı bide burda okudukça umutlanıyorum bi bakıyom birşey yok cnm sıkılıyor artık önceleri önemsemiyordum ama gitgide sorun yani çevredekiler ayrı sorun durum vahimmm

aynen öyle cnm ya çok sıkıntı bide burda okudukça umutlanıyorum bi bakıyom birşey yok cnm sıkılıyor artık önceleri önemsemiyordum ama gitgide sorun yani çevredekiler ayrı sorun durum vahimmm

Çevredekileri sorma zaten herkes bizimle yaşıyor sanki hala yok mu hala yok mu diye soruyorlar bu kadarda özel hayata müdahaleyi anlamıyorum zaten İstanbuldaysanız iyi bi dr önerebilirim ama biraz pahalı açıkçası memorial da çalışıyor

Naptın canm dr gidebildin mi

ovulasyon testleri hamileliğide gösteriyor dye biliyorum belkide hamilesindir ondan cıft kırmzıı cıkmıstım hayırlısıyla:)
Kızlar adetime 18 gün var. Ovulasyon testinde t c kadar koyu. Normal mi bu. Erken mi yumurtluyorum bu ay.

ovulasyon testleri hamileliğide gösteriyor dye biliyorum belkide hamilesindir ondan cıft kırmzıı cıkmıstım hayırlısıyla:)

Slmm kizlar nasilsiniz yumurtladim yumurtlicam derken biz catladik benimde yarim ov.günüm kasiklarim agriyo

Biraz arastirdim okudum diyorku uzmanlar yumurtlama gununden 5gun önce gün asiri ilişkiye girin sonrasında da 3 gün girin ben 7sinde ilizki oldu dun olmadi bugün yapsakmi yoksa yarinmi yapsak ne diyorsunuz kafam karisti artik

Daha yeni kimyasal geçirdim olamaz galiba ya zaten bugün testim açılmaya başladı:)) ama hamjleysem mucize olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…