- 8 Temmuz 2013
- 5.703
- 9.097
- 398
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ovülasyon testine göre cinsiyet belirlendiğini ilk defa duyuyorum.
Ben ovülasyon testinden önce de sonra da ilişkiye girdim, hiç bilmiyordum cinsiyeti etkilediğini
bebeğinin cinsiyeti ne öğrenebilir miyim....
ovulasyon gününde yada ovulasyona en yakın zamanda ilşki olursa erkek bebek olma ihtimalinin yüksekliği konusunda araştırmalar var.ovu testi ile ovulasyon zamanını bulmaya çalışıyoruz yani yumurtanın tam çatlama zamanını
Ben de ovülasyon testi kullandım ama testi kullanmaya başladıktan sonra gün aşırı ilişkiye başladık. Testte çift çizgiyi gördükten sonra da birkaç gün devam ettim. Yani neredeyse 2 adetimin arasında gün aşırı devam ettik.
Bebeğim erkek...
Ben de ovülasyon testi kullandım ama testi kullanmaya başladıktan sonra gün aşırı ilişkiye başladık. Testte çift çizgiyi gördükten sonra da birkaç gün devam ettim. Yani neredeyse 2 adetimin arasında gün aşırı devam ettik.
Bebeğim erkek...
tebrikler bebeginiz icin, ayrica bir tez daha yerle bir oluyor olabilir.
ovulasyon gununde erkek, SIk ilsiki ile kiz olduguna dair bir tez var. gerci ovulasyon gunu hemen hamile kalmissaniz, SIk iliskinin bir zarari yok. sonucta ilkinde hamile kalmis olabilirsiniz.
Açıkçası net olarak seçme imkanı olsa dahi bir tercihte bulunmak istemezdim.
Şimdi düşününce ikinci çocuğum da kız olsun isterim ama yine de Allah'ın takdirine bırakmak lazım, herhangi bir şekilde müdahil olmak istemem.
benim kafam okadar karışıkki araştırmalarım sonucu yumurta çatladığında yapılan ilişkilerde erkek olma ihtimali daha yüksek diya önce tabii allahın takdiiri ya tutarsa misali ovulasyon testi aldım 13.gün negatif çıktı 14.gün öğlen pozitif akşam sekizde t baya koyu idi o gece değilde 14.gün tekrar c ve t aynı ıdi neyse o gece ilişki oldu saat 24 de ben madem yumurtluyorum nerede karın ağrısı nerede akıntı akıntı şeffaf değil bildiğin süt gibi baya kuruydum bu ne anlama gelebilir arkadaşlar lütfen bana cevap yazın pozitif çıktığı gün yaptım bu gecede yapacağım erkek bebek istiyorum allahımdan ne yapmam lazımBen de ovülasyon testi kullandım ama testi kullanmaya başladıktan sonra gün aşırı ilişkiye başladık. Testte çift çizgiyi gördükten sonra da birkaç gün devam ettim. Yani neredeyse 2 adetimin arasında gün aşırı devam ettik.
Bebeğim erkek...
merhaba arkadaşlar aranıza iyi dileklerimle gelmek istedim inşallah en kısa zamanda bebişlerinizi kucağınıza alırsınız ve burdan hep birlikte paylaşırız mutluluklarımızı.
bende yumurtalık rezervimde azalma olduğunu öğrendim aralık ayında ve hemen arı sütü kullanmaya başladım. normalde 35 - 37 gün arasında adet oluyordum ama arı sütünü 15 gün kullandıktan sonra 29. günde adet oldum. şimdi de ovulasyon test yapmayı düşünüyorum. bana marka ve hangi gün kullanmaya başlamam gerektiği konusunda yardımcı olursanız sevinirim cevaplarınızı bekliyorum...
canım iyi dileklerin için sağol inşallah hayırlısıyla gönlümüzdekini verir rabbim
net üzerinde gitti gidiyordan alınıyor kredi kartı ile 20 ov. testi 6 geb. testi 20 lira
eğer kredi kartı kullanmak istemiyorsan kapıda ödeme seçeneğide var 20 ov. testi 35 lira markası Loboquick
bence adet bitiminden 2 gün sonra başla net sonuç yakalamak için. çift çizgi çıkana kadar devam et çift çizgi bende 3 gün sürmüştü çift çizgi çıkınca 24.36 saate yadar yum. olacağı anlamına geliyormuş servikal mukus kontrolüde yaparsın kesinlik kazanması için sıvılaştığında akıntın yum. çatlamış demekmiş bende burdaki arkadaşlardan topladım bu bilgileri umarım işine yarar![]()
servikal mukus nasıl olmalı mesela benim yoğun pozitif çıktığı gün süt gibi beyazdı uzamıyordu t ninyoğun olduğu gün değilde ertesi gece oldu ilişki bir sayfa önce yazmıştım soruma cevap verirseniz sevinirim ilk sayfadada arkadaşa dok.iki çizgi çıktıktan sonra ertesi gün tekrar yap silikleşince ilişki olsun demiş tek ilişki
teşekkür ederim yardımların ve paylaşımın için sen nekadar zamandır takip yapıyosun ya da başarıyı elde edebildin mi ? sadece kendime umut olması için tecrübelerinizi merak ettiğimden sordum yanlıs anlamayın lütfen
benim kafam okadar karışıkki araştırmalarım sonucu yumurta çatladığında yapılan ilişkilerde erkek olma ihtimali daha yüksek diya önce tabii allahın takdiiri ya tutarsa misali ovulasyon testi aldım 13.gün negatif çıktı 14.gün öğlen pozitif akşam sekizde t baya koyu idi o gece değilde 14.gün tekrar c ve t aynı ıdi neyse o gece ilişki oldu saat 24 de ben madem yumurtluyorum nerede karın ağrısı nerede akıntı akıntı şeffaf değil bildiğin süt gibi baya kuruydum bu ne anlama gelebilir arkadaşlar lütfen bana cevap yazın pozitif çıktığı gün yaptım bu gecede yapacağım erkek bebek istiyorum allahımdan ne yapmam lazım
merhaba arkadaşlar aranıza iyi dileklerimle gelmek istedim inşallah en kısa zamanda bebişlerinizi kucağınıza alırsınız ve burdan hep birlikte paylaşırız mutluluklarımızı.
bende yumurtalık rezervimde azalma olduğunu öğrendim aralık ayında ve hemen arı sütü kullanmaya başladım. normalde 35 - 37 gün arasında adet oluyordum ama arı sütünü 15 gün kullandıktan sonra 29. günde adet oldum. şimdi de ovulasyon test yapmayı düşünüyorum. bana marka ve hangi gün kullanmaya başlamam gerektiği konusunda yardımcı olursanız sevinirim cevaplarınızı bekliyorum...
merhaba arkadaşlar internette biraz araştırma yaparken bu konuyu buldum. bende polikistik over var. geçen nisanda ilaç kullanmaya başladım ve 4 ay önce bıraktım. ve bu 3. ayımız bebek denemesi için. ve internetteki araştırmalarımda yumurtanın en fazla 24 saat canlı kaldığını öğrendim ki bu ovulasyon testleri o yüzden çok matıklı. bide bende düzensiz adetim olduğu için ne zaman ovulasyon oluyo kestiremiyodum. eğer bu ayda olmazsa test alicam bende. burdaki yazılanlar çok umut verici deneyimlerini paylaşanlara çok teşekkürler. inş en kısa zamanda bende güzel haberlerimi veiririm :)
Merhabalarrrr herkeze ben yeni uye oldum bbu siteyee yardiminizi istiyorum bizde yaklasik 5 aydir cock istiyoruz ama tutmuyo doktor rahim duvarin kalin dedi anlanadim ovulasyon testi nedirr ?? Hastaliktan hemen sorami kullanicamm yardimmmmmmmm :::)![]()
hoş geldin canım umarım burası uğur getirir gönlündekine kavuşursun
ovulasyon testi yumurtanın ne zaman çatladığını gösteren bir alet ( yumurtlamanın çatladığı günler gebe kalmaya en elverişli günlerdir)
regl bitiminden sonra başlayabilirsin kontrolü elden brakmamak için veya iki gün sonra
iki net çizgiyi gördüğünde yumurtlamaya saatler kalmış anlamını taşıyor yaklaşık 24 36 saat içinde yum. çat gerçekleşiyormuş canım
bende bu bilgileri burdaki topikten ve diğer topikten topladım erken cvp almanız için gördüğüm soruya bildiğim kadarıyla yanıtlar vermeye çalışıyorum inşallah işinize yarar
bu arada servikal mukus yani akıntı kontrolüde yapabilirsin yumurta akı gibi şeffaf ve kaygan olduğu zaman yum.çat yakın demektir