• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi kullanımı

tugsera

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2024
93
15
3
28
Merhaba gebelik istiyoruz bunun için ovulasyon testi yapmak istiyorum bir süre için. Öncesinde yaptım birkaç kez ancak faydasını göremedim. Yumurtlama için hangi ovulasyon testini önerirsiniz, gebelik öncesi ne gibi hazırlıklar yapılabilir yardımcı olur musunuz. Öncesinde kendi kendime birçok hamilelik testi yaptım bilip bilmeden ve bu durum yordu biraz beni

Merhaba gebelik istiyoruz bunun için ovulasyon testi yapmak istiyorum bir süre için. Öncesinde yaptım birkaç kez ancak faydasını göremedim. Yumurtlama için hangi ovulasyon testini önerirsiniz, gebelik öncesi ne gibi hazırlıklar yapılabilir yardımcı olur musunuz. Öncesinde kendi kendime birçok hamilelik testi yaptım bilip bilmeden ve bu durum yordu biraz beni
Bir gebenin günlüğü markasını öneririm. Instagram'da da takip edin mutlaka

Açıkçası ben ovülasyın testine pek güvenmiyorum. Ben de bir gebenin günlüğü kullandım ama en iyi takibi akıntı ile yaparsınız, tavsiyem kendinizi de ayrıca takip etmeniz. Şimdiden hayırlı olsun inşallah

Teşekkür ederim akıntı belirgin olmuyor ama ben sadece kasık göğüs ve bel ağrısından hissediyorum ama gününü değerlendirme açısından kullanmak istedim
Açıkçası ben ovülasyın testine pek güvenmiyorum. Ben de bir gebenin günlüğü kullandım ama en iyi takibi akıntı ile yaparsınız, tavsiyem kendinizi de ayrıca takip etmeniz. Şimdiden hayırlı olsun inşallah

İnnovita kullanıyorum ve baya memnunum. Size de öneririm. Her gün aynı saatte ve test yapmadan 2 aaat sıvı alımını kesip testi yapın. İlk idrarla olmasın. Bunlara dikkat ederseniz faydasını görürsünüz. T çizgisi c çizgisiyle aynı veya daha koyuysa pik gününüzdür.

IMG_4595.jpeg
Arkadaslar bır bakarmısınız ben koyulasması gerekır dıye beklerken yumurtlamayımı kacırdım acaba ilk takıp edişimdi

Back