Çan'ım gebelik testi yapsan çıkar silikte olsa benm de böyle çıkmıştı hamileymişim meğerse inşallah sende öylesindeArkadaslarrr yok mu fikri olan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çan'ım gebelik testi yapsan çıkar silikte olsa benm de böyle çıkmıştı hamileymişim meğerse inşallah sende öylesindeArkadaslarrr yok mu fikri olan
Aaa okumamıştım hadi hayırlı olsun sağlıkla hayırla kucagına al inşallahİlgin ve cevabin icin tesekkur ederim
Yumurtlaman yaklaşıyor bu günden başla çalışmalara canmiyi akşamlar sizce neler oluyor ?
Yumurtlaman yaklaşıyor bu günden başla çalışmalara canm
İnşallah canım sen bana hep yorum yapıyodun ovu testlerim le ilgili hatırladın.mıyorumun için teşekkür ederim canım hayırlısı inşallah :)
İnşallah canım sen bana hep yorum yapıyodun ovu testlerim le ilgili hatırladın.mı
ÇOK geçmiş olsun cnm ben de cok şükür iki aylık hamileyim rabbim sana da nasip etsinler inşallah
İnşallah tutar canım rabbim bu kez sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallahhayırlı olsun canım çok sevindim
inşallah tatlım bakalım tutacakmı yine
İnşallah tutar canım rabbim bu kez sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah
Canm pko mu var sen de çatlama Yok pik yapmamış henüz bencekızlar çatlamış dün galiba
Canm pko mu var sen de çatlama Yok pik yapmamış henüz bence