OVULASYON TESTİ KULLANANLAR

Canim nap

Canim naptin gittin mi doktora
Yok ben gitmedim canim adetin 3. Gününu bekleyecem çünkü tekrar proklatine bakacak düşmüşmü diye kist icin ilacim bitti yarin ya da diger gün olurum. Eşim sperm testi yaptirdi bugün çok şükür onun sonuçları çok iyi. Sen ne yaptin pekii canim

Ben gittim canim bugun adetimin 3. Gunuydu butun hormanlarim iyi cikti yumurtalarda iyi dedi gelismesi .dr eşime gerek duymadi cunku 4 ay once hamile kalabildigim icin hemen esin dede bi sıkıntı oldugunu sanmiyorum dedi 3 ay dene olmassa o zaman bakalim esine dedi

İyi canım sevindim yumurta takibi yapacakmi

İyi canım sevindim yumurta takibi yapacakmi
Gerek duymadi canim daha yeni dusunmeye basladigin icin sitrese girme sitres cok etkiliyor dedi rahat olunca hamilelikte bi okafar kolay oluyor dedi aslinda mantiklida 3 ay daha deniycem olmassa oyle takibe aldiricam canim cunku duzenli yumurtlama oldugunu soyledi .hatta sunuda sordum bu ay dusunmustum yumurtlamada oldu o gunlerde de ilski oldu dedim ama hamile kalamadim dedim bunhn yaninda da âşıri derecede hamilelik belirtilerim var di test yapincada negatif cikti d3dim dr da dedi ki iki aciklamazi var 1.si senin icin zamani dedigil 2.si rahim kendinini hamilelige hszirliyordur dedi tabi bunlari da test sonuclarini gordukten sonra dedi

Öyle canim ya stres yapmayacaz aslında benimkide stresten olmadığını düşünüyorum esiminde degerlerini görünce o kadar cok rahatladim ki yakin zamanda hamile kalacagimi hissediyorum sende kalacaksin inanıyorum stresten uzak olacaz tatlim

A
Aynen canim kesinlikle dr lada uzun uzun konustum sonuc sitres e cikiyor hatta yaninda ki hemsire arkadasim bana dedi ki sen bu ay dusunme iliskideyken dedi esin icine bosaldigini sana soylemesin dedi( biraz açik yazdim ama neyse ) sen de nasil olsa bu ay dusunmedim hamile kalmam diye dusunurken bi bakmissin hamilesin dedi cunku kendiside oyle yapmis iki tanede oglu var simdi

Öyle valla ben bu ay hiç düsunmedim ilaç kullaniyorum diye gayet rahatim canim acaba hamilemiyim bile demiyorum adet olmayi bekliyorum

Kızlar selam.ekte ovu testlerim.yorumlarmisiniz.
Bat 19 martti fakat stresten gecikti

Eklentiler

• _20170319_134717.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 160
Kızlar selam.ekte ovu testlerim.yorumlarmisiniz.
Bat 19 martti fakat stresten gecikti
Canım o kadar cok ki test bide küçük seçmesi zor ama galiba 15 ve 16 sinda olmuş yumurtlama olmuş geç yumurtlama olduğu icin adetinde hemen gelmez bu ay geç olursun çünkü yeni yumurtlama olmuş

Cnm stresten değilde geç ovulasyon olmuş ondan gecikmiş gibi adetin. 15 16 ovulasyon olmuş gibi duruyo
Hii oylemi,ben geç yumurtluyorum sanmistim..ilk defa bu ay ovu testi kullandım.adet bitiminden sonra 19.gun gördüm t çizgisinin koyulugunu.yani olmam gereken adet gunumden (19 mart) dort beş gün öncesi (15-16 mart)

Canım o kadar cok ki test bide küçük seçmesi zor ama galiba 15 ve 16 sinda olmuş yumurtlama olmuş geç yumurtlama olduğu icin adetinde hemen gelmez bu ay geç olursun çünkü yeni yumurtlama olmuş
Adetim bitti 3.gun teste başladım 19.gun koyulasti.gec yumurtladim :))
Geç yumurtlayanlarda adet kanaması geç mı gelir
Sat 19 Şubat altı gün sürüyor
Bat 19 martti
Normalde 30-32 günde olurdum adet

Adetim bitti 3.gun teste başladım 19.gun koyulasti.gec yumurtladim :))
Geç yumurtlayanlarda adet kanaması geç mı gelir
Sat 19 Şubat altı gün sürüyor
Bat 19 martti
Normalde 30-32 günde olurdum adet
Evet canim geç gelir kendimden biliyorum bende bazen geç yumurtlama oluyo o ay adetim 1 hafta gec geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…