- 3 Nisan 2019
- 5.510
- 10.957
- 198
ben gecen aylarin birinde adetten iki gun sonra yumurtladim. yani kisye gore degisiyor ben 14,15.16 gunlerde aryaacktim ama coktaaan yumurtlamis olacaktimAdetten hemen sonra kullanmayın bence boşa harcamış olursunuz, yaklaşık bir hafta sonrasında yumurtlama dönemine girmiş oluyorsunuz ve o tarihlerde ovu yapmanız yeterli, ben öyle yapıyorum
merhaba bende bu ay kullanicam test ama hic bir bilgm yok...ben erkek olsn diye denemek istyrm ama tabi allahin taktri o isterse olur..sizn bebeyinzn cnsiyeti ne acaba?bide bu testler cift cizgi belirgin oluncami iliski olmasi gerekiyo yani ozamn yumurta catlamismi oluyo catlamak uzeremi oluyo hic anlamadim biraz fazla soru sordum galibaMerhaba, ben de ovülasyon testiyle hamile kaldım. Adet bitince başlamayın harcamayın demişler ama ben hemen başladım ve aplikasyonların ve genel bilinennin tersine erken yumurtluyormuşum, eğer başlamasam yumurtlamamı kaçırcaktım. N11’den 30lu paket aldım. 19Mayısta adet oldum, 4 günde bitti adetim ve hemen başladım, 14-15. Gün değil, 10. Gün çift çizgiyi gördüm! Gün aşırı değerlendirdim birkaç gün. 11 Haziran’da beklenen adetime 8 gün kala ikinci çizgiyi silik de olsa gördüm. Sizlere tavsiyem çoklu paket alın ve internetten alın, çok ucuza geliyor, adetiniz biter bitmez başlayın çünkü kimisi erken kimisi geç yumurtluyor genellemelere uymayabiliyor ve her gün aynı saatte gün sektirmeden yapın. Çift çizgiyi görünce eşinizle birlikte olun ama üst üste her gün değil, sperm kalitesi düşmesin. Gün aşırı deneyin. Çünkü yumurta 24 saat, sperm ise 72 saate kadar içinizde canlı kalıyor. Sorusu olan olursa cevaplarım, sevgiler..
Evet canım T çizgisi C çizgisi ile aynı yada daha köyü ise ilişki olması lazım.yumurtlama olacağı anlamına geliyor o.ertesi gün yine yapıyorsun eğer silik çıkarsa T çizgisi yumurta çatlamış demek oluyor.yine koyu çıkarsa daha yumurtan çatlamamış oluyormerhaba bende bu ay kullanicam test ama hic bir bilgm yok...ben erkek olsn diye denemek istyrm ama tabi allahin taktri o isterse olur..sizn bebeyinzn cnsiyeti ne acaba?bide bu testler cift cizgi belirgin oluncami iliski olmasi gerekiyo yani ozamn yumurta catlamismi oluyo catlamak uzeremi oluyo hic anlamadim biraz fazla soru sordum galiba
Kız, erkek gibi bir ayrıma yönlendiren, şu gün kız, bugün erkek diyen her yazı yalandır. İnanmayın. %50 ihtimaldir ve tamamen baba kaynaklı bir durumdur. Evlat evlattır, sağlıklı olsun da. Benim cinsiyeti henüz belli değil. Hiçbir isteğim de yok sağlıklı olması dışında.merhaba bende bu ay kullanicam test ama hic bir bilgm yok...ben erkek olsn diye denemek istyrm ama tabi allahin taktri o isterse olur..sizn bebeyinzn cnsiyeti ne acaba?bide bu testler cift cizgi belirgin oluncami iliski olmasi gerekiyo yani ozamn yumurta catlamismi oluyo catlamak uzeremi oluyo hic anlamadim biraz fazla soru sordum galiba
Ben pik gününü, pik gününün öncesini ve pik gününden sonraki 3 günü değerlendirdim.Eki Görüntüle 2286554
Kızlar merhaba ben yumurtlamamı bu şekilde yakaladım.Ama koyu görmeden iki gün önce koyu olan gün ve silikleştiği günü de değerlendirdik az mı gün değerlendirmişiz sizce ?
Bende de pişmanlık oldu ya keşke sonraki diğer günüde değerlendirse yedik eşler de sıkılıyor bir müddet sonraBen pik gününü, pik gününün öncesini ve pik gününden sonraki 3 günü değerlendirdim.
Vallahi biz de ben sıkılmıştım artıkBende de pişmanlık oldu ya keşke sonraki diğer günüde değerlendirse yedik eşler de sıkılıyor bir müddet sonra
Sıkılsakta mecburuz canım napalımVallahi biz de ben sıkılmıştım artık
Bir sıkıntı olmazsa hamile gibi gözüküyorum şimdilikSıkılsakta mecburuz canım napalım
Siz hamile misiniz ?
Kan değerinizin artışı nasılBir sıkıntı olmazsa hamile gibi gözüküyorum şimdilikbata 3 gün var henüz. Kan ve idrar testleri pozitif.
Dün 14tü bugün 51 fena gitmiyor sanırımKan değerinizin artışı nasıl
Selam kızlar bend ondan kullanıyorum. Birgebeningünlüğünden aldım. Sağolsun ilgili. Geçen ay ilk denememdi iyi değerlendirmemize rağmen maalesef hamilelik oluşmadıCanm Instagram üzerinden alınan bir marka var bahsettigin o mu acaba uzun çubuk şeklinde yeşil ve beyaz renk
Hayır canım aynı testi kullanıyorum yumurtlama yok. C kadar koyu, yada daha koyu olması gerekir. Testine devam et benceEki Görüntüle 2282659
Arkadaşlar bu dünki testi sizce yumurtlama varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?