Gebeliğe Hazırlık ovulasyon testi kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adetten hemen sonra kullanmayın bence boşa harcamış olursunuz, yaklaşık bir hafta sonrasında yumurtlama dönemine girmiş oluyorsunuz ve o tarihlerde ovu yapmanız yeterli, ben öyle yapıyorum
ben gecen aylarin birinde adetten iki gun sonra yumurtladim. yani kisye gore degisiyor ben 14,15.16 gunlerde aryaacktim ama coktaaan yumurtlamis olacaktim

Kızlar bende 4 gündür yapıyorum sonucları sizlerle paylaşayım dedim.hepimiz hamile kalırız insalalhbugün yumurtlama günüm akşam değerlendireceğiz inşalalh.sonrasinda 2 gün daha birlikte olacağız. T çizgim C çizgisini de geçiyor öyle olması gerekiyormus.yarin bi daha yapacam eğer silik çıkarsa T çizgisi yumurta catlamis olmuş demek oluyor insallah

Eklentiler

• 20190703_170108.jpg
    40 KB · Görüntüleme: 50
  • 20190705_142832.jpg
    179,9 KB · Görüntüleme: 60
  • 20190706_140417.jpg
    115,2 KB · Görüntüleme: 71
merhaba bende bu ay kullanicam test ama hic bir bilgm yok...ben erkek olsn diye denemek istyrm ama tabi allahin taktri o isterse olur..sizn bebeyinzn cnsiyeti ne acaba?bide bu testler cift cizgi belirgin oluncami iliski olmasi gerekiyo yani ozamn yumurta catlamismi oluyo catlamak uzeremi oluyo hic anlamadim biraz fazla soru sordum galiba

Evet canım T çizgisi C çizgisi ile aynı yada daha köyü ise ilişki olması lazım.yumurtlama olacağı anlamına geliyor o.ertesi gün yine yapıyorsun eğer silik çıkarsa T çizgisi yumurta çatlamış demek oluyor.yine koyu çıkarsa daha yumurtan çatlamamış oluyor

Kız, erkek gibi bir ayrıma yönlendiren, şu gün kız, bugün erkek diyen her yazı yalandır. İnanmayın. %50 ihtimaldir ve tamamen baba kaynaklı bir durumdur. Evlat evlattır, sağlıklı olsun da. Benim cinsiyeti henüz belli değil. Hiçbir isteğim de yok sağlıklı olması dışında.
Bu testler hep çift çizgi çıkıyor. Ama t çizgisinin yani test çizgisinin, ilk çıkan c yani control çizgisinden çok daha koyu olması gerekiyor. Sürekli yapıp yakalayınca anlarsınız. T bordo gibi bi renk alıyor.

Kızlar bende pes etmeyip bu ayın 7sinde piki yakaladım ama ayın 6 sında ilişki olmuştu (bu arada yumurtam tam 27. Gün çatlama için piki gördü) bugün sabah yaptım hala koyu dünü değerlendiremedik eşim çok geç geldiği için sizce bugünü de değerlendireyim mi ? Sabah yaptım hala t daha koyu bu arada ğöğüslerim o kadar sertleştiki sağ kaşığım ateşim içim yanıyor resmen resimleri de ekleyeceğim birazdan

Resimler bunalr kızlar

Eklentiler

• FF849F86-234C-41AC-BE78-68C37F16D889.jpeg
    76,3 KB · Görüntüleme: 43
  • F1AF6CA4-7AA9-4398-A52F-950C9C5A1712.jpeg
    99,8 KB · Görüntüleme: 40
Adanali0134 bu arada katılıyorum sana , ama rabbim tüm annelere her iki meyveden de sağlıklı ve hayırlı nasip etsin inş bence de sağlıklı ve hayırlı olması en önemli şey bende hep öyle diyorum Bende ovulasyon ilk kez kullanıyorum pko olduğum için doktor 18-24. Günleri değerlendir dedi ama benim yumurtam 27.gün çatlamaya başladı düşünün

3 4 ay kullandim hicbi faydasını gormedim ama faydasini goren cok olmus

Kızlar merhaba ben yumurtlamamı bu şekilde yakaladım.Ama koyu görmeden iki gün önce koyu olan gün ve silikleştiği günü de değerlendirdik az mı gün değerlendirmişiz sizce ?

Ben pik gününü, pik gününün öncesini ve pik gününden sonraki 3 günü değerlendirdim.
Bende de pişmanlık oldu ya keşke sonraki diğer günüde değerlendirse yedik eşler de sıkılıyor bir müddet sonra

Canm Instagram üzerinden alınan bir marka var bahsettigin o mu acaba uzun çubuk şeklinde yeşil ve beyaz renk
Selam kızlar bend ondan kullanıyorum. Birgebeningünlüğünden aldım. Sağolsun ilgili. Geçen ay ilk denememdi iyi değerlendirmemize rağmen maalesef hamilelik oluşmadı bu ay tekrar devam 15 gün yumutlama 16 gün çatlama gördüm. 3 gün değerlendirdik bu defa, beklemedeyiz bakalım inşallah bu sefer gebelik olur çok istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…