Gebeliğe Hazırlık ovulasyon testi kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende bu ay kullanmaya başladım. Adet bitiminden itibaren başladım.Henüz pozitif olmadı. 8.gunumdeyım. Başarılı bı sonuc alırsam paylaşırım mutlaka
Çok sevinirim, bende yeni sipariş verdim. Adet bitiminde başlayacağım . Umarım güzel haberler yazarız

Kızlar merhaba ben 1 yılın ardından 2.ovulasyon testi denemesiyle hamile kaldım. Allah nasip ederse eylülün son haftası alacağım yavrumu kucağıma. Ben innovita marka kullandım ensar medikal diye bir sayfadan almıştım ve diğer markalara göre çok çok hassastı kesinlikle tavsiye ederim Allah isteyen herkese nasip etsin

Bende bikaç gün sonra test yapmaya başlayacağım daha önce 2 defa yaptım ama boşa yapmışım çünkü eşimin sperm değerleri çok kötüydü varikosel ameliyatı oldu 3 ay geçti artık başlıcam bende innovita kullanıyorum çok hassas kasetler doğru sonuç vermiyor genelde

Adetten hemen sonra kullanmayın bence boşa harcamış olursunuz, yaklaşık bir hafta sonrasında yumurtlama dönemine girmiş oluyorsunuz ve o tarihlerde ovu yapmanız yeterli, ben öyle yapıyorum

Adetimin 8.günü bugün zaten 10.günü başlıcam aynen ben 2 defa yaptım daha önce tahmini ne zaman yumurtlayacağımı biliyorum ama önlem almak için 10.günden başlıcam

Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah . Çok teşekkürler yorumunuz için umut oldu

En kısa zamanda güzel haberlerinizi yazmanızı dilerim.

Adetten hemen sonra kullanmayın bence boşa harcamış olursunuz, yaklaşık bir hafta sonrasında yumurtlama dönemine girmiş oluyorsunuz ve o tarihlerde ovu yapmanız yeterli, ben öyle yapıyorum
Ben kendim sitemde ovülasyon takibi yapıyorum bu çok yanlış yaklaşık bir hafta sonrası için geç kalınmış olabilir adeti biter bitmez yumurtlama gören takipçilerim var

Ben kendim sitemde ovülasyon takibi yapıyorum bu çok yanlış yaklaşık bir hafta sonrası için geç kalınmış olabilir adeti biter bitmez yumurtlama gören takipçilerim var
Hımm onlar düzensiz adet görenler olabilir benim adet takvimimi bile şaşmıyo da ondan öyle dedim tabi herkesin aynı olmaz

Bugün adetim başladı ve testim de kargoyla geldi 28 günde bir oluyorum hiç sapma olmuyor. Sizce ne zaman testi kullanmaya başlayayım kızlar ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…