- 20 Eylül 2018
- 608
- 417
- 103
- 34
Suan hatrlmıyorm ama nette var sabah aksam taze olacak sekılde ılık 15 gun ıcılıyordu ck gzel temzlıyor rahmı gozle grulur sekıldeSoğan kürünü nasıl uyguladınız acaba?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Suan hatrlmıyorm ama nette var sabah aksam taze olacak sekılde ılık 15 gun ıcılıyordu ck gzel temzlıyor rahmı gozle grulur sekıldeSoğan kürünü nasıl uyguladınız acaba?
2 gün oldu bende başladım İnş işe yararSuan hatrlmıyorm ama nette var sabah aksam taze olacak sekılde ılık 15 gun ıcılıyordu ck gzel temzlıyor rahmı gozle grulur sekılde
Ins rabbm tum ısteyenlre nsıp edr2 gün oldu bende başladım İnş işe yarar![]()
Ben 2 aydır ovulasyon testi kullandım canım bugün bat günüm ve hamilelik testi silik çıktı, yumurtalamayı takip etmek için en güzel yöntem bence
Ayy ne güzel tesadüf olmuş, inşallah ben de senin gibi gün saydığım günleri görürüm canım benim. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahTebrikleeerrrbende bat da silik çizgiyle öğrenmiştim ve aynen 2.denememdi şuan gün sayıyoruz çok şükür. Sağlıkla gelsin inşallah
![]()
Cınsyet ne pekıTebrikleeerrrbende bat da silik çizgiyle öğrenmiştim ve aynen 2.denememdi şuan gün sayıyoruz çok şükür. Sağlıkla gelsin inşallah
![]()
Cınsyet ne pekı
Hayrlsı olsn testı lkn olmstu pekıErkek canım
Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın.. yumurtlama zamanını yakalayınca ilişki ne kadar oldu? 3 gün üst üste mi yoksa 1 gün arayla mıHayrlsı olsn testı lkn olmstu pekı
3 gun ust uste tesettr edrım ama yumdan 2 gun 1 gun ve tam yum gunu olduBebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın.. yumurtlama zamanını yakalayınca ilişki ne kadar oldu? 3 gün üst üste mi yoksa 1 gün arayla mı
Dun koyuysa bgun acıldysa gece catlmstr bugunude dgerlendrınKızlar bende kullanıyorum dün iki çizgide çok koyu çıkmıştı bugün silikleşti ben dün değerlendirdim bugün çatlamış mi oluyor siliklesince
Anladım benimde bu ay 25 inde yum oldu 24-25-26-28 değerlendirdik bekliyorum bakalım ama hiiiiç belirti yok3 gun ust uste tesettr edrım ama yumdan 2 gun 1 gun ve tam yum gunu oldu
Anladım benimde bu ay 25 inde yum oldu 24-25-26-28 değerlendirdik bekliyorum bakalım ama hiiiiç belirti yok![]()
Bı oncekı testıde atarmısın kyu dedgını eger oncekı koyuysa catlms nede 1 araylaBenim bir gün arayla beklemem gerekiyor ya maalesef dün değerlendirdim şuan test yaptım sana bı göndersem bakabilirmisin kuzum şuan testim böyle yeni yaptım
Buna bakarak evet yumurtlma olms ama bu testte tam pık dgl cnmKuzum bu dünkü testim koyu olan