Gebeliğe Hazırlık ovulasyon testi kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben 2 aydır ovulasyon testi kullandım canım bugün bat günüm ve hamilelik testi silik çıktı, yumurtalamayı takip etmek için en güzel yöntem bence

Tebrikleeerrr 😊 bende bat da silik çizgiyle öğrenmiştim ve aynen 2.denememdi şuan gün sayıyoruz çok şükür. Sağlıkla gelsin inşallah 🙏
Ayy ne güzel tesadüf olmuş, inşallah ben de senin gibi gün saydığım günleri görürüm canım benim. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah❤️

Kızlar bende kullanıyorum dün iki çizgide çok koyu çıkmıştı bugün silikleşti ben dün değerlendirdim bugün çatlamış mi oluyor siliklesince

Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın.. yumurtlama zamanını yakalayınca ilişki ne kadar oldu? 3 gün üst üste mi yoksa 1 gün arayla mı
3 gun ust uste tesettr edrım ama yumdan 2 gun 1 gun ve tam yum gunu oldu

Benim bir gün arayla beklemem gerekiyor ya maalesef dün değerlendirdim şuan test yaptım sana bı göndersem bakabilirmisin kuzum şuan testim böyle yeni yaptım

Eklentiler

• IMG_20190701_132024.jpg
    IMG_20190701_132024.jpg
    27,9 KB · Görüntüleme: 59
Benim bir gün arayla beklemem gerekiyor ya maalesef dün değerlendirdim şuan test yaptım sana bı göndersem bakabilirmisin kuzum şuan testim böyle yeni yaptım
Bı oncekı testıde atarmısın kyu dedgını eger oncekı koyuysa catlms nede 1 arayla

Kuzum bu dünkü testim koyu olan

Eklentiler

• Screenshot_20190701-142137.png
    Screenshot_20190701-142137.png
    219,9 KB · Görüntüleme: 50
Merhaba, ben de ovülasyon testiyle hamile kaldım. Adet bitince başlamayın harcamayın demişler ama ben hemen başladım ve aplikasyonların ve genel bilinennin tersine erken yumurtluyormuşum, eğer başlamasam yumurtlamamı kaçırcaktım. N11’den 30lu paket aldım. 19Mayısta adet oldum, 4 günde bitti adetim ve hemen başladım, 14-15. Gün değil, 10. Gün çift çizgiyi gördüm! Gün aşırı değerlendirdim birkaç gün. 11 Haziran’da beklenen adetime 8 gün kala ikinci çizgiyi silik de olsa gördüm. Sizlere tavsiyem çoklu paket alın ve internetten alın, çok ucuza geliyor, adetiniz biter bitmez başlayın çünkü kimisi erken kimisi geç yumurtluyor genellemelere uymayabiliyor ve her gün aynı saatte gün sektirmeden yapın. Çift çizgiyi görünce eşinizle birlikte olun ama üst üste her gün değil, sperm kalitesi düşmesin. Gün aşırı deneyin. Çünkü yumurta 24 saat, sperm ise 72 saate kadar içinizde canlı kalıyor. Sorusu olan olursa cevaplarım, sevgiler..

Back