Hayir iki gun once basladim adetimin 14 ve 15 gununde saat 8 de yaptim bugun 16 gunum saat 11 de yaptim o yuzden kafam karıştı yarin kacta yapayim bilmiyorumBenim aldığım testin prospektüsünde yazıyodu 8 diye bugün mü başladınız yapmaya
Hergün aynı saatte yapın 8 gibi falan ben öyle yaptığım için diyorum.Hayir iki gun once basladim adetimin 14 ve 15 gununde saat 8 de yaptim bugun 16 gunum saat 11 de yaptim o yuzden kafam karıştı yarin kacta yapayim bilmiyorum
Peki sonuç aldinizmiHergün aynı saatte yapın 8 gibi falan ben öyle yaptığım için diyorum.
Daha bat a var bekliyorum ama zaten ben yapmaya başladığım gün yumurtlamayı gördüm hemen.BakınPeki sonuç aldinizmi
Siz sıvı alımına dikkat ettiniz mi sanki koyylaşmaya başlamış tekrar silikleşmiş.
Evet dikkat ediyorumSiz sıvı alımına dikkat ettiniz mi sanki koyylaşmaya başlamış tekrar silikleşmiş.
O zmn ben 8 de ypmaya devm edeyimEvet dikkat ediyorum
İnsallah guzel sonuçlar alirsinzDaha bat a var bekliyorum ama zaten ben yapmaya başladığım gün yumurtlamayı gördüm hemen.BakınEki Görüntüle 2287153
Yarında aynı saatte yapın İnşAllah yumurtlamayı yakalarsınız.Evet dikkat ediyorum
canım ben pik gördüğümde ve ondan birgün önce falan akıntı vardı birde sol kasık tarafım çok kötü ağrıyordu.Kizlar size bir sorum olacakti siz ovulasyon testiyle yumurtlama kontrol ediyorsunuz farkedeniniz olmustur, o yapiskan sessaf sivi gelmeden önce mi geldikten sonra mi ovu testinde pik görüyorsunuz? ve ovu testinde pik gördükten kac gun sonra adet oluyorsunuz? benim adimi isaretleyip tecrübelerinizi yazabilir misiniz? Ben sanirsam vucudumdaki bseyleri anlayamiyorum. belki bende o sivi geldikten 5 gun sonra falan pik oluyor ? böyle bisi fark edeniniz oldu mu? cok tesekkürler
Teşekkürler cevabın içinC
canım ben pik gördüğümde ve ondan birgün önce falan akıntı vardı birde sol kasık tarafım çok kötü ağrıyordu.
Ben de akinti geldigi gun pikti labaquick kaset tessteKizlar size bir sorum olacakti siz ovulasyon testiyle yumurtlama kontrol ediyorsunuz farkedeniniz olmustur, o yapiskan sessaf sivi gelmeden önce mi geldikten sonra mi ovu testinde pik görüyorsunuz? ve ovu testinde pik gördükten kac gun sonra adet oluyorsunuz? benim adimi isaretleyip tecrübelerinizi yazabilir misiniz? Ben sanirsam vucudumdaki bseyleri anlayamiyorum. belki bende o sivi geldikten 5 gun sonra falan pik oluyor ? böyle bisi fark edeniniz oldu mu? cok tesekkürler
bende o akintidan tam 4 gun sora pik olmus, 18 gun sora adet geldi cunku, yani bek biraktim ovu testlerini, stres yapiyo bende yumurtlamayi geciktiriyo. Ben oluruna biraktim bidaha gun saymiscam. biktim tukendim konuyu kapadim beynimde ruhumdaBen de akinti geldigi gun pikti labaquick kaset tesste
Smdi benmde akintim geldi ve pik yok demekki hepsinde ayni olmuyorbende o akintidan tam 4 gun sora pik olmus, 18 gun sora adet geldi cunku, yani bek biraktim ovu testlerini, stres yapiyo bende yumurtlamayi geciktiriyo. Ben oluruna biraktim bidaha gun saymiscam. biktim tukendim konuyu kapadim beynimde ruhumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?