- Konu Sahibi married_woman
Yap canım kaç aydır istiyosunBende bi gariplik varaman ne yapayım regl olana kadar yaparim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yap canım kaç aydır istiyosunBende bi gariplik varaman ne yapayım regl olana kadar yaparim
Sende test yapıyor musun canimKızlar benjm bugün 11. Gunum
Canim hic gebelik testi yaptin mi geçenlerde görmüştüm adet tarihine yakın pozitif olanlar genelde gebeymisKızlar bakarmisiniz kafam karıştı![]()
Bence 19. Günde çatlamiş yumurtaniz en koyu o günKızlar bakarmisiniz kafam karıştı![]()
Sonrasında cok siliklesme olmadığı için kafam karıştı doğrusu. Birde testler sonrasında da sanırım biraz koyulasiyor yarım saat sonra flnBence 19. Günde çatlamiş yumurtaniz en koyu o gün
Yapıyorum canm bitti testlerim sonuncusu zaten bozuk ciktiSende test yapıyor musun canim
Merhabalar ben bi kere yaptım iki çizgi çıktı resmini attım 3 gün oldu sanırım sürekli test yapmak gerekiyormu? Yardımcı olurmusunuzEki Görüntüle 2045967 canm benm testlerim de boyle
Evet canm her gün tam kırmızı çıkana kadarMerhabalar ben bi kere yaptım iki çizgi çıktı resmini attım 3 gün oldu sanırım sürekli test yapmak gerekiyormu? Yardımcı olurmusunuz
Benim tam kırmızı çıktı gün aşırı ilişkiye girdim şuan da herşeye ağlıyorum sancım var çok duygusallaştım cizgi biraz silik gözüküyor ama ilk gün yaptığımda kıpkırmızıydıEvet canm her gün tam kırmızı çıkana kadar
İlk 10 dk sini ciddiye alın testlerinizin diğerleri 19. Günde ki kadar koyu değilSonrasında cok siliklesme olmadığı için kafam karıştı doğrusu. Birde testler sonrasında da sanırım biraz koyulasiyor yarım saat sonra fln
Bu çatlamış gibi sanki ya çok koyu degilmiKuzum bu sefer olmus mu artik adet günüm geldi 5gun var cok sarkmaz adetim hatta erken bile oluyorum bazen
Sen degerlendir canım boş geçme gün aşırımerhaba kizlar.. size birsey sormak istiyorum benim reglim cok duzenlidir 30 gun...ilk defa bu ay ovulasyon testi kullandim ve reglimin 11.gunu net bir sekilde pozitifi gordum t daha koyuydu... 12.gun yavas yavas koyulugu gitti... tabi koyu gordugum gunden 1 gun sonra iliski oldu... bugun 14.gun merak edip tekrar test yaptim ve ayni koyulugu tekrar gordum... sizce yenimi yumurta catliyor.. anlamiyorum yardimci olursaniz cok sevinirim gercekten