Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi kullananlar bakar mısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bisey daha sormak istiyorm bende iki marka ovulasyon testi var biri predc.
digeri laboqu. simdi test yaptim birinde bariz ikinci cizgi cikiyo belirgin ama digerinde yok denecek kadar a kafam iyice karisti benim

Benim doktorum da engel oluyor dedi önce onu kurutmamiz lazım dedi onunla uğraşıyorum bnde simdi sizin geçti mj iltihabiniz
benim gecti sandim aslinda biraz detayli olucak ama benim iltihabim sari akintiyla ve kasikta sirtta agriyla birden basladi bende anlamadim cunku bu zamana kadar hic olmamistim doktora gittigimde doktor cok fazla iltihap var dedi fitil antibiyotik birde 1 tane igne verdi suan o sari akinti yok arada beyaz bir akintim oluyor ama kasik agrim hala devam ediyor.. sanirim kolay kolay yok olmayan cinsten ben doktora sordugumda doktorun verdigi cevap su oldu- bazi doktorlar engel olacagini soyluyor ama engel olmaz dedi ben dedigine cok inanmiyorum cunku spermin gecisini engelliyormus ve kalitesini dusuruyormus...arastirmalarim sonucunda buna ulastm sizde insallah en kisa surede iyilesirsiniz kendim gibi hsmile kalmak icin cabalayan herkes icin dua ediyorum

benim gecti sandim aslinda biraz detayli olucak ama benim iltihabim sari akintiyla ve kasikta sirtta agriyla birden basladi bende anlamadim cunku bu zamana kadar hic olmamistim doktora gittigimde doktor cok fazla iltihap var dedi fitil antibiyotik birde 1 tane igne verdi suan o sari akinti yok arada beyaz bir akintim oluyor ama kasik agrim hala devam ediyor.. sanirim kolay kolay yok olmayan cinsten ben doktora sordugumda doktorun verdigi cevap su oldu- bazi doktorlar engel olacagini soyluyor ama engel olmaz dedi ben dedigine cok inanmiyorum cunku spermin gecisini engelliyormus ve kalitesini dusuruyormus...arastirmalarim sonucunda buna ulastm sizde insallah en kisa surede iyilesirsiniz kendim gibi hsmile kalmak icin cabalayan herkes icin dua ediyorum
Çok teşekkür ederim inşallah sizde en kisa zamanda dileğini ze ulasirsiniz :) ewet sperm i öldürüyor diye duydum bnde Rahime ulasamiyormus spermler her ay hüsran la sonuçlanmasi baya kötü oluyor

Çok teşekkür ederim inşallah sizde en kisa zamanda dileğini ze ulasirsiniz :) ewet sperm i öldürüyor diye duydum bnde Rahime ulasamiyormus spermler her ay hüsran la sonuçlanmasi baya kötü oluyor
zaten artik iyice psikopata baglamis durumdayim ev ovulasyon ve gebelik testleriyle doldu :)))) su dijital olan clear.. o en iyisi diyolar ama oda satista yok bide onu alirsam koleksiyonum tamamlanicak

zaten artik iyice psikopata baglamis durumdayim ev ovulasyon ve gebelik testleriyle doldu :)))) su dijital olan clear.. o en iyisi diyolar ama oda satista yok bide onu alirsam koleksiyonum tamamlanicak
Ayni durumdayım her ay ovulasyon testi al yap en önemli günleri değerlendir yok olmuyor psikopat a bağlamamak elde değil valla :)

image.jpg
Kızlar ilk kez kullanıyorum telefon uygulamasına göre yarın yumurtalama yani siklüsün 15. Günü ama sonuçlarım böyle 25 Ekim belirgin olanı sabah idrarla Yaptım sonra yapmamam gerektiğini duyunca akşamları Yaptım bi bakın yardım lütfen

Eki Görüntüle 2060636 Kızlar ilk kez kullanıyorum telefon uygulamasına göre yarın yumurtalama yani siklüsün 15. Günü ama sonuçlarım böyle 25 Ekim belirgin olanı sabah idrarla Yaptım sonra yapmamam gerektiğini duyunca akşamları Yaptım bi bakın yardım lütfen
bence yarin tekrar yap T nin daha koyu olmasi gerekiyor ama sen yinede risk alma gun asiri ikiskide bulun derim

Döngünün 11. 12. 13. Günü oldu ama işte insan bıkıyor bide testimiz Pahalı geldi bana 5 tanesine 35 lira verdim daha ekonomik olanı varmı nerden alayım bu konu için post vardır belki ama yeniyim bulamayabilirim

Döngünün 11. 12. 13. Günü oldu ama işte insan bıkıyor bide testimiz Pahalı geldi bana 5 tanesine 35 lira verdim daha ekonomik olanı varmı nerden alayım bu konu için post vardır belki ama yeniyim bulamayabilirim
Gitti gidiyor dan al canım 30tanesı 25 tl herkes onlardan kullanıyor adetin düzensizse gün aşırı koyulaşmaya başlayınca hergün yap 12. 15. Arası sıvı alımına dikkat ederek yaparsan daha sağlıklı olur Rabbim tez zaman da kucağını doldursun

Eki Görüntüle 2060636 Kızlar ilk kez kullanıyorum telefon uygulamasına göre yarın yumurtalama yani siklüsün 15. Günü ama sonuçlarım böyle 25 Ekim belirgin olanı sabah idrarla Yaptım sonra yapmamam gerektiğini duyunca akşamları Yaptım bi bakın yardım lütfen
Senin daha var yapmaya devam et t çizgisi c den koyu olacak

Adetim 28 yada 26 arada iki gün Öne atardı 4 aydır hep 28 gün testten 5saat önce Sıvı almayı kesiyorum âmin inşallah ya hepimizin sağlıklı birer ikişer

Sıkıntı şu ki ben hep bu uygulamaya göre ilişkide bulundum demekki bu takvimle benim yumurtlamam bağdaşmıyor yarın yumurtlama gösteriyor yani hep 14 ya da 15. Gün ben geç mi yumurtluyorum o zaman

15. Gün gördüm buğün yarın ve diğer gün mü ilişki Olmalı ihtimal artması için

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    39,6 KB · Görüntüleme: 329
Back