Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi kullananlar bakar mısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• IMG_1857.JPG
    IMG_1857.JPG
    23,1 KB · Görüntüleme: 361
Kızlar bugun de açık sarı yapılkan akıntım başladı. Yer yer batmalara devam. Eczaneden erken gebelik testi aldım. Ayın 20'si gibi yapmayı planlıyorum sizde belirti vs. var mı? Umarım psikolojik değildir bunlar.

Kızlar bugun de açık sarı yapılkan akıntım başladı. Yer yer batmalara devam. Eczaneden erken gebelik testi aldım. Ayın 20'si gibi yapmayı planlıyorum sizde belirti vs. var mı? Umarım psikolojik değildir bunlar.
Hayırlı olsun canım yumurta çatlama günlerimiz aynı bende hiç akıntı yok inşallah güzel haberler gelir

Hayırlı olsun canım yumurta çatlama günlerimiz aynı bende hiç akıntı yok inşallah güzel haberler gelir

Yumurtlamadan sonra 1-2 gün kuru geçti sonra kıvamlı beyaz ve şimdi kıvamlı sarı. Umarım hepimiz için iyi haberler olur.

Ya eskiden her şey kolaymış. Biz mi bu kadar zor hale getiriyoruz hamile kalmayı bilmiyorum. Aceleciyiz galiba. Daha ilk ayın adet gecikmesini daha bekleyemiyorum. Eminim o testi bugun yaparım. İlişkiden 5-7 gün sonrası çıkarıyormuş. :)

Senin hep kuru mu geçti canım? Belki benim mantar, enfeksiyon vs. vardır da ondandır diye de düşünüyorum.

Yumurtlamadan sonra 1-2 gün kuru geçti sonra kıvamlı beyaz ve şimdi kıvamlı sarı. Umarım hepimiz için iyi haberler olur.

Ya eskiden her şey kolaymış. Biz mi bu kadar zor hale getiriyoruz hamile kalmayı bilmiyorum. Aceleciyiz galiba. Daha ilk ayın adet gecikmesini daha bekleyemiyorum. Eminim o testi bugun yaparım. İlişkiden 5-7 gün sonrası çıkarıyormuş. :)

Senin hep kuru mu geçti canım? Belki benim mantar, enfeksiyon vs. vardır da ondandır diye de düşünüyorum.
Benim ara ara oluyo akıntım zaten sürekli olması bi hastalık belirtisi çok aceleci olma stres yapma o kadar herşey nasip canım yapınca sonucu yAz bana ben de 9da çatladı yumurtam

Benim ara ara oluyo akıntım zaten sürekli olması bi hastalık belirtisi çok aceleci olma stres yapma o kadar herşey nasip canım yapınca sonucu yAz bana ben de 9da çatladı yumurtam

Takibe devam bakalım. Benim de LH 14. gün yani bu ayın 7'sinde en koyu idi. Sonra silikleşmeye başladı. Sanırım 15. gün yani 8'inde çatlama olmuştur çünkü o gece ağrım da epey oldu. Ayın 8-9'u gibi döllenme olmuştur diye düşünüyorum matematiksel olarak eğer Rabbim izin verdiyse. SAT'ım geçen ayın 25'iydi bu ay 23-24'ü bekliyorum. İnşaallah sağlıklı sıhhatli hayırlı bebeklere hamileyizdir de gelmez.

Takibe devam bakalım. Benim de LH 14. gün yani bu ayın 7'sinde en koyu idi. Sonra silikleşmeye başladı. Sanırım 15. gün yani 8'inde çatlama olmuştur çünkü o gece ağrım da epey oldu. Ayın 8-9'u gibi döllenme olmuştur diye düşünüyorum matematiksel olarak eğer Rabbim izin verdiyse. SAT'ım geçen ayın 25'iydi bu ay 23-24'ü bekliyorum. İnşaallah sağlıklı sıhhatli hayırlı bebeklere hamileyizdir de gelmez.
Beni adetlerim üç aydır çok düzensizleşti benim aslında 30 agustosda adet olmam gerekti ama ben eylül 8 de yumurtladım 9 da çatladı benim tahmini yanı adet tarihimde ama bende koyu en koyu ve silikleştigi gün arka arka ya ilişki yaşadım nasip artık Allahım hayırlı zamanda nasip etsin inşallah sen erken gebelik testini yap bakalım ne çıkacak sonuç

Eki Görüntüle 2042459

Canım selamlar, SAT'ın 25 Ağustos olmasın? Benim de 25 Ağustos'tu. 22 Eylül BAT. Bu testi SAT'ından itibaren ne zaman yapmaya başladın? Şu an bu test negatif duruyor. Ama eğer 25 Ağustos'tan sonra iki çizgiyi de aynı koyulukta gördüysen bu test yumutanın çatladığını gösterir.

Benim de seninle aynı olduğu için LH testimi yolluyorum. Ben sanırım 15. günde yumurtladım. 14 LH'nin pik yaptığı gün gibi.
Kuzum bu sefer olmus mu artik adet günüm geldi 5gun var cok sarkmaz adetim hatta erken bile oluyorum bazen

Eklentiler

• 20170917_233729.jpg
    20170917_233729.jpg
    33,8 KB · Görüntüleme: 460
Canım bence yarın daha da koyulaşaçak sen çalışmalara devAm et kaçıncı günün bugün
24. Gün canim 29 olarak hesapladım genelde de 28-29.gun olurum stres yapmadığım sürece cok etkileniyorum ben

Eşimle sperm testi yaptircaktik o yuzden 3gun ilişki olmasın demişti doktorum acaba haftaya mi kalsa o test dün ilişki oldu bugünde olsun mu çatlayacak mi çatladı mi :D seninde başını agritiyorum ama kusura bakma pek anlamıyorum

24. Gün canim 29 olarak hesapladım genelde de 28-29.gun olurum stres yapmadığım sürece cok etkileniyorum ben

Eşimle sperm testi yaptircaktik o yuzden 3gun ilişki olmasın demişti doktorum acaba haftaya mi kalsa o test dün ilişki oldu bugünde olsun mu çatlayacak mi çatladı mi :KK70: seninde başını agritiyorum ama kusura bakma pek anlamıyorum
Yarın daha da koyulaşacak muhtemel salı çatlar sen gün aşırı yapmaya devam et testide haftaya yaptırıver bak hazır yakalamışsın değerlendir bugünler önemli

Bende bir gariplik var herkesin koyulaşır benimki siliklesiyor :(

Eklentiler

• 20170918_092327.jpg
    20170918_092327.jpg
    40,7 KB · Görüntüleme: 423
Back