Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi kullananlar bakar mısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaş işte sen hesap et mayıs 7 de adet oldum haziran 5 te temmuzda olmadım çünkü o ay çok stresli günler geçirdim ağustos 13 te oldum eylül 8 de oldum işte canm kaçıncı günü yapayım peki
Senin adetlerin de düzensiz bilemedim şimdi testin bolsa hergün yap ben öyle yaptım benimde düzenliydi iki aydır çok düzensiz ben 12.gün başladım yapmaya işte 37.de yakaladım

Senin adetlerin de düzensiz bilemedim şimdi testin bolsa hergün yap ben öyle yaptım benimde düzenliydi iki aydır çok düzensiz ben 12.gün başladım yapmaya işte 37.de yakaladım
Valla canım 5 tane var testte 29 lira bittiğinde eşim bidaha alirmi bilmiyorum ya temmuzda çok zor günler geçirdim stresten olmadım onu doktora dedi bana işte

Arkadaslar ya bende ovulasyon testi kullaniyorum yumurtlama donemim basladigindan beri ama hic cift cizgiyigormedim yumutlayamiyormuyu acabaniye böyle oluyir ya

Kızlar yumurtlamadan sonra adete kadar akıntınız oluyor mu?

Benim 3-4 gündür kremsi beyaz kıvamlı akıntım var bazen su gibi oluyor. Yumurtam bu ayın 8'inde çatlamıştı.

Kızlar yumurtlamadan sonra adete kadar akıntınız oluyor mu?

Benim 3-4 gündür kremsi beyaz kıvamlı akıntım var bazen su gibi oluyor. Yumurtam bu ayın 8'inde çatlamıştı.
Benim de ayın 9 da çatladı aynı günlerimiz bende de ara ara akıntı var bide bugün başladı tuvalete gidiyorum gelirim sanki tekrar tuvaletim geliyo

Kızlar üstteki testi az önce yaptık alttakini dün yapmıştım sizce hangisi koyu

20170914_223649-1.jpg

Bayanlar ustteki bir saat önce yaptim ortadaki dün akşam en alttaki 2 gün önce
20170915_113959-1-1.jpg

Back