- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
- 298
bende 50 aldım 20 tanesi duruyor :)ordan aldım zaten canım 50 li artık bittikçe alırım :) saol tekrar iyi geceler...
sağol birtanem sana iyi geceler allah rahatlık versin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende 50 aldım 20 tanesi duruyor :)ordan aldım zaten canım 50 li artık bittikçe alırım :) saol tekrar iyi geceler...
İnsallah canim insallah bendedir bebis sende saglikla al ins kucagina bebisinicanım gelecegi varsa gelir stres etkiliyo ben bu ay dedim stres yapmıyacam öglesine deniyim bir dahakio ay doktora gidicem 12.ayımız dedim çok şükür tutundu bana :) Regl düzensiz ise adet bitiminden başla derim Gitti Gidiyor ucuz bak dolaş orada
İnşalah olmazsın bebişin sendedir. Tavsiye ediyorum Laboquıck
sağol inşallah alırım sende haber ver bana bebiş gelirse alıntıla beni burdaİnsallah canim insallah bendedir bebis sende saglikla al ins kucagina bebisini
Birşey değil canım benim. Sen de sağol. Umarım tutmuştur da teste falan gerek kalmaz beraber bekleriz bebişleri :)
Geldimi sonuclar
canım 31,21 çıktı sonuç doktor 2 gün sonra tekrar gel değerde artış varsa ultrason günlerini vericem dedinursum hayırlısı olsun hakkınızda, inşallah olur
canım 31,21 çıktı sonuç doktor 2 gün sonra tekrar gel değerde artış varsa ultrason günlerini vericem dedi
tesekkür ederim canım benim ins sizinde 2.olur hayırlısınla ama şimdi kesin hamileyim dimi ben değer düşük ya çok korkuyorumgözün aydınnnn, çok sevindim senin adına:) hadi hayırlı olsun, sağ salim kucağına almayı nasip etsin Allah:) kendine dikkat et bu arada, ilk haftalar kritik oluyor malum
evet hamilesin:)tesekkür ederim canım benim ins sizinde 2.olur hayırlısınla ama şimdi kesin hamileyim dimi ben değer düşük ya çok korkuyorum
Canım begenmissin mesajı aldik çok şükür müjdeyi nasilsin :)sağol inşallah alırım sende haber ver bana bebiş gelirse alıntıla beni burda
Canım begenmissin mesajı aldik çok şükür müjdeyi nasilsin :)
Kiyamam benim daha çok yeni diye yok sanırım belki de bulantisiz geciririm canım ama olsun insan onlar için herşeye katlanır benim bebisim basta çok korkuttu beni değer ayin 16 sinda 31.21 di 18 de 2 te katlamadi 48.47 oldu korktum dış gebelik falan diye ama 20 sinde 109.2 oldu şükürler olsun doktor yolunda bi gebeliğe benziyor dedi Rabbim sen hayırlısı inşallah sağlıklı hayırlı olur hepimizin ki Rabbim isteyen herkese versin çarşamba kontrol var iste kismetsegördüm çok sevindim şekerim hayırlı olsun sağ salim kucağına almayi nasip etsin inşallah iyiyiz bulantili günlere devam işte :)
Rabbim kolaylık versin kuzum memleket neresiydi :)Maşallah gülüm :)
amin Birtanem benimde ilk başlar olmadı oo bir sevindim bir sevindim ama kesesini gördük sonra başladı :/ ama napalım katlaniyoruz bebis iyi olsun da bide ev tasiyoruz suan doktoru erteledik.
Rabbim kolaylık versin kuzum memleket neresiydi :)
hadi birde kırklareli de düşüp bayılıyım :) bak ismimin sonunda 39 var KIRKLARELİ'liliyim :)Amin canım eski ev çok sapa bir yerdeydi ve 6. katta malum hamile olunca bir yere çıkamaz oldum.
giriş kat temiz bir ev bulduk çocuk odası olan :).
Trakyaliyim şekerim.
Sen nerelisin??
Tekirdağ yavrum :) Bende 59 um bea ama olsun sonuçta oralarda bizden Cansinhadi birde kırklareli de düşüp bayılıyım :) bak ismimin sonunda 39 var KIRKLARELİ'liliyim :)