- 5 Aralık 2014
- 237
- 59
- 38
- 33
çok sevindim şimdi trakyalı olmana sende cansın :) köken makedonya sizde var mı göçmenlik :)Tekirdağ yavrum :) Bende 59 um bea ama olsun sonuçta oralarda bizden Cansin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok sevindim şimdi trakyalı olmana sende cansın :) köken makedonya sizde var mı göçmenlik :)Tekirdağ yavrum :) Bende 59 um bea ama olsun sonuçta oralarda bizden Cansin
çok sevindim şimdi trakyalı olmana sende cansın :) köken makedonya sizde var mı göçmenlik :)
konusmamız bosa değilmiş canım kan çekmiş :)Bulgar göçmen şekerim :)
ya buralarda hemserimi bulacakmisim ne zamandır dolaniyorum ilk kez hemserim çıktı :)
konusmamız bosa değilmiş canım kan çekmiş :)
kırklareli ne yolun düşerse beklerim :)
hangi semtte canımtamam tatlım Sağol :) suan istanbuldayim sende ist. geldiğinde görüşürüz bir kahvemi icersin
hangi semtte canım
inş canım benim çok terssin kız benim geldiğim yerlere :) ben hep bağcılar esenler :)kucukcekmece şekerim :)
inş canım benim çok terssin kız benim geldiğim yerlere :) ben hep bağcılar esenler :)
(H) emserim nabüün Bea :) tasidiniz mi evi ?Evet tersmis canım :)
(H) emserim nabüün Bea :) tasidiniz mi evi ?
aman canım ne olsun çıkış saati gelse de evime gitsem diye saate bakıp duruyorum size kolay gelsin dikkat et kendine tasıma hiçbişiiyiyim bea ne olsun uykusuzlukla uğraşıyoruz.
yok hemserim ev badana oluyor bide bir yandan parkeleri yapiliyor.
yarın akşam tasinicaz yavaş yavaş..
Sen napuon bea nasıl gidiyor
aman canım ne olsun çıkış saati gelse de evime gitsem diye saate bakıp duruyorum size kolay gelsin dikkat et kendine tasıma hiçbişi
Oturuyorum zaten canım ama çok sıkıldimAy Kıyamam ya ben evdeyim yavaş yavaş toplaniyoruz..
Sanada kolay gelsin sende dikkat et kuzum