• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi kullanan var mı?

(H) emserim nabüün Bea :) tasidiniz mi evi ?

iyiyim bea ne olsun uykusuzlukla uğraşıyoruz.
yok hemserim ev badana oluyor bide bir yandan parkeleri yapiliyor.
yarın akşam tasinicaz yavaş yavaş..
Sen napuon bea nasıl gidiyor

iyiyim bea ne olsun uykusuzlukla uğraşıyoruz.
yok hemserim ev badana oluyor bide bir yandan parkeleri yapiliyor.
yarın akşam tasinicaz yavaş yavaş..
Sen napuon bea nasıl gidiyor
aman canım ne olsun çıkış saati gelse de evime gitsem diye saate bakıp duruyorum size kolay gelsin dikkat et kendine tasıma hiçbişi

aman canım ne olsun çıkış saati gelse de evime gitsem diye saate bakıp duruyorum size kolay gelsin dikkat et kendine tasıma hiçbişi

Ay Kıyamam ya ben evdeyim yavaş yavaş toplaniyoruz..
Sanada kolay gelsin sende dikkat et kuzum

Mrb bende bu ay laboguik marka ovulasyon testi ile başladım daha ilk ayım 28 günde bir adet görüyorum 11.gün başladım teste 16.gün çok koyu olmamakla beraber çift çizgiyi gördüm ondan önce hep tek çizgiydi 17.gün yine negatif çıktı acaba yumurtlamış mı oluyorum şimdi sadece 1 gün mü çıkıyo çift çizgi 15 16 ve 17 gün ilişki oldu adetim 9 ocak görünüyo hamile kalma ihtimalim var mı kafam karıştı :-(

Merhaba kızlar bende ovulasyon testi kullananlardanım. Sizlere bir sorum olacak. Umarım sizin de bu konuda bir fikriniz vardır. Ben 28 aralık Çarşamba günü muayene oldum ve doktor yumurtamın çatlağını söyledi. Ama Cumartesi'den beri test yapmaya devam ediyorum. Cumartesi ilk yaptığımda ilk çizginin koyuluğuna yaklaşmıştı. Cumartesi gece iltihaplanma var diye gynoflor kullanmaya başladım. Bugün sabah ve akşam söylenen saatlerde testi yaptığımda 2. Çizgi ilkinden çok daha fazla koyu çıktı. Sizce bu ilacın etkisi olabilir mi ?

Back