-
- Konu Sahibi mmatmazellll
İnşallah hayırlısıyla hepimiz evlat sahibi oluruz siz kaç yaşındaydinizSenin reglin düzenliyse sorun yok canım sadece günaşırı ilişki yaşamaya çalış
25 ben sen kaç yaşındasın nerelisinİnşallah hayırlısıyla hepimiz evlat sahibi oluruz siz kaç yaşındaydiniz
Malatyalı yım 21 yaşındayım25 ben sen kaç yaşındasın nerelisin
Yaa ben adanalıyım ama Gaziantep de yaşıyorumMalatyalı yım 21 yaşındayım
YakınmışızYaa ben adanalıyım ama Gaziantep de yaşıyorum
Sen neredesin kiYakınmışız
Yaa ne güzelMalatya Erkenek
Gebelik planımız var ama eşim uzmançavuş o yüzden bizde düzenli ilişki yok maalesefSizin şuan gebelik için bı planınız var mı
Öyle mi rabbim gönlünüze göre versinGebelik planımız var ama eşim uzmançavuş o yüzden bizde düzenli ilişki yok maalesef
Amin inşallah senin de gönlüne göre versinÖyle mi rabbim gönlünüze göre versin
İki çizgi de aynı koyulukta olunca yani pik olduktan sonraki günler de yine testi yapmaya devam etmemiz gerekiyo mu yine her gün aynı saatteben ilk hamileliğimde kullanmıştım. Adet bitiminden itibaren her gün aynı saatte belirtilen damla kadar idrarından damlatıyorsun. testi yapacağın saatten 2 saat önce sıvı alımını bırakıyorsun. iki çizgi de koyulaşmaya başladığında yumurtalama zamanın gelmiş oluyor. değerlendiriyorsun. sonrası kısmet :)
Yapılması gerekiyo diye biliyorum çizgi tekrar silikleşince yani çatlama oluşunca yine birliktelik olması gerekiyoİki çizgi de aynı koyulukta olunca yani pik olduktan sonraki günler de yine testi yapmaya devam etmemiz gerekiyo mu yine her gün aynı saatte