- 7 Ekim 2024
- 286
- 96
- 21
-
- Konu Sahibi mmatmazellll
İki çizginin ya aynı koyulukta olması lazım yada t çizgisinin c çizgisinden daha koyu olması lazım yakalandın mi onu gun asiri ilişkiye girdin mi nasipse olur
Pcos ne demek kist mi?Ama maalesef pik olmadı pcosluysan sıkıntı olabilir yani pik olmayabilir
Kist aslinda ama endişe edilecek kist değil birsürü mink minik kistin oluyor buna da polikistik over sendromu deniliyor bazen kistin olmasa da hormonel olarak pcos (polikistik over sendromu) oluyorsunPcos ne demek kist mi?
Anladım bu ay deniyim dediğiniz gibi hiç pik olmazsa eğer dediğiniz gibi o zmn muayeneye giderimKist aslinda ama endişe edilecek kist değil birsürü mink minik kistin oluyor buna da polikistik over sendromu deniliyor bazen kistin olmasa da hormonel olarak pcos (polikistik over sendromu) oluyorsun
Gün gün paylaşım yapabileceğimiz biryer açsak aslında pikmi değilmi birbirimize sorar daha çok yardımcı oluruzAnladım bu ay deniyim dediğiniz gibi hiç pik olmazsa eğer dediğiniz gibi o zmn muayeneye giderim
Kaç aydır düzenli ilişki varAnladım bu ay deniyim dediğiniz gibi hiç pik olmazsa eğer dediğiniz gibi o zmn muayeneye giderim
5 aydır evliyiz ama sadece geçen ay korunmasız ilişki yaşadık onda da olmadıKaç aydır düzenli ilişki var
Ben 1 yıl 2 aylık evliyim 6 aydır korunmuyorum maleseff olmayınca olmuyor reglin düzenli mi5 aydır evliyiz ama sadece geçen ay korunmasız ilişki yaşadık onda da olmadı
Aslında 4 5 aydır düzenliydi ama korunmasız ilişki yaşadık diye mi bilmiyorum bu ay bı hafta geri geldi sizin bı rahatsızlığınz var mıydı yoksa sebepsiz yere miBen 1 yıl 2 aylık evliyim 6 aydır korunmuyorum maleseff olmayınca olmuyor reglin düzenli mi
Benim regl döngüm sorunlu 4 ayda bir olurdum ben bekarken kendi kendime çok zor oluyorum pcos teşhisi konuldu 3 çatlatma denedim olmadı rahim filmi çektirdim sorun çıkmadı en son bu ay da ovulasyonla deneyelim dedim pik olmadıAslında 4 5 aydır düzenliydi ama korunmasız ilişki yaşadık diye mi bilmiyorum bu ay bı hafta geri geldi sizin bı rahatsızlığınz var mıydı yoksa sebepsiz yere mi
Bende bekarken aşırı derecede kanamam oluyordu hatta 3 ay boyunca bile durmadan regl devam ediyodu normal ped yetersiz geliyordu ama bi teşhis koyulmadi çok şükür temiz çıktı evlenirse düzelir dendi gerçekten de öyle oldu şimdi 6 7 gün oluyorum öyle aşırı olmuyorum çok şükür çok düzenli sayilmasa da eskisine göre iyi benceBenim regl döngüm sorunlu 4 ayda bir olurdum ben bekarken kendi kendime çok zor oluyorum pcos teşhisi konuldu 3 çatlatma denedim olmadı rahim filmi çektirdim sorun çıkmadı en son bu ay da ovulasyonla deneyelim dedim pik olmadı