• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Merhaba arkadaşlar,
Birkaç gündür geçmiş yazılarınızı okuyorum vallahi doktorumdan alamadığım yanıtları sizlerden aldım. Hamile kalanları duydukça onlar adına çok sevindim. Topik in uğurunun bana da bulaşmasını ümit ediyorum :)
Benimde adetine 7 gün var. Yumurtam 18 nisanda çatladı. Ovulasyon ile hamilelik varmı diye bakmaya çalışıyorum. Sizce adete 7 gün kala bu koyuluk nasıl? Umut varmı dersiniz. Yorumlayabilirseniz çok sevinirim.
image.webp

Kızlar ilk kez ovulasyon testi kullanıyorum bir yorumlarmısınız

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 63
bu testi bugün yani adete 8 ün kala yapmıştım meraktan aslında bir nevi gebelik testi niyetine kullandım kargo gelince ama anlam ifade etmiyor sanırım..

Merhaba arkadaşlar,
Birkaç gündür geçmiş yazılarınızı okuyorum vallahi doktorumdan alamadığım yanıtları sizlerden aldım. Hamile kalanları duydukça onlar adına çok sevindim. Topik in uğurunun bana da bulaşmasını ümit ediyorum :)
Benimde adetine 7 gün var. Yumurtam 18 nisanda çatladı. Ovulasyon ile hamilelik varmı diye bakmaya çalışıyorum. Sizce adete 7 gün kala bu koyuluk nasıl? Umut varmı dersiniz. Yorumlayabilirseniz çok sevinirim.Eki Görüntüle 1821425
ayrıca adete yedi sekiz gün varken benimde ovulasyon böyleydi ve git gide koyulaştı
şimdi hamileyim şükür ki

Kızlar Şükür ki ben de hamileyim ...
fakat adet günümde(23 nisan) beta 135ti.
bugün 1350 iki kattan fazla artmış bu dış gebelik mi doktor 10 gün sonra gel dedi :KK43:
cnm ne dış gebeliği ikiz bence ikiz o yüzden öyle artmıştır
gözün aydın inşallah darısı başıma ve tüm bekleyenlere

bugün 1350 iki kattan fazla artmış bu dış gebelik mi doktor 10 gün sonra gel dedi :KK43:
5 günde 5 kat artması gerekirken 10 kat artmış ikiz olabilir evet. Biyerlerde dış gebelikte çıkan rakamın çok aşırı yüksek değerler olduğunu okumuştum milyon falan gibi o yüzden içini rahat tut bence

kızlar birde diyeceğim size DUA... DUA... DUA...
gözyaşıyla kalpten DUA...
meryem suresini okuyun ben okudum her gün 19. gün öğrendim hamileliğimi şükür

5 günde 5 kat artması gerekirken 10 kat artmış ikiz olabilir evet. Biyerlerde dış gebelikte çıkan rakamın çok aşırı yüksek değerler olduğunu okumuştum milyon falan gibi o yüzden içini rahat tut bence
Doktor da bi şey demedi gayet güzel artmış dedi..
ama karından ultrasonla kese falanda görmedi daha çok küçük gözükmez zaten dedi ama işte içim hiç rahat etmedi nedense ..
10 gün sonra gideceğim inşallah o zaman görünür..
ama kızlar inanın sizi çok iyi anlıyorum 1,5 yıldır bekliyorum panik atak tedavisi görüyordum düşünemedik o kadar çok içim yanıyordu ki Allah a şükür Rabbim nasip etti inşallah kucağıma almayı da nasip eder... yakın zamanda sizlere de lutfeder..

Doktor da bi şey demedi gayet güzel artmış dedi..
ama karından ultrasonla kese falanda görmedi daha çok küçük gözükmez zaten dedi ama işte içim hiç rahat etmedi nedense ..
10 gün sonra gideceğim inşallah o zaman görünür..
ama kızlar inanın sizi çok iyi anlıyorum 1,5 yıldır bekliyorum panik atak tedavisi görüyordum düşünemedik o kadar çok içim yanıyordu ki Allah a şükür Rabbim nasip etti inşallah kucağıma almayı da nasip eder... yakın zamanda sizlere de lutfeder..
Doktorda birşey demediyse endişelenecek hiç bir şey yoktur canım. Bak ne kadar zor kavuşmuşsun. Bu noktada kendini hiç boş yere strese sokma. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

Ayyy hayırlı uğurlu olsun:nazar: ,değerin gayet güzel katlanmış canım,nerden çıkardın dış gebeliği,düşünme onu ,sağlıkla al kucağına inşallah canım:KK46:

Back
X