ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Kızlar hepinize günaydın geçen ay ve bu ay yumurtlama döneminde kasıklarım çok ağrıyor ve akıntı 1 haftadan fazla sürüyor normal mi sizce?
Canım geçen ay benim de çok kasık Ağrım oldu doktoruma danışmıştım o da normal yumurtaların çatlıyordur demişti hadi inşallah bu Ağrı'ları çektiğimize değsin kuzum

Arkadaşlar bana bi yardım edin nolur..Daha once yazmıştım adet döngüm uzun.Sata göre 7 yumurtlamaya göre 4 haftalık hamileyim.2 hafta önce adetten bi.gün once beta 225 çıkmıştı doktor küçük dedi 2 hafta sonra gel.demişti yarına randevum var.Fakat dünden beri her zaman beyaz olan akintimin rengi açık kahveye döndü. Önceden böyle olduğunda ardından adet olurdum.Şimdi de çok korkuyorum.Böyle bir şey yasayaniniz var mı?

Can'ım bugün yarın ve ertesi gün 3 günü iyi değerlendirin bence :KK66: hadi bakalım bebeğin sana tutunsun inşallah bu ay
Amin canim inşallah bugun ve yarini degerlendiririz ama çarşamba aksam esim yok acaba sali aksamdan sonra birde çarşamba sabah mi yapsak

Arkadaşlar bana bi yardım edin nolur..Daha once yazmıştım adet döngüm uzun.Sata göre 7 yumurtlamaya göre 4 haftalık hamileyim.2 hafta önce adetten bi.gün once beta 225 çıkmıştı doktor küçük dedi 2 hafta sonra gel.demişti yarına randevum var.Fakat dünden beri her zaman beyaz olan akintimin rengi açık kahveye döndü. Önceden böyle olduğunda ardından adet olurdum.Şimdi de çok korkuyorum.Böyle bir şey yasayaniniz var mı?
Hayırlı olsun öncelikle. Ayaklarını yüksek tut ve sırt ustu uzan. Hiç kalkma. Korkutmak istemem ama yerleşmeden de olabilir dusuk tehlikesi de olabilir. Eğer yakınında bir Dr varsa gorunmende fayda var.

Hayırlı olsun öncelikle. Ayaklarını yüksek tut ve sırt ustu uzan. Hiç kalkma. Korkutmak istemem ama yerleşmeden de olabilir dusuk tehlikesi de olabilir. Eğer yakınında bir Dr varsa gorunmende fayda var.
Yarın sabah randevum var zaten.Bu akşamı yatarak geçiririm.

Randevun nasıl geçti? Güzel haberlerle geldin işallah.
Çok şükür canım. Keseyi gördük çok güzel dedi doktor. Keseye göre 6+1 miş. Altan muayene yaparsak kalp atışını da duyabiliriz dedi istemedim.Haftaya tekrar gideceğim. Ben biraz kiloluyum o yüzden gobekteki yağlardan hemen duyulmayabilirmis :)

Çok şükür canım. Keseyi gördük çok güzel dedi doktor. Keseye göre 6+1 miş. Altan muayene yaparsak kalp atışını da duyabiliriz dedi istemedim.Haftaya tekrar gideceğim. Ben biraz kiloluyum o yüzden gobekteki yağlardan hemen duyulmayabilirmis :)
Çok sevindim gözün aydın. Sağlıkla kalp atışını da duyarsın işallah.
Hay masallah haber ustune haber :nazar::nazar::nazar:
Çok teşekkürler. Valla sizlerinde katkısı var. Doğru zamanlama konusunda az akıl almadım :D

Merhaba kızlar ovulasyon testi yapıyorum bugün 15.gün hala tam kırmızı olmadı kacırdım mı acaba normalde 30 günde bir oluyorum gecen 12. günde yumurtladım tecrübesi olan arkadslar bakabilrler mi kacırmısmıyım günü :KK22:

IMG_8885.webp

IMG_8886.webp

Biraz gec yumurtladim bu ay ve cok akintim oldu şeffaf renkte. Dünü degerlendirdim ,bugun de olcak yarin aksam esim yok o yuzden yarin sabah da olmali mi kuzlar testleri de atiyorum yorumlar mısınız

Eklentiler

• 20160426_101521.webp
    20160426_101521.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 47
Back
X