- 26 Aralık 2015
- 576
- 361
- 103
- 37
Can'ım bugün yarın ve ertesi gün 3 günü iyi değerlendirin benceGünaydın kizlar az önce ovu testi yaptim galiba yakaladim yumurtlamayi simdi iliski ne zaman olmali

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Can'ım bugün yarın ve ertesi gün 3 günü iyi değerlendirin benceGünaydın kizlar az önce ovu testi yaptim galiba yakaladim yumurtlamayi simdi iliski ne zaman olmali
Canım geçen ay benim de çok kasık Ağrım oldu doktoruma danışmıştım o da normal yumurtaların çatlıyordur demişti hadi inşallah bu Ağrı'ları çektiğimize değsin kuzumKızlar hepinize günaydın geçen ay ve bu ay yumurtlama döneminde kasıklarım çok ağrıyor ve akıntı 1 haftadan fazla sürüyor normal mi sizce?
Tamam canim sagol inşallah tutarBugün yarın yapın bence. Biz öyle yaptık.
Amin canim inşallah bugun ve yarini degerlendiririz ama çarşamba aksam esim yok acaba sali aksamdan sonra birde çarşamba sabah mi yapsakCan'ım bugün yarın ve ertesi gün 3 günü iyi değerlendirin bencehadi bakalım bebeğin sana tutunsun inşallah bu ay
Hayırlı olsun öncelikle. Ayaklarını yüksek tut ve sırt ustu uzan. Hiç kalkma. Korkutmak istemem ama yerleşmeden de olabilir dusuk tehlikesi de olabilir. Eğer yakınında bir Dr varsa gorunmende fayda var.Arkadaşlar bana bi yardım edin nolur..Daha once yazmıştım adet döngüm uzun.Sata göre 7 yumurtlamaya göre 4 haftalık hamileyim.2 hafta önce adetten bi.gün once beta 225 çıkmıştı doktor küçük dedi 2 hafta sonra gel.demişti yarına randevum var.Fakat dünden beri her zaman beyaz olan akintimin rengi açık kahveye döndü. Önceden böyle olduğunda ardından adet olurdum.Şimdi de çok korkuyorum.Böyle bir şey yasayaniniz var mı?
Yarın sabah randevum var zaten.Bu akşamı yatarak geçiririm.Hayırlı olsun öncelikle. Ayaklarını yüksek tut ve sırt ustu uzan. Hiç kalkma. Korkutmak istemem ama yerleşmeden de olabilir dusuk tehlikesi de olabilir. Eğer yakınında bir Dr varsa gorunmende fayda var.
inşallah hayırlısı canım...Canım geçen ay benim de çok kasık Ağrım oldu doktoruma danışmıştım o da normal yumurtaların çatlıyordur demişti hadi inşallah bu Ağrı'ları çektiğimize değsin kuzum
Randevun nasıl geçti? Güzel haberlerle geldin işallah.Yarın sabah randevum var zaten.Bu akşamı yatarak geçiririm.
Çok şükür canım. Keseyi gördük çok güzel dedi doktor. Keseye göre 6+1 miş. Altan muayene yaparsak kalp atışını da duyabiliriz dedi istemedim.Haftaya tekrar gideceğim. Ben biraz kiloluyum o yüzden gobekteki yağlardan hemen duyulmayabilirmis :)Randevun nasıl geçti? Güzel haberlerle geldin işallah.
Ayy sanki,var gibiKızlar teste 2 saat sonra falan baktığımda sanki çoook silik bir çizgi gördüm siz de bakar mısınız ?
Hay masallah haber ustune haberSilik 2. Cizgi haberi de benden. Bata 3 gun var.![]()
Hayirlisi olsun canim uzulme denekki,zamani degilmisCanlar ben adet oldum yok gebelik bu ay yineşimdi doktor randevusu ayarlayıp kontrol ve ilaçlara devam
![]()
Hayirli ugurlu olsun canim sag salim kucagina al insallah
Çok sevindim gözün aydın. Sağlıkla kalp atışını da duyarsın işallah.Çok şükür canım. Keseyi gördük çok güzel dedi doktor. Keseye göre 6+1 miş. Altan muayene yaparsak kalp atışını da duyabiliriz dedi istemedim.Haftaya tekrar gideceğim. Ben biraz kiloluyum o yüzden gobekteki yağlardan hemen duyulmayabilirmis :)
Çok teşekkürler. Valla sizlerinde katkısı var. Doğru zamanlama konusunda az akıl almadımHay masallah haber ustune haber![]()
Anammmm masallah masallahArkadaşlar hcg değerim 26.17 çıktı bata 3 gün var![]()
Anammmm masallah masallahtopigimiz bereketlenmis ben buralarda yokken hayirli ugurlu olsun canim sag salim kucaginiza alin insallah