• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Amin canim isallah

Vorones cok sevindim catlama oldu demek. Ben testleri cok anlamiyorum silikligini koyulastigini simdi daha iyi anladim. Dun gece calistik bu aksam da calisalim uyusunda biraz kocama iyice damizlik gibi davraniyorum. Pekmez yedin mi ginseng ictin mi hadi uyu dinlen surekli boleyim. :KK70:

Isallah bu ay olurum hamile cok saol.
Ginseng nedir canım ben ilk defa duyuyorum ne işe yarar?

Canım belirti aramak çok da doğru değil ya kişiden kişiye çok değişiyor. Benim kafamı karıştıran tek ilişki olmasaydı keşke ihtimal ı çok düşürmüş sunuz. Ama olabilir yani. Bence bi test yapmalısın elinde varsa. Günün geçmiş cunku
Canım şöyle söyleyim 22 Mart çift çizgi günü akşamı oldu 23 boş geçip 24 sabahı paylaştık ama hiç yatmadım koşarak tuvalete gitmiştim ki sancılı idrar enfeksiyonu olmuştum o gün antibiyotik aldım ama sonra ilişki olamadı korktum enfeksiyon tekrarlar diye belki ufacık bi belirti olsa umut etcektim ama bilemiyorum canım ya.

Arkadaşlar daha önce de yazmıştım burada son adet 3 mart yumurtlama 29 martti benim adete 3 gün kala testlerim bu şekilde üstteki erken gebelik testi alttaki ucuz testlerden.Dün de yapmıştım biraz daha silikti ama belliydi.

Soracağım şey ise şu: yumurtlamadan sonra olduysa bebek yaklaşık 10 günlük fln ve p günlük bebek bu kadar net çıkar mı yoksa benim yumurtlamadan önce hamile kalmış olma ihtimalim var mı?
aaaaa hamılesınnnn :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:tebrıkler canım sağlıcakla kucagına alırsın umarım

Böyle bi teste kaç çıkması gerekir ki acaba kaç görünce sevinmeliyim :)
canım benim regle üç gün kala böyle olan testim vardı,hamileyim sanmıştım.reglim iki gün gecikmişti emin olmuştum.sonra kanamam olmaya başladı az buz,.dr.a gittik.kan testi de 14 çıktı gebelik var dendi iki gün sonra yinelenecek test dediler ve ben az da olsa bu iki gün kanama gördüm.bir ped anca doldu.iki gün sonra yapılan testimin değeri ise 0 dı gebelik yok dedi başka dr.ve kızdı bu değerle nasıl hamile olduğun söylenir dedi.
canım senin gönlüne göre olsun, hayırlısı olsun inşallah.adet öncesi test yapmadım bir daha,kan testi hele hiç yaptırmadım bir daha,adetim bir hafta geçince yaptım testi,bir hafta sonra da dr. a gittim.uğraşmadım yok kan değeri çıktı indi,yok kese göründü görünmedi.tavsiyem reglin en az üç gün gecikmesi...

canım benim regle üç gün kala böyle olan testim vardı,hamileyim sanmıştım.reglim iki gün gecikmişti emin olmuştum.sonra kanamam olmaya başladı az buz,.dr.a gittik.kan testi de 14 çıktı gebelik var dendi iki gün sonra yinelenecek test dediler ve ben az da olsa bu iki gün kanama gördüm.bir ped anca doldu.iki gün sonra yapılan testimin değeri ise 0 dı gebelik yok dedi başka dr.ve kızdı bu değerle nasıl hamile olduğun söylenir dedi.
canım senin gönlüne göre olsun, hayırlısı olsun inşallah.adet öncesi test yapmadım bir daha,kan testi hele hiç yaptırmadım bir daha,adetim bir hafta geçince yaptım testi,bir hafta sonra da dr. a gittim.uğraşmadım yok kan değeri çıktı indi,yok kese göründü görünmedi.tavsiyem reglin en az üç gün gecikmesi...
Kimyasal gebelik geçirmiş olabilir misin?

Bir saat önce kan tahlili vermiştim şimdi aradım öğrendim sonucu 97,9 çıkmış degerim.Sanırım bu gebeyim demek.

Kimyasal gebelik geçirmiş olabilir misin?
Sitedeki arkadaşlar da öyle dedi canım.bazen döllenen embriyo rahime ulaşıp yerleşemeden atılıyor adetle.coğu kadın bunu farketmiyormuş bile.iste bu yüzden adet zamanı gelmeden hicbir test yapmadım bir daha.

Sitedeki arkadaşlar da öyle dedi canım.bazen döllenen embriyo rahime ulaşıp yerleşemeden atılıyor adetle.coğu kadın bunu farketmiyormuş bile.iste bu yüzden adet zamanı gelmeden hicbir test yapmadım bir daha.
Rabbim aratmadan isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah.

sevdabuzer sevdabuzer anladim cok tesekkur ederim. Tam silik olmasa hala koyu olsa bile onceki gunden daha silikse catlamis oluyor anladigim kadariyla.
Evet canim benim mesela tam anlamiyla kopkoyu olmaz her iki çizgide ama siliklestiginde anlarım yumurtlama oldugunu gerci ağrı ve akıntıdanda anlıyorum

Selamlar herkese,baya uzun zaman oldu topiğimize uğramayalı,pış pışla uyut,emzir,gaz çıkar,altını değiştir,pış pışla uyut,emzir.... bu eksende akıyor hayatımız mina hanımla :confused:
Yeni müjdeler vardır inşallah biraz okuma fırsatım oldu vorones vorones çok geçmiş olsun kuzum verilmiş sadakanız varmış canınıza gelmemiş ya mal yerine konur elbet rabbim can sağlığı versin herkese minik paşa nasıl az kalmış artık sağ salim kavuşun inşallah
Topiğe yeni katılan arkadaşlarda inşallah tez zamanda hayırlısıyla alırlar müjdeyi

Selamlar herkese,baya uzun zaman oldu topiğimize uğramayalı,pış pışla uyut,emzir,gaz çıkar,altını değiştir,pış pışla uyut,emzir.... bu eksende akıyor hayatımız mina hanımla :confused:
Yeni müjdeler vardır inşallah biraz okuma fırsatım oldu vorones vorones çok geçmiş olsun kuzum verilmiş sadakanız varmış canınıza gelmemiş ya mal yerine konur elbet rabbim can sağlığı versin herkese minik paşa nasıl az kalmış artık sağ salim kavuşun inşallah
Topiğe yeni katılan arkadaşlarda inşallah tez zamanda hayırlısıyla alırlar müjdeyi
Canimmm günaydınlar. . Teşekkür ederim Rabbin hepimiz ı korusun . Oy minnoşumuz minamiz büyümüştür şimdi. Evcilik Oyunu gibi kız küçükken oynardım bebeklerle pispisla Giydir falan Oyyy. Yerim onları ben. Benim bebeğim de gelsin de oynayım onla; ;) ;) arada unutmayıp uğraman çok güzel . Öpüyorum ikinizi de

Profildekı Mina galiba. Kız allah korusun nazarlardan bal bu yaaa. Ne kadar güzel bi bebek. Rabbim kem gozlerden esirgesin

Back
X