• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testi ile hamilelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

wickerpark

Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2021
422
187
18
31
9F213253-6179-436F-BAC0-569223614AC2.jpeg

Kızlar adet günüm yarın normal de. Klasik adet belirtilerim var. Ovülasyon testi yaptım t çizgisi c den belirgin. 2. Yumurtlama düşük ihtimal olduğuna göre hamile diye yorum yapabilir miyiz. Çok şaşırdım şuanda 😂

Gebelik testi değil bu ovülasyon testi. Yumurtlama olduğunda t çizgisinin baskın olması gerekiyor. Yumurtlama var gibi çıkmış çizgi. Tek sorun yarın adet günüm bugün den yumurtlama olmaması lazım 😂 işte emin olamadım

Hamilelik varsa her iki cizgi de koyu olmasi gerekmiyor mu?
Gebelik testi değil bu ovülasyon testi. Yumurtlama olduğunda t çizgisinin baskın olması gerekiyor. Yumurtlama var gibi çıkmış çizgi. Tek sorun yarın adet günüm bugün den yumurtlama olmaması lazım 😂işte emin olamadım

Gebelik testi değil bu ovülasyon testi. Yumurtlama olduğunda t çizgisinin baskın olması gerekiyor. Yumurtlama var gibi çıkmış çizgi. Tek sorun yarın adet günüm bugün den yumurtlama olmaması lazım 😂işte emin olamadım
Gebelik testinde silik çiksa da yeter. Ovulasyon testiyle hamilelik için her iki cizginin de belirgin koyu olmasi gerekiyor diyorum.

Gebelik testinde silik çiksa da yeter. Ovulasyon testiyle hamilelik için her iki cizginin de belirgin koyu olmasi gerekiyor diyorum.
Testlerde bir sorun olabilir mi? Ilk cizgi bu kadar silik cikmaz normalde. Yanlis mi yerleştirildi acaba kağıt?
O an 1 dk iken çektiğim görüntü bu biraz daha sonra. Adetim de yarın olduğu İçin. 1 2. Test daha yaptım. Hamile değilsem aynı dönem içinde 2. Yumurtlama günü oluyor değil mi. 3 aydır takip ediyorum ilk defa bu ay böyle oldu.

Eklentiler

• C52F34B4-FEA0-469C-B67C-0F4CC1AD1CE3.jpeg
    C52F34B4-FEA0-469C-B67C-0F4CC1AD1CE3.jpeg
    56,5 KB · Görüntüleme: 410
İns hamilelik vardır cnm 🥰 yanlız birkaç yorumda okumuştum kist varsada koyu çıkabiliyormus bu sekilde gebelik testi yapsan çıkar zaten 🤗

Eki Görüntüle 2901571
Kızlar adet günüm yarın normal de. Klasik adet belirtilerim var. Ovülasyon testi yaptım t çizgisi c den belirgin. 2. Yumurtlama düşük ihtimal olduğuna göre hamile diye yorum yapabilir miyiz. Çok şaşırdım şuanda 😂
Genelde adete yakın böyle çıkınca gebelik oluyor inş öyledir canım naptın test yaptın mı ☺️

Selam kızlar bana da yardımcı olur musunuz adete 6 gun varken ovulasyon testi ikisi de koyu cikti sonra ben hergun yapmaya devam ettim dune kadar ayni koyuydu dün yaptigimda c cizgisi belirsizdi yani normal olan simdi yine yaptim iki cizgi ayni koyulukta gibi adete 2 gun var bu arada ekledigim gorsende 5 gun kala olan tek gorsel 3lu test olani da az once yaptim acaba yanlis mi cikiyor diye 3 unu ayni anda yaptim
IMG_20210822_120714.jpg

Bu testleri az once yaptim
IMG_20210821_232922.jpg

Bu testi dün yaptim
IMG_20210821_132006.jpg

Bu da onceki gunden

Selam kızlar bana da yardımcı olur musunuz adete 6 gun varken ovulasyon testi ikisi de koyu cikti sonra ben hergun yapmaya devam ettim dune kadar ayni koyuydu dün yaptigimda c cizgisi belirsizdi yani normal olan simdi yine yaptim iki cizgi ayni koyulukta gibi adete 2 gun var bu arada ekledigim gorsende 5 gun kala olan tek gorsel 3lu test olani da az once yaptim acaba yanlis mi cikiyor diye 3 unu ayni anda yaptimEki Görüntüle 2904710
Bu testleri az once yaptimEki Görüntüle 2904711
Bu testi dün yaptimEki Görüntüle 2904712

Bu da onceki gunden
Merhaba, adetten sonra 1 kere yumurtlama geçirdiyseniz ve bu testler ilk yumurtlamadan sonra ise hamilem olabilirsiniz :) erken gebelik testi yaptınız mı

Yok yapmadım korkuyorum gün gecsin diye bekliyorum erken menopoz problemim vardi cok sukur yumurtam olusuyor artik acaba duzensiz oldugu icin tekrar mi yumurtluyorum diye dusundum ama adetten sonra 15 16 gun ovulasyon testi pozitif oldu simdi tekrar oldu anlayamadim 🤔

Back