- 7 Eylül 2015
- 42
- 11
- 35
Adete kaç gün bu şekildeEki Görüntüle 3129391 kızlarrr bende dün ve bugün ovulasyon testi yaptım alttaki bugünün testi sizce ne anlama geliyor??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adete kaç gün bu şekildeEki Görüntüle 3129391 kızlarrr bende dün ve bugün ovulasyon testi yaptım alttaki bugünün testi sizce ne anlama geliyor??
Ben düzensiz adet olduğum için bilemiyorum maalesef ama doktora gittim cumartesi günü yumurtan var şu an değerlendirin şu günleri diyerek gün verdi bize ben yine de takip ediyorum ovulasyonlaAdete kaç gün bu şekilde
Çok üzüldüm umudunu kesme bak bizde bekliyoruz bi hayalle inşallah tekrar olur kendine dikkat etMalesef ben bebeğimi kaybettim artık oluruna bıraktım ne ovülasyon nede başka birşey kimyasal gebelik yaşadım testler yanıltıcı. Ovülasyon son ana kadar kıpkırmızı cıktı gebelik pozitif çıktı kanda değer 286 ydı sonra 236 oldu sonra kanama yaşadım sonra 128 oldu. Kanamam devam ediyor. Çok kurcaladın çok kendimi yordum. Uğraştım pskolojik bazı şeyler bunu anladım.
Teşekkürler Rabbim duyar hayırlısıyla sesimiziÇok üzüldüm umudunu kesme bak bizde bekliyoruz bi hayalle inşallah tekrar olur kendine dikkat et
Kızlar bu gün regl günüm ovü testi yaptım pik çıktı sizce umutlanmalı mıyım bakar mısınız lütfenMerhaba hcg çok sonra çıkıyor silik bi vaziyette ama benim silik değil baya kıpkırmızıydı ikiside. Yumurtlama testi genel olarak hep bi silik olması durumu varmış. Siz adet gününüze 1 gün kala yine yumurtlama testi yapın. Eğer kırmızıysa hcg deneyin. Birde vücudunuzdaki değişimi hissedin. Rabbim bi şekilde belirti gösteriyor ama psikolojik belirtilerle karıştırmayın. Adet sancısı gibi sanvı yaşamadım. Ara ara ona benzer yakın ağrı vardı adet ağrım her ay farklıydı. Her adet döneminde sivilce çıkardı ama çıkmadı. Uykum cok hassastır normalde uyku saatim erkenden gelmeye başladı ve aşırı deliksiz yorgun uyuyorum. Göğüslerimin ikisindede sancılar oldu adet zamanında tek taraflı sancı çekerdim. Kendinizi gerçek anlamda dinleyin. Sabırlı olun rabbim inşallah gönlünüze göre verecektir. Ben size şimdi ekte ovilasyon ve hcg testlerimi atacağım pembe ve mavi olanlar gebelik testi maviyi adete 3 gün kala yaptım pembeyi adetr 1 gün kala. Ovilasyonlarıda 3 gün kala yapmıştım. Ama adete 8 gün kala ovilasyonlarda koyuya yakındı. Koyu mavi olanda erken gebelik testi adet günü yada bir gün önce yapmıştım.
Ne ne harici canım daha adetine varsa bu pozitiftir betan daha artacakla koyu olsun insanlar iyice şaştılar.tamam Ümit vermemek temkinli olmak için deniliyor ama burada denilmez başka bir topiğe at bakalım basım pozitif diyorlarAdetimizin geçmesini bekleyelim canım. Ben öyle yapıcam az önce test yaptım hcg bu şekildeydi kime sorsam negatif diyor
Canım ovulasyon testin kaç gün kala koyulaşmaya başlamıştı?Ben ovulasyon testi ile öğrenmiştim ama ovulasyon testinde iki çizgide net şekilde cikmisti. Adetinize daha 8 gün var o yüzden biraz sabretmenizi tavsiye ederi m
Adete kaç gün kala ovulasyon koyulaşmaya başlamıştı?Doktorlar daha iyi bilir. Ben reglime 4 5 gün kala mı ne yapmıştım hiçbi şey çıkmadı 10 dakika içinde. 3 4 saat geçmişti çöpe bişey atarken farkettim çok silik çizgi var arkadaşım bile dedi ki o kuruma çizgisi... ama değilmiş. Herkeste aynı olmuyor yani sonuç bazen yanılıyorsunuz bazen doğru çıkıyor. Ama benim 5 6 ovülasyon testim üst üste pikti. 3 gün yaptım üst üste. 2 farklı markayı denedim yanılıyordur diye ikisi de çok yakın sonuçları verdi ovülasyonda kaset testler daha geç gösteriyor. Tabii yanılma payı da çok ovülasyonda ama sanırım ben karnımdaki meleği hissettim ve halsizlik uykulu halim artınca şüphelendim
Burda var mıymış?Kızlar bu gün regl günüm ovü testi yaptım pik çıktı sizce umutlanmalı mıyım bakar mısınız lütfen
5 gün kala hafif koyuydu sonra sonra koyulaştı.Adete kaç gün kala ovulasyon koyulaşmaya başlamıştı?
Evet canımBurda var mıymış?
Su an aynısını yaşıyorum. Adetime 8 gün var ve bugün ovulasyon testim baya koyu çıktı. Pik görüp değerlendirmiştik sonra silikleşir baya. Siz ilk silik gebelik testini ne zaman yaptınız. Adete kaç gün vardı?KIZLAR HEPİNİZE UMUT OLMAK İSTİYORUM BİRAZ SİZLERE GEÇ CEVAP VERDİM KUSURA BAKMAYIN. AMA ADETİMİN GEÇMESİNİ VE SİZLERE NRT CRVAP VERMEK İSTEDİĞİM İÇİN YAZMAMIŞTIM. ÖNCELİKLE HAMİLEYİM BUNUN HABERİNİ VEREYİM SİZLERE. YUNURTLAMA TESTİYLE ADETİME 8 GÜN KALA ÖĞRENDİM. KİMİNİZ OLMAZ ACELEN NE GİBİ YORUMLAR YAZDI KİMİNİZ HAMİLELİK OLABİLİR DEDİ. HEPİNİZE YORUMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM. ADETİME YAKIN SÜREKLİ YUMURTLAMA TESTİNDE ÇİFT ÇİZGİ GÖRDÜM ŞAŞIRDIM NETEN ARAŞTIRAYIM DEDİM. BENDE HEP GEÇ DÖLLENME OLUR. AMA SON GÜNE KADAR YAPTIM ÇİFT ÇİZGİ HATTA SİZLEREDE GEBELİK TESTİ FOTOSU ATMIŞTIM AŞIRI SİLİKTİ. SONRA ERKEN GEBELİK VE YUNURTLAMA TESTİ YAPTIM YİNE ÇİFT ÇİZGİ. ŞİMDİ ADETİM 3 GÜN GEÇTİ SONUCUM 286. BU HAYATTA OLMAZ OLMAZ DEMEYİN. OLUR VEYA OLMAZ DİYE CEVABI RABBİM VERİR BİZLER DEĞİL. YETERKİ SABIRLI OLALIM. SABREDİN KIZLAR UMARIM SİZLERE GÜZEL BİR UMUT OLURUM SİZLERE DUA EDİYORUM O BEKLEYİŞ SÜRECİNDE SİZİNN MESAJLARINIZI OKUMAK ÇOK İYİ GELDİ. BANA İSTEDİPİNİZ GİBİ SORU SORABİLİRSİNİZ.
Yazdığınızı şimdi gördüm. Umarım dilediğiniz gibi olmuştur tekrar.Malesef ben bebeğimi kaybettim artık oluruna bıraktım ne ovülasyon nede başka birşey kimyasal gebelik yaşadım testler yanıltıcı. Ovülasyon son ana kadar kıpkırmızı cıktı gebelik pozitif çıktı kanda değer 286 ydı sonra 236 oldu sonra kanama yaşadım sonra 128 oldu. Kanamam devam ediyor. Çok kurcaladın çok kendimi yordum. Uğraştım pskolojik bazı şeyler bunu anladım.