- 27 Ekim 2010
- 185
- 99
Dün yaptım üç gibi, yani 3 gün varken ama negatif çıktı .. aynı anda ovülasyon yaptım, ekleyeyim hatta, dün üçte yaptım, bugünde yapıcamPeki hcg testi yaptınız mı siz hiç ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dün yaptım üç gibi, yani 3 gün varken ama negatif çıktı .. aynı anda ovülasyon yaptım, ekleyeyim hatta, dün üçte yaptım, bugünde yapıcamPeki hcg testi yaptınız mı siz hiç ?
Kan testi verdim canim hamile degilmisim ama hala belirtilerim devam ediyor hala regl da olmadimGebe olabilirsiniz.
Gebelik belki daha geçmemiştir geç geçiyor idrara. Benimde böyle koyu adetimin gelip geçmesini bekliyorumDün yaptım üç gibi, yani 3 gün varken ama negatif çıktı .. aynı anda ovülasyon yaptım, ekleyeyim hatta, dün üçte yaptım, bugünde yapıcam
2 gün kala ovülasyon testleri daha koyu olanlar genellikle hamile oluyor , bizimkilerin koyulaşması lazım :)Gebelik belki daha geçmemiştir geç geçiyor idrara. Benimde böyle koyu adetimin gelip geçmesini bekliyorum
Ovülasyonu akşam altıda yaptım renk açılmış ben hamile değilim galibaGebelik belki daha geçmemiştir geç geçiyor idrara. Benimde böyle koyu adetimin gelip geçmesini bekliyorum
Ovülasyonu akşam altıda yaptım renk açılmış ben
Adetimizin geçmesini bekleyelim canım. Ben öyle yapıcam az önce test yaptım hcg bu şekildeydi kime sorsam negatif diyorOvülasyonu akşam altıda yaptım renk açılmış ben hamile değilim galiba
Valla ben sanki gölge görüyorum, pozitif olabilirAdetimizin geçmesini bekleyelim canım. Ben öyle yapıcam az önce test yaptım hcg bu şekildeydi kime sorsam negatif diyor
Cizgi var gordumAdetimizin geçmesini bekleyelim canım. Ben öyle yapıcam az önce test yaptım hcg bu şekildeydi kime sorsam negatif diyor
İnşallah ya rabbim duy sesimiziValla ben sanki gölge görüyorum, pozitif olabilir
İnşallah ya adet günüm geçsin tekrar yapıcam inşallahCizgi var gordum
Hamilesiniz sankii bende gordum 2 gun sonra daha da koyulasir muhtemelenİnşallah ya adet günüm geçsin tekrar yapıcam inşallah
Doktorlar daha iyi bilir. Ben reglime 4 5 gün kala mı ne yapmıştım hiçbi şey çıkmadı 10 dakika içinde. 3 4 saat geçmişti çöpe bişey atarken farkettim çok silik çizgi var arkadaşım bile dedi ki o kuruma çizgisi... ama değilmiş. Herkeste aynı olmuyor yani sonuç bazen yanılıyorsunuz bazen doğru çıkıyor. Ama benim 5 6 ovülasyon testim üst üste pikti. 3 gün yaptım üst üste. 2 farklı markayı denedim yanılıyordur diye ikisi de çok yakın sonuçları verdi ovülasyonda kaset testler daha geç gösteriyor. Tabii yanılma payı da çok ovülasyonda ama sanırım ben karnımdaki meleği hissettim ve halsizlik uykulu halim artınca şüphelendimKan testi verdim canim hamile degilmisim ama hala belirtilerim devam ediyor hala regl da olmadim
Hayirlsi buydu demek benim icin tabiki dedigin gibi herkezin gebelik sureci bir olmuyor rabim sana bagislasin evladiniDoktorlar daha iyi bilir. Ben reglime 4 5 gün kala mı ne yapmıştım hiçbi şey çıkmadı 10 dakika içinde. 3 4 saat geçmişti çöpe bişey atarken farkettim çok silik çizgi var arkadaşım bile dedi ki o kuruma çizgisi... ama değilmiş. Herkeste aynı olmuyor yani sonuç bazen yanılıyorsunuz bazen doğru çıkıyor. Ama benim 5 6 ovülasyon testim üst üste pikti. 3 gün yaptım üst üste. 2 farklı markayı denedim yanılıyordur diye ikisi de çok yakın sonuçları verdi ovülasyonda kaset testler daha geç gösteriyor. Tabii yanılma payı da çok ovülasyonda ama sanırım ben karnımdaki meleği hissettim ve halsizlik uykulu halim artınca şüphelendim
Amiin size de nasip olsun inşaalahHayirlsi buydu demek benim icin tabiki dedigin gibi herkezin gebelik sureci bir olmuyor rabim sana bagislasin evladini
Amin insalahAmiin size de nasip olsun inşaalah
Pcos kistiyle savasiyorum malesef 2 defa dusuk yaptim bakalim hayirlisiAmiin size de nasip olsun inşaalah
Çok teşekkürler aminHamilesiniz sankii bende gordum 2 gun sonra daha da koyulasir muhtemelen
Allah hayırlı zamanda sağlıklı zamanda versin inşallah. Çok dua edin,bırakmayın. Ben daha hiç doktora gitmeden hamile kaldım bu ay olmazsa dayanamıyorum artık gidip baktırıcam bi sorun mu var diye düşünüyordum... doktora bebek sebebiyle gidince yaradandan cevabımı aldım. Şükürler olsun. Sizler de çabalayın ve çok dua edin inşallah sağlıkla hamile kalır, sağlıkla doğururuzPcos kistiyle savasiyorum malesef 2 defa dusuk yaptim bakalim hayirlisi
Yaa ne guzel insalah rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin insalah duanin gucune cok inanirim rabbim hayirlisi neyse onu versin derim hep biliyorum hayirli bir sekilde hic umadigim anda gelecekAllah hayırlı zamanda sağlıklı zamanda versin inşallah. Çok dua edin,bırakmayın. Ben daha hiç doktora gitmeden hamile kaldım bu ay olmazsa dayanamıyorum artık gidip baktırıcam bi sorun mu var diye düşünüyordum... doktora bebek sebebiyle gidince yaradandan cevabımı aldım. Şükürler olsun. Sizler de çabalayın ve çok dua edin inşallah sağlıkla hamile kalır, sağlıkla doğururuz
Aynen öyleYaa ne guzel insalah rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin insalah duanin gucune cok inanirim rabbim hayirlisi neyse onu versin derim hep biliyorum hayirli bir sekilde hic umadigim anda gelecek