Ovülasyon testi ile hamilelik öğrenenler

barbat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2015
42
11
35
Merhaba arkadaşlar adetime 8 gün kala sürekli ovülasyon testi yapıyorum hepsi pozitif. En son hamilelik testi yaptım 8 gün kala test sonucu bu şekilde çıktı. Böyle öğrenen var mı aranızda?

Eklentiler

• 20220828_222607.jpg
    20220828_222607.jpg
    98 KB · Görüntüleme: 462
Merhaba arkadaşlar adetime 8 gün kala sürekli ovülasyon testi yapıyorum hepsi pozitif. En son hamilelik testi yaptım 8 gün kala test sonucu bu şekilde çıktı. Böyle öğrenen var mı aranızda?
Bu bekledikten sonra ortaya cızgı cıkmıs gıbi? Pozıtıf derken nasıl? Bi ovulasyon testine bakabılır mıyım? Pozıtıf olması t c aynı olması demek ya da t c den daha koyu. Yanlış anlaşılma olmasın dıye alınma bana :))

Ben ovulasyon testi ile öğrenmiştim ama ovulasyon testinde iki çizgide net şekilde cikmisti. Adetinize daha 8 gün var o yüzden biraz sabretmenizi tavsiye ederi m

Benim reglim geçmişti gebelik testim yoktu ovulasyon yapmstm iki çizgide kıpkırmızı çıkmıştı ne umutlanmstm.. ama maalesef ovulasyon testyle gebelik net olarak öğrenilemez ben de test iki çizgid kopkoyu kırmızıydı ama gebe degldm.. o yüzden kendinizi üzmemek için direk kan testi verin kurtulun çünkü gebelik testinzde pozitif dgl maalesef o çizgi yüksek ihtimal kuruma çizgisi

Ayrıca adete 8 gün kala çok çok erken birazcık sabır yahu 😅 adete 14 gün kala oluşuyor çocuk zaten daha 8 gün varmış çok erken şuan kanda bile çıkmaz

Bu bekledikten sonra ortaya cızgı cıkmıs gıbi? Pozıtıf derken nasıl? Bi ovulasyon testine bakabılır mıyım? Pozıtıf olması t c aynı olması demek ya da t c den daha koyu. Yanlış anlaşılma olmasın dıye alınma bana :))
Şuan bu adetime 5 gün kala yaptığım lh testi ve hala pozitif dünde yaptım pozitif aynı şekilde

Şuan bu adetime 5 gün kala yaptığım lh testi ve hala pozitif dünde yaptım pozitif aynı şekilde
Bence bı gebelık testı daha denemen Lazım lh testı pık olacak kadar bhcg oldugunda zaten gebelık testinde baya net belırgın bı cızgı cıkması gerekıyordu . Gebelik testınde hata olabılır ya da catlamamıs yumurta da sanırım oyle pık yaptırıyordu.

Bence bı gebelık testı daha denemen Lazım lh testı pık olacak kadar bhcg oldugunda zaten gebelık testinde baya net belırgın bı cızgı cıkması gerekıyordu . Gebelik testınde hata olabılır ya da catlamamıs yumurta da sanırım oyle pık yaptırıyordu.
Teşekkürler artık adetim geçince tapacağım daha doğru olur

Ovülasyon testlerinizin fotoğrafı var mı yorumlamamız için.

Hepsi bu şekildeydi. Diğerlerini attım 8 tane yaptım 8 ide böyleydi şuan 5 gün var
Gebelik olduğunda ovülasyon da ikisi de aynı koyulukta çıkması gerekiyor hatta t daha koyu bile çıkıyor diye duymuştum canım bu testte çok pozitif gözükmüyor gibi. Hem zaten 8 gün var diyorsun ya benim fikrim biraz daha bekle ve testi tekrarla. Umarım istediğin sonucu alırsın.

Gebelik olduğunda ovülasyon da ikisi de aynı koyulukta çıkması gerekiyor hatta t daha koyu bile çıkıyor diye duymuştum canım bu testte çok pozitif gözükmüyor gibi. Hem zaten 8 gün var diyorsun ya benim fikrim biraz daha bekle ve testi tekrarla. Umarım istediğin sonucu alırsın.
Yok canım dün 5 gün vardı tekrar yaptım ilk yaptığımda 8 gün vardı

Adetten sonra 26. Gününde sanırım. ayın 7 sinde adet olucam yani şuanda adetime 4 gün kaldı ve yine çift çizgi. 31 32 günde bir adet oluyorum
Buda şuan adrtr 3 gün kala çekilmiş fotopraf

Eklentiler

• 20220904_093335.jpg
    20220904_093335.jpg
    59 KB · Görüntüleme: 175
Buda şuan adrtr 3 gün kala çekilmiş fotopraf
Merhaba biz sizinle benziyoruz, 7 eylülde adet bekliyorum ve ovülasyon koyuya gidiyordu dün.. ama sanmıyorum 2 senedir olmuyor sebep yokken 😵‍💫

X