- 7 Eylül 2015
- 42
- 11
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu bekledikten sonra ortaya cızgı cıkmıs gıbi? Pozıtıf derken nasıl? Bi ovulasyon testine bakabılır mıyım? Pozıtıf olması t c aynı olması demek ya da t c den daha koyu. Yanlış anlaşılma olmasın dıye alınma bana :))Merhaba arkadaşlar adetime 8 gün kala sürekli ovülasyon testi yapıyorum hepsi pozitif. En son hamilelik testi yaptım 8 gün kala test sonucu bu şekilde çıktı. Böyle öğrenen var mı aranızda?
Şuan bu adetime 5 gün kala yaptığım lh testi ve hala pozitif dünde yaptım pozitif aynı şekildeBu bekledikten sonra ortaya cızgı cıkmıs gıbi? Pozıtıf derken nasıl? Bi ovulasyon testine bakabılır mıyım? Pozıtıf olması t c aynı olması demek ya da t c den daha koyu. Yanlış anlaşılma olmasın dıye alınma bana :))
Bence bı gebelık testı daha denemen Lazım lh testı pık olacak kadar bhcg oldugunda zaten gebelık testinde baya net belırgın bı cızgı cıkması gerekıyordu . Gebelik testınde hata olabılır ya da catlamamıs yumurta da sanırım oyle pık yaptırıyordu.Şuan bu adetime 5 gün kala yaptığım lh testi ve hala pozitif dünde yaptım pozitif aynı şekilde
Teşekkürler artık adetim geçince tapacağım daha doğru olurBence bı gebelık testı daha denemen Lazım lh testı pık olacak kadar bhcg oldugunda zaten gebelık testinde baya net belırgın bı cızgı cıkması gerekıyordu . Gebelik testınde hata olabılır ya da catlamamıs yumurta da sanırım oyle pık yaptırıyordu.
Ovülasyon testlerinizin fotoğrafı var mı yorumlamamız için.Merhaba arkadaşlar adetime 8 gün kala sürekli ovülasyon testi yapıyorum hepsi pozitif. En son hamilelik testi yaptım 8 gün kala test sonucu bu şekilde çıktı. Böyle öğrenen var mı aranızda?
Hepsi bu şekildeydi. Diğerlerini attım 8 tane yaptım 8 ide böyleydi şuan 5 gün varOvülasyon testlerinizin fotoğrafı var mı yorumlamamız için.
Hanimlar benim testime de bakar misiniz bir bucuk 2 saat sonra testim bh sekil oldu kuruma cizgisi mi acabaHepsi bu şekildeydi. Diğerlerini attım 8 tane yaptım 8 ide böyleydi şuan 5 gün var
Gebelik olduğunda ovülasyon da ikisi de aynı koyulukta çıkması gerekiyor hatta t daha koyu bile çıkıyor diye duymuştum canım bu testte çok pozitif gözükmüyor gibi. Hem zaten 8 gün var diyorsun ya benim fikrim biraz daha bekle ve testi tekrarla. Umarım istediğin sonucu alırsın.Hepsi bu şekildeydi. Diğerlerini attım 8 tane yaptım 8 ide böyleydi şuan 5 gün var
Yok canım dün 5 gün vardı tekrar yaptım ilk yaptığımda 8 gün vardıGebelik olduğunda ovülasyon da ikisi de aynı koyulukta çıkması gerekiyor hatta t daha koyu bile çıkıyor diye duymuştum canım bu testte çok pozitif gözükmüyor gibi. Hem zaten 8 gün var diyorsun ya benim fikrim biraz daha bekle ve testi tekrarla. Umarım istediğin sonucu alırsın.
Hım hayırlısı olsun umarım istediğiniz sonucu alırsınızYok canım dün 5 gün vardı tekrar yaptım ilk yaptığımda 8 gün vardı
Bu fotoyu ne kadar süre sonra çektiniz acabaHepsi bu şekildeydi. Diğerlerini attım 8 tane yaptım 8 ide böyleydi şuan 5 gün var
Adetten sonra 26. Gününde sanırım. ayın 7 sinde adet olucam yani şuanda adetime 4 gün kaldı ve yine çift çizgi. 31 32 günde bir adet oluyorumBu fotoyu ne kadar süre sonra çektiniz acaba
Buda şuan adrtr 3 gün kala çekilmiş fotoprafAdetten sonra 26. Gününde sanırım. ayın 7 sinde adet olucam yani şuanda adetime 4 gün kaldı ve yine çift çizgi. 31 32 günde bir adet oluyorum
Gebe olabilirsiniz.Hanimlar benim testime de bakar misiniz bir bucuk 2 saat sonra testim bh sekil oldu kuruma cizgisi mi acabaEki Görüntüle 3122973
Merhaba biz sizinle benziyoruz, 7 eylülde adet bekliyorum ve ovülasyon koyuya gidiyordu dün.. ama sanmıyorum 2 senedir olmuyor sebep yokkenBuda şuan adrtr 3 gün kala çekilmiş fotopraf
Peki hcg testi yaptınız mı siz hiç ?Merhaba biz sizinle benziyoruz, 7 eylülde adet bekliyorum ve ovülasyon koyuya gidiyordu dün.. ama sanmıyorum 2 senedir olmuyor sebep yokken