• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi ile hamile oldugunu ogrenenler

bir kaç gün önce daha silik çıkıyordu şimdi az daha koyulaştı gibi bilmiyorum artık. düşünmemeye çalışıyorum ama elinde değil insanın.
aynen düsünmeden edemiyrm ama benimkiyle seninki aynı bence çöpe attım bende batımızda aynı birlikte bekleyelim bakalım noluo

stres yapma canım inşallah olur adetten bir gün önce ya da adet günü hem gebelik hemde ovu. testini tekrarlarsın.
Erken gebelik testim var ovuda koyuyu görseydim onu yapacaktım ama göremince ziyan etmek istemiyrm dedin gibi bi iki gün tekrarlım ovu tetini

aynen düsünmeden edemiyrm ama benimkiyle seninki aynı bence çöpe attım bende batımızda aynı birlikte bekleyelim bakalım noluo
benim adetim bazen 28 bazen 27 günde bir oluyordu 27 gün hesaplarsam 20 aralık bat'ım. inşallah hepimiz hamişizdir:KK200::anneadayı:

Benim bata 6 gunum var ve boyle ovu testi ile hamile oldugunu ogrenenler varmis erkenden resim attim nasil yorumlarsiniz sizce umitlenmeli miyim? Ama sanki hissediyorum tuvalete sikisikmisim gibi hafif agrida oluyo lutfen bir sey soyleyin:KK17:Eki Görüntüle 1925356
Canim bende yaptım ama anında ikiside belirgin çıktı sonra suphelendim hiç oyle olmazdı gebelik testi yaptım oda anında belirdi sonra kan tahliliyle kesinlestirdim:-)

Evet 23 ü canım elimde değil hemen bozuluo bütün enerjim gitti tükendim şuan brde adet oldugum anı düsünemiyrm.
Benim 21 i ve 5 gun var senin 7 gun var daha erken oluyo boylece hemen yegise kapilma 1 2 gun kala yapcam bende en net o zaman cikarmis sabirli olalim

Canim bende yaptım ama anında ikiside belirgin çıktı sonra suphelendim hiç oyle olmazdı gebelik testi yaptım oda anında belirdi sonra kan tahliliyle kesinlestirdim:-)
Peki bata kac gun vardi ne zaman yaptin testi ??:skandal:

Evet bata kaç gün kala yaptn canm hemen pesinemi gebelit testi yaptın ???

Bende adete 8 gün kala ovu testi ile ögrendim ama daha koyuydu 2. Çizgi, yumurtluyorum sandım hamile olabileceğimi hiç düşünmedim :) ertesi gün yine yaptım yine koyuydu içime kurt düştü :) snra gebelik testi yapmıştım cok silik çıkmıştı kanlada dogruladım , Allah isteyen herkese nasip etsin:dua:

Bende adete 8 gün kala ovu testi ile ögrendim ama daha koyuydu 2. Çizgi, yumurtluyorum sandım hamile olabileceğimi hiç düşünmedim :) ertesi gün yine yaptım yine koyuydu içime kurt düştü :) snra gebelik testi yapmıştım cok silik çıkmıştı kanlada dogruladım , Allah isteyen herkese nasip etsin:dua:
Iste bu bizi biraz umitsizlestirir ben bata 6 gun kala yaptim ve boyle sanirim bosuna umitleniyorum :KK57:

Iste bu bizi biraz umitsizlestirir ben bata 6 gun kala yaptim ve boyle sanirim bosuna umitleniyorum :KK57:
Ümidini kırmak için sölemedim canım, hamilelik belirtileri her insanda farklıdır, adet olana kdr hep bir ümid vardır batını bekle en saglıklısı bu aslında, inş hamişsindir ;)

Ümidini kırmak için sölemedim canım, hamilelik belirtileri her insanda farklıdır, adet olana kdr hep bir ümid vardır batını bekle en saglıklısı bu aslında, inş hamişsindir :KK66:
Insallah belirtilerimde adet olacakmisim gibi karnimda agri var birde arada bir batma oluyo karnimda cok nadir ama bekliycem bakalim:işsiz:
Yarın sen bir daha yapsana canım testin varsa
Canim 1 tane gebelik kaldi onuda sakliyorum kiymetlimiz gibi:KK48:

Insallah belirtilerimde adet olacakmisim gibi karnimda agri var birde arada bir batma oluyo karnimda cok nadir ama bekliycem bakalim:işsiz:

Canim 1 tane gebelik kaldi onuda sakliyorum kiymetlimiz gibi:KK48:
Kendini çok dinleme ve belirti arama , kendini dinledikçe bir sürü belirtiler cıkıyor;) azcık daha sabret bakalım güzel haberler alman dileğiyle :)

Back