stres yapma canım inşallah olur adetten bir gün önce ya da adet günü hem gebelik hemde ovu. testini tekrarlarsın.Benimkide aynı böyleydi iste canım
aynen düsünmeden edemiyrm ama benimkiyle seninki aynı bence çöpe attım bende batımızda aynı birlikte bekleyelim bakalım noluobir kaç gün önce daha silik çıkıyordu şimdi az daha koyulaştı gibi bilmiyorum artık. düşünmemeye çalışıyorum ama elinde değil insanın.
Erken gebelik testim var ovuda koyuyu görseydim onu yapacaktım ama göremince ziyan etmek istemiyrm dedin gibi bi iki gün tekrarlım ovu tetinistres yapma canım inşallah olur adetten bir gün önce ya da adet günü hem gebelik hemde ovu. testini tekrarlarsın.
benim adetim bazen 28 bazen 27 günde bir oluyordu 27 gün hesaplarsam 20 aralık bat'ım. inşallah hepimiz hamişizdiraynen düsünmeden edemiyrm ama benimkiyle seninki aynı bence çöpe attım bende batımızda aynı birlikte bekleyelim bakalım noluo
İnsallh canm benmki 23übenim adetim bazen 28 bazen 27 günde bir oluyordu 27 gün hesaplarsam 20 aralık bat'ım. inşallah hepimiz hamişizdir
Canim bende yaptım ama anında ikiside belirgin çıktı sonra suphelendim hiç oyle olmazdı gebelik testi yaptım oda anında belirdi sonra kan tahliliyle kesinlestirdimBenim bata 6 gunum var ve boyle ovu testi ile hamile oldugunu ogrenenler varmis erkenden resim attim nasil yorumlarsiniz sizce umitlenmeli miyim? Ama sanki hissediyorum tuvalete sikisikmisim gibi hafif agrida oluyo lutfen bir sey soyleyinEki Görüntüle 1925356
Benim 21 i ve 5 gun var senin 7 gun var daha erken oluyo boylece hemen yegise kapilma 1 2 gun kala yapcam bende en net o zaman cikarmis sabirli olalimEvet 23 ü canım elimde değil hemen bozuluo bütün enerjim gitti tükendim şuan brde adet oldugum anı düsünemiyrm.
Peki bata kac gun vardi ne zaman yaptin testi ??Canim bende yaptım ama anında ikiside belirgin çıktı sonra suphelendim hiç oyle olmazdı gebelik testi yaptım oda anında belirdi sonra kan tahliliyle kesinlestirdim
Evet bata kaç gün kala yaptn canm hemen pesinemi gebelit testi yaptın ???Canim bende yaptım ama anında ikiside belirgin çıktı sonra suphelendim hiç oyle olmazdı gebelik testi yaptım oda anında belirdi sonra kan tahliliyle kesinlestirdim
Bi kac gun tekrarla insallah koyulasirsa ogrenmis olursunBenim de ovu. testiM bu şekilde. Bata 4 gün var.
4 5 gün geçmişti cnmPeki bata kac gun vardi ne zaman yaptin testi ??
4,5 gün geçmişti yaptm ardından hemen gebelik testi yaptım cnmEvet bata kaç gün kala yaptn canm hemen pesinemi gebelit testi yaptın ???
Battan önce değildi yani dimi hala bi umut vardır belki bnim için4,5 gün geçmişti yaptm ardından hemen gebelik testi yaptım cnm
Iste bu bizi biraz umitsizlestirir ben bata 6 gun kala yaptim ve boyle sanirim bosuna umitleniyorumBende adete 8 gün kala ovu testi ile ögrendim ama daha koyuydu 2. Çizgi, yumurtluyorum sandım hamile olabileceğimi hiç düşünmedim :) ertesi gün yine yaptım yine koyuydu içime kurt düştü :) snra gebelik testi yapmıştım cok silik çıkmıştı kanlada dogruladım , Allah isteyen herkese nasip etsin
Ümidini kırmak için sölemedim canım, hamilelik belirtileri her insanda farklıdır, adet olana kdr hep bir ümid vardır batını bekle en saglıklısı bu aslında, inş hamişsindirIste bu bizi biraz umitsizlestirir ben bata 6 gun kala yaptim ve boyle sanirim bosuna umitleniyorum
Yarın sen bir daha yapsana canım testin varsaIste bu bizi biraz umitsizlestirir ben bata 6 gun kala yaptim ve boyle sanirim bosuna umitleniyorum
Insallah belirtilerimde adet olacakmisim gibi karnimda agri var birde arada bir batma oluyo karnimda cok nadir ama bekliycem bakalimÜmidini kırmak için sölemedim canım, hamilelik belirtileri her insanda farklıdır, adet olana kdr hep bir ümid vardır batını bekle en saglıklısı bu aslında, inş hamişsindir
Canim 1 tane gebelik kaldi onuda sakliyorum kiymetlimiz gibiYarın sen bir daha yapsana canım testin varsa
Kendini çok dinleme ve belirti arama , kendini dinledikçe bir sürü belirtiler cıkıyorInsallah belirtilerimde adet olacakmisim gibi karnimda agri var birde arada bir batma oluyo karnimda cok nadir ama bekliycem bakalim
Canim 1 tane gebelik kaldi onuda sakliyorum kiymetlimiz gibi
Anladim dogru diyosun amin insallah tesekkur ederimKendini çok dinleme ve belirti arama , kendini dinledikçe bir sürü belirtiler cıkıyorazcık daha sabret bakalım güzel haberler alman dileğiyle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?