Ovulasyon testi ile hamile oldugunu ogrenenler

Insallah canim benimde bat 21 aralik ama testim boyle cikti sen testi ilk idrarinla mi yaptin?
ovulasyon testi ilk idrarla yapılmıyor ben öğlen 1-2 gibi yapıyorum. bugün gebelik testi yaptım o ilk idrarla yapılıyor adete 4 gün ve var negatif çıktı. gebelik tsti yaptınız mı siz sizin de 5 gününüz var ama belki çıkar.

Bu ovulasyon testi dimi? Ovulasyonla hamile oldugun anlasilmaz ki canim gebelik testi yapmalısın..?!

Bu ovulasyon testi dimi? Ovulasyonla hamile oldugun anlasilmaz ki canim gebelik testi yapmalısın..?!
ovulasyon testi gebelik testinden daha önce pozitif sonuç verebiliyormuş. yumurtlama sonrası ovulasyon testini devam eden hamileleler pozitif sonuç görmeye başlamış o yüzden ben yapmaya devam ettim yumurtlama sonrası çok silik çıkmıştı şimdi daha koyulaşmaya başladı

sizin de 5. haftanız sanırım sağlıkla alın kucağınıza. elinizde ovulasyon testi varsa yapabilir misiniz gerçektenpozitif çıkıyor mu merak ediyorum

BAYANLAR KAPIDA ÖDEMELİ Bİ SİTE VARMI OVULASYON TESTİ ALMAK İÇİN

sizin de 5. haftanız sanırım sağlıkla alın kucağınıza. elinizde ovulasyon testi varsa yapabilir misiniz gerçektenpozitif çıkıyor mu merak ediyorum
Canim malesef elimde yok su an, ben bu ay ilk defa ovulasyon,test kullandim yumurtlama gunumu yakalamak için. 6gun boyunca yaptım hepsi negatif çıktı hep silik, silik olunca negatif oluyormu cok koyu olacakmış. Ondan hiç umudum yoktu bu ay. Ama hamile oldugumu ogrendim geçtiğimiz hafta:) yani erken yada gec yumurta catliyor olabiliyo bazi insanlarda canım. Tesekkur ederim amin darisi başına

Benm bat 23 aralık ovu testi yapmaıyı düsünüyrm bende çok merak ediyrm

4gun kala cikmaz canim gebelik testi ben adet gunumde yaptim gebelik testini oda aşırı silik çıktı. Kan verdim onunla öğrendim az daha bekle

4gun kala cikmaz canim gebelik testi ben adet gunumde yaptim gebelik testini oda aşırı silik çıktı. Kan verdim onunla öğrendim az daha bekle
bende adet günümü beklicem olmazsam aynı gün tekrar gebelik testi yaparım artık. teşekkürler :)

Yok yapmadim elimde 1 tane test var sabirla bekleyecem bat tarihimi

Ben yaptım ovu testi bu aksam silik çizgi çıktı simdi ben hamiş değilmiyim

Ben yaptım ovu testi bu aksam silik çizgi çıktı simdi ben hamiş değilmiyim
Senin 23 u galiba bence erken yapmissn bide cok silik degilse yarin yine yap onemli olan gunden gune koyulasmasi ve adete bi iki gun kala ayni koyulukta olmasi hemen moralini bozma

Senin 23 u galiba bence erken yapmissn bide cok silik degilse yarin yine yap onemli olan gunden gune koyulasmasi ve adete bi iki gun kala ayni koyulukta olmasi hemen moralini bozma
Evet 23 ü canım elimde değil hemen bozuluo bütün enerjim gitti tükendim şuan brde adet oldugum anı düsünemiyrm.

Benim de ovu. testiM bu şekilde. Bata 4 gün var.

Eklentiler

• 20161216_213953-1.jpg
    27,5 KB · Görüntüleme: 488
bir kaç gün önce daha silik çıkıyordu şimdi az daha koyulaştı gibi bilmiyorum artık. düşünmemeye çalışıyorum ama elinde değil insanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…