ovulasyon testi ilk idrarla yapılmıyor ben öğlen 1-2 gibi yapıyorum. bugün gebelik testi yaptım o ilk idrarla yapılıyor adete 4 gün ve var negatif çıktı. gebelik tsti yaptınız mı siz sizin de 5 gününüz var ama belki çıkar.Insallah canim benimde bat 21 aralik ama testim boyle cikti sen testi ilk idrarinla mi yaptin?
ovulasyon testi gebelik testinden daha önce pozitif sonuç verebiliyormuş. yumurtlama sonrası ovulasyon testini devam eden hamileleler pozitif sonuç görmeye başlamış o yüzden ben yapmaya devam ettim yumurtlama sonrası çok silik çıkmıştı şimdi daha koyulaşmaya başladıBu ovulasyon testi dimi? Ovulasyonla hamile oldugun anlasilmaz ki canim gebelik testi yapmalısın..?!
sizin de 5. haftanız sanırım sağlıkla alın kucağınıza. elinizde ovulasyon testi varsa yapabilir misiniz gerçektenpozitif çıkıyor mu merak ediyorumBu ovulasyon testi dimi? Ovulasyonla hamile oldugun anlasilmaz ki canim gebelik testi yapmalısın..?!
Canim malesef elimde yok su an, ben bu ay ilk defa ovulasyon,test kullandim yumurtlama gunumu yakalamak için. 6gun boyunca yaptım hepsi negatif çıktı hep silik, silik olunca negatif oluyormu cok koyu olacakmış. Ondan hiç umudum yoktu bu ay. Ama hamile oldugumu ogrendim geçtiğimiz hafta:) yani erken yada gec yumurta catliyor olabiliyo bazi insanlarda canım. Tesekkur ederim amin darisi başınasizin de 5. haftanız sanırım sağlıkla alın kucağınıza. elinizde ovulasyon testi varsa yapabilir misiniz gerçektenpozitif çıkıyor mu merak ediyorum
4gun kala cikmaz canim gebelik testi ben adet gunumde yaptim gebelik testini oda aşırı silik çıktı. Kan verdim onunla öğrendim az daha bekleovulasyon testi ilk idrarla yapılmıyor ben öğlen 1-2 gibi yapıyorum. bugün gebelik testi yaptım o ilk idrarla yapılıyor adete 4 gün ve var negatif çıktı. gebelik tsti yaptınız mı siz sizin de 5 gününüz var ama belki çıkar.
bende adet günümü beklicem olmazsam aynı gün tekrar gebelik testi yaparım artık. teşekkürler :)4gun kala cikmaz canim gebelik testi ben adet gunumde yaptim gebelik testini oda aşırı silik çıktı. Kan verdim onunla öğrendim az daha bekle
ben de merakımdan bir sürü test yaptım ovulasyondan sonra keşke bir daha ki ay için saklasaydım testlerimi :)Benm bat 23 aralık ovu testi yapmaıyı düsünüyrm bende çok merak ediyrm
Yok yapmadim elimde 1 tane test var sabirla bekleyecem bat tarihimiovulasyon testi ilk idrarla yapılmıyor ben öğlen 1-2 gibi yapıyorum. bugün gebelik testi yaptım o ilk idrarla yapılıyor adete 4 gün ve var negatif çıktı. gebelik tsti yaptınız mı siz sizin de 5 gününüz var ama belki çıkar.
Koyu olmasi lazimmis bat ne zaman birde resmini yukler misin canim?Ben yaptım ovu testi bu aksam silik çizgi çıktı simdi ben hamiş değilmiyim
Senin 23 u galiba bence erken yapmissn bide cok silik degilse yarin yine yap onemli olan gunden gune koyulasmasi ve adete bi iki gun kala ayni koyulukta olmasi hemen moralini bozmaBen yaptım ovu testi bu aksam silik çizgi çıktı simdi ben hamiş değilmiyim
Evet 23 ü canım elimde değil hemen bozuluo bütün enerjim gitti tükendim şuan brde adet oldugum anı düsünemiyrm.Senin 23 u galiba bence erken yapmissn bide cok silik degilse yarin yine yap onemli olan gunden gune koyulasmasi ve adete bi iki gun kala ayni koyulukta olmasi hemen moralini bozma
Anliyorum seni belli olmaz sen yinede tekrarlaEvet 23 ü canım elimde değil hemen bozuluo bütün enerjim gitti tükendim şuan brde adet oldugum anı düsünemiyrm.
Benimkide aynı böyleydi iste canımBenim de ovu. testiM bu şekilde. Bata 4 gün var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?