Ovülasyon testi ile hamile kalanlara zor bir soru

Gününü ve sonrasından kastınız nedir peki yazar mısınız gün bazında. Size test günlerimin bir örneğini attım. Bu testlere göre siz olsanız nasıl degerlendirirsiniz. Fikir edinmek istiyorum lütfen
3 günde kesin değerlendirilmeli.Ozellikle 11 in gecesi

Aslında stres olmuyorum diyorum ama farkında olmadan belki oluyorumdur Bilmiyorum ben testleri direk çift çizgiyi görme isteğinden dolayı yapiyorum aslında bir stres halinde değil zaten dongum öyle çok uzun olmuyor benim 23 24 günde 1 adet oluyorum e adet 4 5 gün sürüyor zaten. E luteal fazla ortalama en kotu 12 olabilir normal sınırda olması için geriye pek bir gün seçeneği kalmıyor yumurtlama için 😂 genelde 11.gun çift çizgi görüyorum bir kerede 12. Günde görmüştüm ortalama olarak 1 gün oynama oluyor genelde. Ama işte yine de ben mi yanlış değerlendiriyorum diye olmadığı zaman kendimi sorgulama ya başlıyorum çok gariptir ki üst üste denedim olmadı gün aşırı denedim olmadı o yüzden kafam çok karışık bu ay nasıl denesem diye en sonunda bende bıkıp birakacagimsanirim
Yani oluyorsun.Burada bu kadar usutund dusmenden belli.Bu kötü bişey değil istiyoruz ve hemen olmasını istiyoruz.Ay hele varya su ilk denemede hamile kaldım falan diye yorum okudukca daha çok üzülüyordum ben🥲 bilinçaltı hep rüyalar görüyordum.Ben bir video görmüştüm test yapmayın hamile olmanız gerektiği zaman eşinize arzunuz artar gibi bişey.Dr Ayşe dumanın videosuydu.Ben o günden sonra bıraktım.Cunku artık zevk almamaya başlamıştım.Gorev gibi geliyordu.Sonrasinda anın tadını cikardikca bilincim rahatladı sonrası çorap söküğü zaten

Yani oluyorsun.Burada bu kadar usutund dusmenden belli.Bu kötü bişey değil istiyoruz ve hemen olmasını istiyoruz.Ay hele varya su ilk denemede hamile kaldım falan diye yorum okudukca daha çok üzülüyordum ben🥲 bilinçaltı hep rüyalar görüyordum.Ben bir video görmüştüm test yapmayın hamile olmanız gerektiği zaman eşinize arzunuz artar gibi bişey.Dr Ayşe dumanın videosuydu.Ben o günden sonra bıraktım.Cunku artık zevk almamaya başlamıştım.Gorev gibi geliyordu.Sonrasinda anın tadını cikardikca bilincim rahatladı sonrası çorap söküğü za

Yani oluyorsun.Burada bu kadar usutund dusmenden belli.Bu kötü bişey değil istiyoruz ve hemen olmasını istiyoruz.Ay hele varya su ilk denemede hamile kaldım falan diye yorum okudukca daha çok üzülüyordum ben🥲 bilinçaltı hep rüyalar görüyordum.Ben bir video görmüştüm test yapmayın hamile olmanız gerektiği zaman eşinize arzunuz artar gibi bişey.Dr Ayşe dumanın videosuydu.Ben o günden sonra bıraktım.Cunku artık zevk almamaya başlamıştım.Gorev gibi geliyordu.Sonrasinda anın tadını cikardikca bilincim rahatladı sonrası çorap söküğü zaten
Aslında haklısınız bende zaten yılmaya başladım artık. 3 4 aydır düşündüm ettim ama biktim elimde 3 5 test var ovulasyin onu kullanacağım sonra daha da almayacağım zaten çünkü bende de Bi bıkkınlık oldu hem test yapmak dan hem düşünmekten akışına bırakacağım artık cunku olacağı varsa zaten olur olmayacaksa ne kadar düşünsem de olmayacak yani malum dusunmeyle olmuyor bu işler onu anladm az çok 3 4 ay da da yumurtlama dönemim hakkında bir fikir sahibi oldum akışına bırakacağın artık gerçekten kafa olarak da yoruldum cunku artık kendi ne zaman olursa olsun bu saatten sonra

İnşallah amin. Hayırlısi ile gelsin inşallah. Çok teşekkür ederim .konuşmak beni rahatlattı. Önerilerinizi de dikkate alacağım akışına bırakacağım .olduğu zamanda buraya yazacağım 😊
Herşeyin hayırlısı olsun ❤️ hayır sizi kolayliklarla bulsun.Aynen öyle tedbir bizden takdir Allah'tan demisler.Sen tedbirini al takdiri Allah'a bırak.

Ben, 45-50 gunden 29gune indirdim adet dongumu)) 2 aydir 29gunde bir adet goruyorum. Duzene girmesi iyi oldu ovu gunlerimi de takip ede biliyorum. Ama malesef progesteron hormonum aşırı dusuk oldugu icin ve artmadigi icin yumurtlama olsa bile biseyler tutunamiyor.
Düzeninizi nasıl duzelttiniz acaba

X