Ovulasyon testi ile hamile kalanlar

Kizlar selamlar. araniza bu ay ben de katilacagim ☺ hikayemi kisaca soyle anlatayim, daha once 1 gebelik gecirdim fakat gelisimi durdugu icin ve kalp atislari da olmadigi icin 7 haftalikti kurtajla aldilar benden uzerinden 3 ay gectikten sobra yeniden denemelere basladik. 2 aydir deniyoruz fakat ben bugun regl oldum reglim bittiginde bu ay ovulasyon testine baslayacagim. 3 yillik evliyiz ve evlat sahibi olmayi cok istiyoruz.. Rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattirsin insallah peki kizlar, bu teste ne zaman baslamamiz gerekiyor? Adet biter bitmez mi baslamaliyim?

Yani yumurtlama gununu takriben biliyorsan ondan 2 3 gun evvel baslayip saptayabilirsin. Ben 5li ovu testi alip oyle yapmistim fakat ovu testi ile mi hamile kaldim kesinlikle hayir. Ovu testi yapinca daha cok dusunmeye basladim ve psikolojimi bozacak derecede adetim duzenim herseyim bozuluyordu cunky kesin yumurtlama gunu yaptim hamileyim diye vucudum hamilelik belirtisi veriyordu. Ne zaman ki biraktim boyle seylerle ugrasmayi 2 ay yaa 2 ay gecmediki hamile oldugumu ogrendim. Okadar beklemiyordum ki geciktim yine sandim gebelik testi dahi almamistim o derece birakmistim. Yani bu ay bi ovu testi ile dene umarim olur olmaz ise sana tavsiyem hic kafani yorma cunku rahat olmak cok onemli bunu kendimden biliyorum

Cevabın için çok teşekkür ederim canım. Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin. İnşallah fazla bekleyipte takıntı haline getirmem Beklemek çok zor geliyor. Önceki gebeliğimde korunmadığım 2. ayda hamile kalmıştım, zannettim ki bu sefer de aynısı olur ama 3.aya girdim inşallah fazla bekletmez beni bebeğim. Ben açıkçası yumurtlama tarihimi net olarak bilmiyorum. Biraz da o yüzden kullanmak istedim bu testi. Adet günlerim düzenlidir ama herkesin aynı olmuyormuş değişkenlik gösterebiliyormuş. Muhtemelen her ay bu teste devam etmem. Bugün sipariş verdim bakalım :) Temennim bu ay bir sürpriz yaşamak :)

Hadi insallah guzel haberlerini aliriz

Merhabalar.Yeni üye oldum güncel tarihli olduğu için ve belki bana yardımcı olursunuz diye yazıyorum.. Bu ay yumurta takibi yaptırdım Dr bi kaç güne kadar daha da büyüyüp çatlar iki yumurtanda dedi bende bu hafta ovulasyon testi aldım sonucu gondereyim yorumlarsaniz çok sevinirim yani yumurta catlamistir değil mi.. teşekkür ederim

Eklentiler

• 20170715_130736.jpg
    69,1 KB · Görüntüleme: 734
Adetin 21. Gününden sonraki gün çatlamış gibi görünüyor
Aslında 20. Gün daha netti 21 de biraz daha açıktı ikinci çizgi.. inşallah öyledir 10 gün sonra da test yaparım herhalde cevabınız için çok teşekkür ederim.ayruca daha önce bi düşük yaptigim için korkuyorum ama hayırlısı

Kızlarr, geçen ay ovü.testi kullandım ama sonuç alamadım Bu ay tekrar denedim testleri. Üzerinde tarih yazmayan adetin 10.gününe ait. 11.gün ise pozitif görünüyor? Benim tam anlayamadığım, pozitiften önceki günleri değerlendirmek mi önemli yoksa pozitif çıkan günü değerlendirmek mi önemli??

Cnm ben butun kontrlleri oldum hc bir sorunm yokms snra bi kac ay ov testi yaptım sonra catlatma klomen herks sitres ypma sitrestn olmz dedi takmadm stres yaptm meger haklılarmıs snra ramazan ayı geldi saldım bu ay olmaz ztn bi ay dinlenym kosustrmacadan cok yoruldm dedimki tam bayramda hamile oldugumu ogrendm Rabbim ozmana nasip etmis hersy bosmus rmznda iki üç kez münesabet yasadık esimle hc beklemiyodum oluverdi umrm sizinde hc ummadıgınız anda gelir meleginiz sizinde insAllah

Aminn insallah canim. Bende cok stres yapiyorum aslinda yapmamaya calisiyorum ama elimde olmuyor

Aminn insallah canim. Bende cok stres yapiyorum aslinda yapmamaya calisiyorum ama elimde olmuyor
Stres birden bırakılmıyo canım kendimden biliyorum aman sitres yapmıycam diyince gitmiyo iste oyle bi an geliyoki usanıyosun yıpranıyosun kendini salıp tam umutsuzluga kapıldıgında umursamamaya baslayınca oluyor oluveren

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…