- Konu Sahibi 1bal1kaymakannesi
-
O zaman catlamak üzere demek ki sen yap bu gece de benceEvet buda net cikti aksam bidaha yapicam bakalim bunlar oglen saati. Dun geceyi degerlendirdik bu gece ve yarinda gerekicek sanirim bugun oyle kasik agrim varki zor yuruyorum eli kulaginda belliki..
O zaman catlamak üzere demek ki sen yap bu gece de bence
Aynen siliklesme başlamış bu gecede yapın iyi olurBugunku testimmm siliklesiyormu artikkk
Aynen siliklesme başlamış bu gecede yapın iyi olur
Klpmen kullaniosan zaten catlatma iğnesi verir zaten ovulasyon testi anlamsiz olurBugün basladıgım için klomene 5 gün kullanıp gitcem dr. takip etcekler ama bu arada ovulasyon testi kullansammı yoksa klomenden sonramı kullanmalıyım benimle aynı durumu yasayan varmı acaba aranızda
Bizde öyle yumurtlama zamanı canımız cikio sonra da bir müddet birbirimize yanasasimiz gelmioDimi bugun de cok onemli sanirim yumos 24 saat canlidir nede olsa kacirmamak lazim. Daaa 3 gundur bizde hal kalmadi
Saniirm 12. Gün pik yapmış hormonun buvarakar sen sıkı çalış yarın akşamı da boş geçmeVee son durum 3 gundur sabah aksam yaptigim testler sanirim bu aksam olay bittiyooo
Amh baktirdiniz miInsallah kaliteli buyuyordur da bu ay da fos cikmayiz.. 1 yil olucak Esimde bisey yok ama bende yok yok masallah..hasimato kan pihtilasmasi iltihapli romatizma bide smdi yumurta rezv. brz sikintili cikti..elinizi cabuk tutun diyo doktorum.allahin izniyle olur insallah.1 kizim var 4.5 yasinda. Ikinci zorlayacak bizi
Canim benim amh 0.02 çıktı benim için herşey bitmiş dendi.tup bebek merkezlerindeki doktorlar boşuna para harcama evine git dediler.benim bir oğlum var.erken menopoz dedi doktorlar.
Canim benim amh 0.02 çıktı benim için herşey bitmiş dendi.tup bebek merkezlerindeki doktorlar boşuna para harcama evine git dediler.benim bir oğlum var.erken menopoz dedi doktorlar.
9 10 11 martta degerlendirmis olmalisin dimiEki Görüntüle 2122604 Arkadaşlar ilk kez kullanıyorum bana da yardımcı olur musunuz?
8-10-11 mart değerlendirdik9 10 11 martta degerlendirmis olmalisin dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?