Ovulasyon testi ile hamile kalanlar

Kızlar sizce benim yumurtlama ne zaman oldu ki bu ay ikisini aynı koyulukalta yakalayamadık sanki. 30 ocak yani dün koyulasti gibi gece de siliklesti dün mu pik yaptı lh acaba. Gece çatladı mi ki dün akşamı değerlendirdik bu aksam da yapsak mi ki

Eklentiler

• IMG-20180131-WA0000.jpeg
    35,6 KB · Görüntüleme: 284
Ben yaparken hergün aynı saatte yaptım ve yapmadan az sıvı tükettim sizde öyle yapıyorsunuz değil mi?

Ben yaparken hergün aynı saatte yaptım ve yapmadan az sıvı tükettim sizde öyle yapıyorsunuz değil mi?
Evet mutlaka aynı saatte az sıvı alarak yapiorum sürekli kullandığım bir test bu her zaman aynı günde koyulasma olmuyor değişiyor ama hep aynı koyulukta yakalardim bu sefer koyulasmaya başladı ama aynı koyuluga ulaşmadı bu sabah da silik bata iyi demek ki dün yukseldi

Siz yine de yarın da yapmaya devam edin derim ben yanlış hatırlamıyorsam 17 ya da 18. Günde aynı koyuluğu yakalamıştım

Siz yine de yarın da yapmaya devam edin derim ben yanlış hatırlamıyorsam 17 ya da 18. Günde aynı koyuluğu yakalamıştım
Benim zaten dün 19. Gündü bugün baya silik tekrar yükseleceğini sanmıyorum bu ay kafam karıştı birakicam gelecek ay bi daha denerim

Merhaba arkadaslar
Testime bakarmisiniz
Bugun 10.gunum ilk defa yaptim pozitifmi yoksa yrna dahami koyu cikar acaba.

Eklentiler

Bence bu pozitif bu akşamı ve yarın akşamı kaçırmayın derim adetiniz 24 25 günde bir mi olur

Aslida son aylarda brz duzensizlesti normalim 27 gundur. Ama bu ay bal corek otu tarcin yiyorum sanirim erken buyuttum yumoslari pozitifmi dersin bende cok arada kaldim daha once bikere daha kullanmistim bu testten ozmn 12.gunumde ilkinden bile kopkoyu cizgi cikmisti cizgi bu tam oyle degil o yuzden emin olamadim. Zaten bu ay teste guvenerek daha iliskiye baslamamistik bugun kacirmayalim nolur nolmaz ozmn yrn anlasilir degilmi, ya siliklesir ya koyulasir.

Aynen bugünü kaçırma yarin sabah siliklesirse demek ki bu pozitif bende denemiatim çörek otu bali benimde normalden biraz erken buyumustu o dönem ondan dir sen kaçırma dene ne zamandır ugrasiosun peki. Esinde falan problem yoksa olur allahın izniyle

Insallah kaliteli buyuyordur da bu ay da fos cikmayiz.. 1 yil olucak Esimde bisey yok ama bende yok yok masallah..hasimato kan pihtilasmasi iltihapli romatizma bide smdi yumurta rezv. brz sikintili cikti..elinizi cabuk tutun diyo doktorum.allahin izniyle olur insallah.1 kizim var 4.5 yasinda. Ikinci zorlayacak bizi

Rezervlerin mi azalmış amh kaç sen gebe kalınca dikkatli olman lazım bir tane olduysa yine olur inşallah benim hiç yok bir tane olsa daha ugrasmicam allah yardımcımız olsun

Rezervlerin mi azalmış amh kaç sen gebe kalınca dikkatli olman lazım bir tane olduysa yine olur inşallah benim hiç yok bir tane olsa daha ugrasmicam allah yardımcımız olsun

Evet canim amh 1.66 cikmis. 2 olmasini beklerdim dedi. Cok kotu degilse de super degilmis anladigim bu.. kizimdan once 2 kimyasal gebelik yasadim sonra kizimda kansulandirici igne coraspin vs sukur dogurabildim..yine oyle olucak sanirim. Gebe kalmam bir dert sag saglim dogurmam ayri dert.
Insallah sanada nasip olur tez zamanda allahim aratmasin cok cok zor ceken bilir...
Ne kadardir istiyosun peki sorun varmi?

Üç senedir uğraşıyoruz canım bende sıkıntı yok ama resimde sayı azdı ilaçlar kurler düzeltti ama olmuyor yine de tüp bebek denedik iki defa yöne olmadı sanırım önce yukardaki ol diyecek. En yirtsamda nafile yurtlama dönemim değişiyor hep o yüzden testle takip ediyorum üç yildir bazen stres ilaçlar falan geciktiriyor bazen erken oluyor artık uzmanı olduk okuyabokuya nasip bakalım beklemeketen başka carebde yok artık

Allah yardimcin olsun süre uzadikca insanin psikolojiside bozuluyor duzeni de herseyide ne denirki..insallah en kisa zamanda gelir bebegin ümitsizlige kapilma en olmaz denenler de bile ne mucizeler duyuyoruz..hayirlisi hakkimizda

Valla bugun ki de koyu canım sen dün geceyi degerlendirdin mi eşinden sıkıntı yoksa bu akşamı veya yatın akşamı da degerlendir derim yarın siloklesie bence

Evet buda net cikti aksam bidaha yapicam bakalim bunlar oglen saati. Dun geceyi degerlendirdik bu gece ve yarinda gerekicek sanirim bugun oyle kasik agrim varki zor yuruyorum eli kulaginda belliki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…