- 9 Ocak 2017
- 2.442
- 1.809
- 34
Tamam canım yazarım tabikiiii adetin geçmesini beklicem büyük ihtimal :)Cnm baska topikte gördüm testini bence var gibi gebelik testini yaptiginda bizimle de paylaş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım yazarım tabikiiii adetin geçmesini beklicem büyük ihtimal :)Cnm baska topikte gördüm testini bence var gibi gebelik testini yaptiginda bizimle de paylaş
Bence de oyle yap cnm ben erken yaptim erkenden hayalkirikligi daha kötüTamam canım yazarım tabikiiii adetin geçmesini beklicem büyük ihtimal :)
Belli olmaz cnm hemen ümidini kesme . Haberlesiriz yine gelismelerdenK Kayram13 Nekadarcilekbirhayat
Lekelenme kehverengiye döndü canım ovulasyon testi de yaptım ikinci çizgi yok nerdeyse :) ben bu ay yarıştan çekiliyorum :))
Belli olmaz cnm hemen ümidini kesme . Haberlesiriz yine gelismelerden
Lekelenne icin doktora gorundun mu cnm bana pek normal gelmedi. Umarim bebisin belirtisidir eger degilse bi doktora görün derimHaberleşiriz tabi canım ama benim anlamadığım benim 4 şubatta pik yaptı pazar günü bat olması lazım gerçi 4-5 aydır 2 gün falan lekelenmem oluyo sonra adet başlıyo yine öyle galiba
canini sikma inşallah öbür aya olur daha yenisin hayal kirikligini anlıyorum ben de hemen olacak gözüyle bakiyordum rahmin alisiyo olur daha canim benimBen tamamen adet olarak bu ayi kapatyrm kizlar :) insallah sizler hamilesnizdir
İnsaallah cnm 2 gune herşey netlesir. Uzulme cnm sen de daha yolun basindasin bol bol moral depola ailenleBen tamamen adet olarak bu ayi kapatyrm kizlar :) insallah sizler hamilesnizdir
Cnm sen benden 1 gun sonra yumurtladin nasil adet oldun pazar olman gerekmiyo muydu üzüldüm cnm bende olurum bugun yarin insaallah olmam ama dua edin bana
Cnm sen benden 1 gun sonra yumurtladin nasil adet oldun pazar olman gerekmiyo muydu üzüldüm cnm bende olurum bugun yarin insaallah olmam ama dua edin bana
İnsaallah cnm benim ama pek ümidim yok hafif hafif karin ağrılarım basladi genelde adetten 2-3 gun önce başlar ve hala hamileliği dair hiçbir belirti yok maalesefEvet ben de anlamadım ki pazar olmam gerekiyordu :)) inşaAllah sen hamişsindir canım benim
Bende sana bakmak için girmiştim canım. Neyse bakalım diğer aya kısmet inşallahBen tamamen adet olarak bu ayi kapatyrm kizlar :) insallah sizler hamilesnizdir
İnsaallah cnm benim ama pek ümidim yok hafif hafif karin ağrılarım basladi genelde adetten 2-3 gun önce başlar ve hala hamileliği dair hiçbir belirti yok maalesef
Cok doğru diyosun cnm . Ben zaten 3 gündür adet olucam psikolojisindeyim ve beklemedeyim ama umit herzamn vardir insanin icinde biyerlerindeCanım benim hiç moral bozmak yok kendini adet olmaya bi yandan hazırla ki hayal kırıklığı olmasın ama yine de içinde hep bi umut olsun ayrıca hiçbir belirtisi olmayıp da hamile olduğunu öğrenen birsürü hamiş var
Cok doğru diyosun cnm . Ben zaten 3 gündür adet olucam psikolojisindeyim ve beklemedeyim ama umit herzamn vardir insanin icinde biyerlerinde
Bende sana bakmak için girmiştim canım. Neyse bakalım diğer aya kısmet inşallah
Cnm ben daha bisey kullanmadim onumuzdeki ay da bi deneyeyim diyorum olmadi memlekete gidicem zaten orda doktora gorunucem umarim gerek kalmaz insaallah sana yarar cnm bu kür :)Ben 2 aydır falan çörek otu bal tarçın kürü uyguluyordum canım bu ay hayıt tohumu kürünü de uygulayacağım inşaAllah , en azından hormanlar ve yumurta kalitesi gelişimi açısından etkiliymiş bu kürler :)
Cnm ben daha bisey kullanmadim onumuzdeki ay da bi deneyeyim diyorum olmadi memlekete gidicem zaten orda doktora gorunucem umarim gerek kalmaz insaallah sana yarar cnm bu kür :)