İnşallah cnm ama bunlar tatli yorgunluklar yine olsa yine o bulantilari cekmeye razıyım yeter ki olsun :)inşaallah ben de çabuk atlatırım com uzun sürmez inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah cnm ama bunlar tatli yorgunluklar yine olsa yine o bulantilari cekmeye razıyım yeter ki olsun :)inşaallah ben de çabuk atlatırım com uzun sürmez inşallah
E eklerpasta cnm testlerin koyulasti mi ne durumdasin?
Kızlar bende durum bu 21 ocakta ovuslasyon oldu bugün gebelik testi yaptım negatif çıktı ovulasyon testi böyle çıktı sizce varmıdır gebelik
Düzensiz canım benim adetim en son 30aralikta oldum yani 15 gün gecikme varCanım bat ne zamandı ? Kan testi yaptır istersen kesin sonuç için
Amin cnm insaallah vardir. Benim de bat c.tesi ama ben dayanamayip bugun gebelik testi yaptim olmadigini onaylatmis oldum Ama yine de adet olana kadar insanin icinde hep bi umit oluyo ben bugun onu da yitrdim gerci...Yok canım ya bugün ki de aynıydı. Ovulasyon testi yapmıcam daha koyulaşmayınca moralim bozuluyor belli ki o testler bana daha lazım olacak :)) pazar bat aslında cuma sabah gebelik testi yaparım diyordum ama pazar sabahı yapmaya karar verdim yine de dualarıma devam ediyorum tabiki inşaAllah vardır bebiş Rabbim bizim gibi bütün evlat isteyen kardeşlerimizi sevindirsin inşaAllah
Cnm 21 ocakta testin pik olduysa 22 sinde yumurtlaman olmustr . Yumurtlamadan 14 gun sonra adet olunuyor. 5 inde olman gerekiyomus 9 gun gecikmen var kesinlikle kan testi yaptir derimKızlar bende durum bu 21 ocakta ovuslasyon oldu bugün gebelik testi yaptım negatif çıktı ovulasyon testi böyle çıktı sizce varmıdır gebelik
Düzensiz canım benim adetim en son 30aralikta oldum yani 15 gün gecikme var
Bugün gittim sağlık ocağına bakalım yarın belli olcak test ama hala şüphelerim var ne bilimCnm 21 ocakta testin pik olduysa 22 sinde yumurtlaman olmustr . Yumurtlamadan 14 gun sonra adet olunuyor. 5 inde olman gerekiyomus 9 gun gecikmen var kesinlikle kan testi yaptir derim
İnşaAllah vardır bebiş canım benimBugün gittim sağlık ocağına bakalım yarın belli olcak test ama hala şüphelerim var ne bilim
Insallah iyi haberler alırsın cnm bizimle de paylaşBugün gittim sağlık ocağına bakalım yarın belli olcak test ama hala şüphelerim var ne bilim
Yükselmiş canım 3 gün dolmadan 14.85'ten 66.5'a çıkmış çok şükür Sen ne yaptın ?okeanoss00 canım sen ne durumdasın değerlerin yükseldi mi :)
Yükselmiş canım 3 gün dolmadan 14.85'ten 66.5'a çıkmış çok şükür Sen ne yaptın ?
Benim de çok koyu değildi ki boş yere üzme kendini canım benim. Bekle bakalım pazar gününü inşallah güzel sonuçlar alırsınAyyy çok şükür canım çok sevindim bende bi değişiklik yok kasık ağrılarım falan da geçti :)) bakalım pazar günü inş adet olmazsam gebelik testi yapıcam ovulasyon koyulaşmadı bende moralim bozuluyo diye 2 günden sonra yapmadım :))
Benim de çok koyu değildi ki boş yere üzme kendini canım benim. Bekle bakalım pazar gününü inşallah güzel sonuçlar alırsın
Benim ovulasyon testim hep silik çıkıyor nedendir bugün yumurtlama günüm ama test yok diyor