- 10 Eylül 2016
- 2.433
- 1.249
Tamam kaç günde bir yapmalıyım her gün yapıyorum ben birde su içmek etkiliyor muDevam et canım teste belki bu ay geç yumurtlama olacaktır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam kaç günde bir yapmalıyım her gün yapıyorum ben birde su içmek etkiliyor muDevam et canım teste belki bu ay geç yumurtlama olacaktır
Tamam kaç günde bir yapmalıyım her gün yapıyorum ben birde su içmek etkiliyor mu
canım sen hamilesin senin bile ovülasyon testin silik mi yani ??Benim de çok koyu değildi ki boş yere üzme kendini canım benim. Bekle bakalım pazar gününü inşallah güzel sonuçlar alırsın
tamam canım Sağol birde öyle deneyim hiç pozitif olmadı yumurtlama olmuyor sanırımCanım hergün aynı saatte yapmaya çalış ve yapmadan 3 saat önce sıvı alımını azalt su içmek etkiliyor tabiki ben testten önceki 3 saat hiçbişey içmiyordum
Malesef canım hamile değilmişimInsallah iyi haberler alırsın cnm bizimle de paylaş
Üzüldüm cnm. Daha önce doktora gorundun mu duzensiz sanirim adetin?Malesef canım hamile değilmişim
Ben regl tarihimden 5 gun once hamile oldugumu ogrendim. O gun yaptigimda silikti bir daha da yapmadim.canım sen hamilesin senin bile ovülasyon testin silik mi yani ??
gözün aydın canım ailenin yanında hiç takmazsın kafana birşey keyfini çıkar adet ağrın var ama olmadın sanırım gebelik testin de de çıkmıyorsa sitresten gecikmişsindir kötüye yorma 14 ü olman gerekiyodu diye hatırlıyorum daha çok geçmemiş gelir sitres yapmaMeraba kizlar 2 gundur giremiyodum bugun ailemize kavustukda :)bu arada bana bisey oldu dun adet olmadm bugun gunu sonlandiriyoruz hala adet yok sabah gebelik testi yaptim negatif cikti o kdar agrim var ki stresten usutmekten gecikti galiba agriyi cekip duruyrm oldum saniyrim gidiyrm bakiyrm bsey yok yarinda olmazsam bu agrilarla cuma dotora gidicem OKYANUS302 K Kayram13
Gözün aydin cnm ailenle olmak sana iyi gelecektir ben de gun sayıyorum gidip hicbisey dusunmemek istiyorum sen de oyle yap hicbisey düşünme. Stres geciktiriyo benm de bi kere 5gun gecikmisti normal yani. Tatilin tadini cikar kafani dağıt cnmMeraba kizlar 2 gundur giremiyodum bugun ailemize kavustukda :)bu arada bana bisey oldu dun adet olmadm bugun gunu sonlandiriyoruz hala adet yok sabah gebelik testi yaptim negatif cikti o kdar agrim var ki stresten usutmekten gecikti galiba agriyi cekip duruyrm oldum saniyrim gidiyrm bakiyrm bsey yok yarinda olmazsam bu agrilarla cuma dotora gidicem OKYANUS302 K Kayram13
Amin cnm insaallah vardir. Benim de bat c.tesi ama ben dayanamayip bugun gebelik testi yaptim olmadigini onaylatmis oldum Ama yine de adet olana kadar insanin icinde hep bi umit oluyo ben bugun onu da yitrdim gerci...
Idrar testi yaptim cnm ama ovulasyon testleri de hic koyulasmadi zaten hicbir belirtide yok olsa anlardim 2-3 gune adet olurum ben umarim sen de vardır bisey...Canım sen idrar testi mi yaptın kan mı ? Bozma moralini eğer idrarda gebelik testiyse çıkmayabilir daha erken
Idrar testi yaptim cnm ama ovulasyon testleri de hic koyulasmadi zaten hicbir belirtide yok olsa anlardim 2-3 gune adet olurum ben umarim sen de vardır bisey...
İnsaallah cnm ben de 3-4 gun yaptim koyulasmadi hepsini biraktim kendimi adet olmaya hazrladim ama yine de bir umit p.tesiye kadar olmazsam tekrar gebelik testi yapicam. İnsaallah ikimizde olmayız cnm :) olursak ayni tarihte olucaz takibimdesin cnmBende de belirti falan yok adet olacakmışım gibi ama olsun ümidini kaybetme yine de belki hamileyizdir inşaAllah Benim de 3 günüm var ama test yapmıcam beklicem ovulasyon bende de koyulaşmadı onu da yapmayı bıraktım 2 gün yaptıktan sonra :)
İnsaallah cnm ben de 3-4 gun yaptim koyulasmadi hepsini biraktim kendimi adet olmaya hazrladim ama yine de bir umit p.tesiye kadar olmazsam tekrar gebelik testi yapicam. İnsaallah ikimizde olmayız cnm :) olursak ayni tarihte olucaz takibimdesin cnm
İnsaallah cnm ben de çoook istiyorum ama hayırlısı artıkİnşaAllah olmayız canım ya Rabbim biliyor yani hayırlısıyla olsun istiyorum ama çok istiyorum :) hayırlısıyla gelsin bebişlerimiz inşaAllah, irtibatta olalım
İnsaallah cnm ben de çoook istiyorum ama hayırlısı artık
Yerlesme kanamasi olmasin hadi insaallahCanım ya adet olcam galiba o kadar moral motivasyonu yüksek tutalım derken akıntım bi tuhaf sanki sarı gibi de pembeye de dönük kırmızılar yakındır
Gerçek mi canım ya yapsana bi ovülasyon testi bende yaptım atiym sana kıyaslayalımCanım ya adet olcam galiba o kadar moral motivasyonu yüksek tutalım derken akıntım bi tuhaf sanki sarı gibi de pembeye de dönük kırmızılar yakındır
Cnm baska topikte gördüm testini bence var gibi gebelik testini yaptiginda bizimle de paylaşGerçek mi canım ya yapsana bi ovülasyon testi bende yaptım atiym sana kıyaslayalım