- 3 Aralık 2010
- 2.898
- 1.294
Amin canım vardır bizim içinde uygun zamanMalesef olmadi canm ovulasyon testide kullandk ama nasip iste bu isler insallah en yakin zamanda bizlerinde olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım vardır bizim içinde uygun zamanMalesef olmadi canm ovulasyon testide kullandk ama nasip iste bu isler insallah en yakin zamanda bizlerinde olur
hayırlı olsun sanırım değil resmen hamilesin :) Allah kucağına almayı nasip etsin sana demiştim çok mutlu oldum :)Kizlarrrr hamisim sanırım yukarida ki resim ovulasyon testi alttaki gebelik testi. kan testini yarin yapicam bana dua edin yüksek cikar insaallah
Eki Görüntüle 1956278 Eki Görüntüle 1956279
Kizlarrrr hamisim sanırım yukarida ki resim ovulasyon testi alttaki gebelik testi. kan testini yarin yapicam bana dua edin yüksek cikar insaallah
Çok saol cnm insaallah yarin bi kan tahlili sonucunu gorim ilk rahatlama ozamn olacak 2.si de keseyi gorunce derinnnn bi ohhhh cekicemhayırlı olsun sanırım değil resmen hamilesin :) Allah kucağına almayı nasip etsin sana demiştim çok mutlu oldum :)
İnsaallah cnm çoook saol :) erkenden!bisy yazmak istemiyorum yarin sonuca gore daha rahat yazicam dua et cnm benim
Yaaa canım benim çok sevindimmm inşaAllah yüksek çıkacak canım benim moralini çok yüksek tut hadi hayırlı olsun bebiş sağlıklı gelsin inşaAllah
Tebrik ederim canım OleyyyKizlarrrr hamisim sanırım yukarida ki resim ovulasyon testi alttaki gebelik testi. kan testini yarin yapicam bana dua edin yüksek cikar insaallah
Teşekkür ederim cnmTebrik ederim canım Oleyyy
Tatlım yumurtlama 18 de olmuş ve değerlendirmiş gözüküyorsun yıldızlardan anladığım kadarıyla. İnşallah güzel haberler verirsin..Unutmadan bugunüde değerlendir.Kızlar sizce durum nedir geçen ay olmadı ovu testi ile pkoluyum bende soğan kürü ile 35gune düşürdüm regl döngümu bu ay incir ve soğan kürü uyguluyorum Eki Görüntüle 1956670 bakalım bu ay ne olacak
18inde de ilişki olsaymış keşke dedim ama 17sinde olmuş o günden hazır askerlerin vardır içinde inşallah tutar canım.Kızlar sizce durum nedir geçen ay olmadı ovu testi ile pkoluyum bende soğan kürü ile 35gune düşürdüm regl döngümu bu ay incir ve soğan kürü uyguluyorum Eki Görüntüle 1956670 bakalım bu ay ne olacak
18inde değil ama bi gün önce ve sonra degerlendirdim umarım bu ay tutar beklemek hiç bu kadar zor olmamıştı Allah hepimize nasip etsinTatlım yumurtlama 18 de olmuş ve değerlendirmiş gözüküyorsun yıldızlardan anladığım kadarıyla. İnşallah güzel haberler verirsin..Unutmadan bugunüde değerlendir.
İnşallah çok istiyorum artık kafaya çok takmaya başladım bakalım bu ay ne sonuç verecek18inde de ilişki olsaymış keşke dedim ama 17sinde olmuş o günden hazır askerlerin vardır içinde inşallah tutar canım.
kafaya takmamak elde değil ama olmayınca da ne gelir elden Rabbim yüzümüze baksın da bir an evvel gelsin inşallah bebişlerimizİnşallah çok istiyorum artık kafaya çok takmaya başladım bakalım bu ay ne sonuç verecek
Ayy inşallah canım tez vakitte sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat insaallaaahkafaya takmamak elde değil ama olmayınca da ne gelir elden Rabbim yüzümüze baksın da bir an evvel gelsin inşallah bebişlerimiz
hayırlı olsun canım rabbim kucağımıza almayı nasip etsin isteyen herkeze bu duyguyu tatdırsın :) ne demek canım yardımcı olabildiysem ne mutlu :)Kizlarrr Hamileligim kesinleşti kan testi yaptim sonuç 687 Darısı isteyen herkese olsun. OKYANUS302 P Piremses_bsra yardimlariniz için çoook tesekkurler