- 7 Ekim 2012
- 448
- 354
Cok erken test icin belki giderek kizarir daha bi hafta var adetine senin uzulmen icin erken
İnşaAllah canım benim ama umudumu kaybettim ben bakalım ovulasyona devaö edicem inş koyulaşır ama moralman çöktüm :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok erken test icin belki giderek kizarir daha bi hafta var adetine senin uzulmen icin erken
Cokme cokme ben yarin adet olcam yani her an olablirim aslnda ailemden uzakta sirnak gibi bi sehirde evde depresyondan dolayi dolanip duruyorum senin hala umudun var ilk kez mi ovulasyon kullandn sendeİnşaAllah canım benim ama umudumu kaybettim ben bakalım ovulasyona devaö edicem inş koyulaşır ama moralman çöktüm :))
Cokme cokme ben yarin adet olcam yani her an olablirim aslnda ailemden uzakta sirnak gibi bi sehirde evde depresyondan dolayi dolanip duruyorum senin hala umudun var ilk kez mi ovulasyon kullandn sende
Evet ben de ilk kez ovulasyon testini onun sayesinde tutar sanmıştım :))
Kac aydir deniyosun canm ben ankaraya gidince doktora goruncem
Sknti yoksa korkma canm bu ay insallah olur olmazsa bi iki ay daha dene istersen tekrar ovulasyn testi kullan gtmediyse esinde bir gozup sperm testi yaptirabilir bnm bu 2.ayimdi hayrlisi bakalm insallah guzel sonuclari alirizBu bizim 7. Ayımız canım ben 3 ayrı doktora gittim biraz pimpirikliyim :)) hormonlarımda falan hiçbir sıkıntı yok gayet sağlıklısın dedi de ben stresten hamile olamadığımı düşünüyorum çok kafama takıyorum
Gunleri degerlendirmissin ayin 24 une guzel haber alirsin insallah :)Kızçeler selam, bende bu ay ilkkez ovülasyon testi kullananlardanım. 9 şubat ve 10 şubatta en koyu rengi yakaladım. 11 şubat silikleşmeye başladı 12 de silikleşti testim. Beklemedeyim bakalım inşallah iyi haberler veririz. 9 11 12 değerlendirdik.
İnşallah canım hepimiz hayırlı haberler veririz. Bu arada 24 ünde belli olur mu? Bat 1 mart benmGunleri degerlendirmissin ayin 24 une guzel haber alirsin insallah :)
Bu bizim 7. Ayımız canım ben 3 ayrı doktora gittim biraz pimpirikliyim :)) hormonlarımda falan hiçbir sıkıntı yok gayet sağlıklısın dedi de ben stresten hamile olamadığımı düşünüyorum çok kafama takıyorum
Esin gitti mi peki
Canm 10 subatta yumurtladgni soylemissin tam 14 gun sonra adet olunur bat neden 1 mart olsunİnşallah canım hepimiz hayırlı haberler veririz. Bu arada 24 ünde belli olur mu? Bat 1 mart benm
Canm zaten bat 14 subatti oldu olcak hissedyrm yarin sabah yada gun icinde olur kendmi hazrladgm icin strese girmiyorum sen ne durumdasnP Piremses_bsra cnm sen ne durumdasin adet oldun mu?
iyiyiz canım çok şükür bugün kontrol amaçlı eşimle devlet hastanesine gittim bebiş de iyi annesi dedi doktor ben göremedim tabi ultrason resmini verdi uzak çekim hic anlayamadım özel daha iyi hem yakin da çekiyo hem kalp dinletiyo hem söylüyor herşeyi para vermiyelim dedik :) nede olsa testleri yaptırdım diye benim amacım bebişi görmekti simdi bekliycem 12 haftaya girince özel e gidicem doktora inşallahOKYANUS302 cnm senin hamileliğin nasıl gidiyo? Bi sıkıntı yoktur inşaallah.
Ben de ne adet ne de hamilelik belirtisi var tahminen 18 inde adet olucam gunumu bekliyorum cnmCanm zaten bat 14 subatti oldu olcak hissedyrm yarin sabah yada gun icinde olur kendmi hazrladgm icin strese girmiyorum sen ne durumdasn
hic canını sıkma inşallah obur aya olurCanm zaten bat 14 subatti oldu olcak hissedyrm yarin sabah yada gun icinde olur kendmi hazrladgm icin strese girmiyorum sen ne durumdasn
Çok sevindim cnm herseyin yolunda gitmesine darısı bizim başımıza insaallah cinsiyetini öğrenince paylasirsin burdaniyiyiz canım çok şükür bugün kontrol amaçlı eşimle devlet hastanesine gittim bebiş de iyi annesi dedi doktor ben göremedim tabi ultrason resmini verdi uzak çekim hic anlayamadım özel daha iyi hem yakin da çekiyo hem kalp dinletiyo hem söylüyor herşeyi para vermiyelim dedik :) nede olsa testleri yaptırdım diye benim amacım bebişi görmekti simdi bekliycem 12 haftaya girince özel e gidicem doktora inşallah
inşallah canım gelelim o günlere inan hic kız mi erkek mi diye geçirmiyorum içimden sağlıklı olsun da ilk çocuk olunca hic önemli değil yeter ki kucağıma alayım bian önce hissediyim istiyorum darısı bütün isteyenlere inşallah bu ay olmaz obur ay olur Allah nasip etsin bütün isteyenlereÇok sevindim cnm herseyin yolunda gitmesine darısı bizim başımıza insaallah cinsiyetini öğrenince paylasirsin burdan