- 24 Aralık 2020
- 155
- 144
- 18
- Konu Sahibi birhaberbekleyen
-
En saglami 2 gunde bir. Doktorlarda 2 gunde bir duzenli iliski olursa ovulasyon testinede gerek yok mutlaka tutturursunuz diyorlarEvet canım doğru hiç belli olmuyor dediğin gibi regliden önce tutması çalışmalara ara vermeyelim kızlar
Yalniz bunu soyleyen ben İKİZLER im cok ciddiye almaöyle deme kız küserim
Kaç yaşındasınayni kisi cikmayalim da:)Ayni kisi iki hesap deli gibi
Bak bu iyiydi işteYalniz bunu soyleyen ben İKİZLER im cok ciddiye alma
Terazi cocugu biraz zor oluyor ya hafif dengesizlikte var
Kaç yaşındasın
Valla canım ben yumurtlama zamanı öncesi gün aşırı vs vs ne yaptıysam tutmuyor hormon testlerimide yaptırdım muayenede oldum sprali çıkarttırırken herşey yolundaydı ilk ay kalırım dedim ilk çocuk ceket atınca olduğu içinEn saglami 2 gunde bir. Doktorlarda 2 gunde bir duzenli iliski olursa ovulasyon testinede gerek yok mutlaka tutturursunuz diyorlar
30Abla oldum ben:) 39
Benimde oyle zaten bir cocugum var ne kasiyosun diyorum ama burda 2. Icin yillarca olmayanlari okudukca pskolojimde yer ediyo:))Valla canım ben yumurtlama zamanı öncesi gün aşırı vs vs ne yaptıysam tutmuyor hormon testlerimide yaptırdım muayenede oldum sprali çıkarttırırken herşey yolundaydı ilk ay kalırım dedim ilk çocuk ceket atınca olduğu içinama zamanı var sanırım böyle çok istedikçede kendime kızıyorum aslında çok şükür sağlıklı bi yavrum var neden bukadar takıyorum diye ama burda takılmakta hoşuma gitmeye başladı :)))
Yaa sen değilmisin aşkolsun.. benim eşim 39 yaşında.. geçen gün diyorumki saçımda da beyazlar çıkmaya başladı..., bende bile var... dedimaasallah oh gencsin daha cok iyi.
Senin çocuk akıl küpü gibi olur maşallahAbla oldum ben:) 39
Yani gencim diyelim, yasli degilim en azindan;P Arayi cok actik o bu derken neyse zaten de anca hazir hissettim kendimi. Gercekten emin olmadan yapmak istemedik. Gecen sene bir niyetlendik onda da pandemi cikti. Tam kendimizi veremedik konuya:) Bakalim simdi daha kararliyiz. Saglikli ve hayirli evlatsa gelsin. Yoksa da Allah olanlara omur versin diyorumYaa sen değilmisin aşkolsun.. benim eşim 39 yaşında.. geçen gün diyorumki saçımda da beyazlar çıkmaya başladı..., bende bile var... dedi
insallah da neden?Senin çocuk akıl küpü gibi olur maşallah
Benimde oyle zaten bir cocugum var ne kasiyosun diyorum ama burda 2. Icin yillarca olmayanlari okudukca pskolojimde yer ediyo:))
aaa hiç duymadınmı hem çoğul gebelik ihtimali çok hemde gerçekten çocuklar daha bi Zeki oluyor çevremdede varinsallah da neden?
Ben 25Sen kac yasindasin canim?
aaa hiç duymadınmı hem çoğul gebelik ihtimali çok hemde gerçekten çocuklar daha bi Zeki oluyor çevremdede var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?