Ovülasyon testi ile gebelik

En saglami 2 gunde bir. Doktorlarda 2 gunde bir duzenli iliski olursa ovulasyon testinede gerek yok mutlaka tutturursunuz diyorlar
Valla canım ben yumurtlama zamanı öncesi gün aşırı vs vs ne yaptıysam tutmuyor hormon testlerimide yaptırdım muayenede oldum sprali çıkarttırırken herşey yolundaydı ilk ay kalırım dedim ilk çocuk ceket atınca olduğu için ama zamanı var sanırım böyle çok istedikçede kendime kızıyorum aslında çok şükür sağlıklı bi yavrum var neden bukadar takıyorum diye ama burda takılmakta hoşuma gitmeye başladı :)))

Benimde oyle zaten bir cocugum var ne kasiyosun diyorum ama burda 2. Icin yillarca olmayanlari okudukca pskolojimde yer ediyo:))

Yaa sen değilmisin aşkolsun.. benim eşim 39 yaşında.. geçen gün diyorumki saçımda da beyazlar çıkmaya başladı..., bende bile var... dedi
Yani gencim diyelim, yasli degilim en azindan;P Arayi cok actik o bu derken neyse zaten de anca hazir hissettim kendimi. Gercekten emin olmadan yapmak istemedik. Gecen sene bir niyetlendik onda da pandemi cikti. Tam kendimizi veremedik konuya:) Bakalim simdi daha kararliyiz. Saglikli ve hayirli evlatsa gelsin. Yoksa da Allah olanlara omur versin diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…