• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon testi ile gebelik

Rabbim hayırlısıyla güzel haberler alabilmeni nasip etsin canım benim bu hafta sevincin artacak inşAllah🤲🏻 Evet benim beta baya yükselmişti doktor artık kan testine gerek yok dedi ama ben yinede yarın tekrar vereceğim içim rahat etsin diye
Bakarmisnz banada

Eklentiler

• IMG-20210126-WA0004.jpeg
    IMG-20210126-WA0004.jpeg
    68,5 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG-20210126-WA0000.jpeg
    IMG-20210126-WA0000.jpeg
    76,6 KB · Görüntüleme: 50
Durumlar nasill benim reglim bugundu daha olmadim dunde test yapmistim negatiff bi sancisi yokladi ama gelen giden olmadii yarin olucam kesinn

Durumlar nasill benim reglim bugundu daha olmadim dunde test yapmistim negatiff bi sancisi yokladi ama gelen giden olmadii yarin olucam kesinn

Himm dur bakalim gelmedik reglden umit kesilmez ama negatif cikmasi dusunduyor, nadiren de olsa gec dollenme diyorlar belki oyledir. Olmazsa da bu ay daha bi uzerine dusersin. Folik asid kullaniyorsun di mi?
Benim 6 gun var regl icin. Karnim bacaklarim agriyo ama hastanacakmisim gibi, bazen erken olurum heralde yine oyle olcak hic belirti yok ne bas donmesi ne bisey dipcik gibiyim:D Evde testim yoktu az once siparsi ettim. Cumaya gelecek diyor internet bakalim gelir gelmez hemen patlatirim bi tanesini saat kac olursa olsun affetmem:) tabi o zamana kadar hastalanmazsam..

Himm dur bakalim gelmedik reglden umit kesilmez ama negatif cikmasi dusunduyor, nadiren de olsa gec dollenme diyorlar belki oyledir. Olmazsa da bu ay daha bi uzerine dusersin. Folik asid kullaniyorsun di mi?
Benim 6 gun var regl icin. Karnim bacaklarim agriyo ama hastanacakmisim gibi, bazen erken olurum heralde yine oyle olcak hic belirti yok ne bas donmesi ne bisey dipcik gibiyim:KK70: Evde testim yoktu az once siparsi ettim. Cumaya gelecek diyor internet bakalim gelir gelmez hemen patlatirim bi tanesini saat kac olursa olsun affetmem:) tabi o zamana kadar hastalanmazsam..
6 gun cok erken zaten varsada cikmaz bas donmesi falanda hemen olmuyo
Yok yok yarin olurum ben biliyorum yokluyo cunku😁
Folik asit duzensiz kullaniyorum bir gun icip iki gun icmiyorum onada bu ay basladim zaten adet olayim bi kontrole gidicem ne var ne yoksa cikar ona gore takviye kullanirim 5 aydir korunmuyorum cunku adetimde duzenli olmasina ragmen olmuyo

6 gun cok erken zaten varsada cikmaz bas donmesi falanda hemen olmuyo
Yok yok yarin olurum ben biliyorum yokluyo cunku😁
Folik asit duzensiz kullaniyorum bir gun icip iki gun icmiyorum onada bu ay basladim zaten adet olayim bi kontrole gidicem ne var ne yoksa cikar ona gore takviye kullanirim 5 aydir korunmuyorum cunku adetimde duzenli olmasina ragmen olmuyo
Iyi olur tabi. bazen ufacik bir sey eksik oluyor mesela D vitamini, o bile etkileyebiliyor diyolla. Folik ic ama aksatma hergun 400 mg. ne kadar erken baslanirsa o kadar iyi folic.

Valla canım ben yumurtlama zamanı öncesi gün aşırı vs vs ne yaptıysam tutmuyor hormon testlerimide yaptırdım muayenede oldum sprali çıkarttırırken herşey yolundaydı ilk ay kalırım dedim ilk çocuk ceket atınca olduğu için 🤣ama zamanı var sanırım böyle çok istedikçede kendime kızıyorum aslında çok şükür sağlıklı bi yavrum var neden bukadar takıyorum diye ama burda takılmakta hoşuma gitmeye başladı :)))
Bende aynı durumdayım benimde oğlum var 8 yaşında ıkı yıldır çok stres yaptım olmuyor hiç bir sorunda yok eşim test yaptırdı bügün çıkacak sonuçlar hayırlısı inşaallah

Moral bozmak yok canım ben yapmadım bugun daha 2 gün olduğu için ama çok fazla umudum yok önümüze bakıcazz, anne olmak çok farklı küçük yaştada olsak hemen kanatlarımızı sarıyoruz bende 22 yaşında anne oldum kızım 8 yaşında 🥰🥰
bende 22 annelik oğlum 8 yaşında

Kızlar merhaba geçen aydan ovülasyon testim kalmıştı bugün bel kasık ağrısı oldu 14.günümdeyim yapayom dedim böyle çıktı sizce yumurtlama olmuşmu geçen ay 13 14 15. Günler yumurtlama var gibiydi yakındı c ye yumurtlama zannetmiştim instagramda birebeningünlüğü diye sayfa var ebru abla ona attım vr yumurtlama olmadığını söylemişti geçen ay olmadı yani bu ay onun yumurtlama masajlarını yaptım etkili oldu sanırım
Kesinlikle yumurtlama bu :))

Kızlar benımde regl günüm bugun. Sabah bildiğin regl oacagımı hissettim ama olmadım daha bugun bekliyorum stresten düzenimi bozmam inş 😂

Cevabın için teşekkürler canım değerlendirdik dünü birazdan birdaha test yapacağım silikleştimi meraktayım
Süper.. silikleşme olmazsa bugünde yumurtlama yine değerlendir yumurtlama 2,3,4,6 gün sürenler bile var sıkıntı değil iyi çalışmalar:))))

Merhabalar nereye yazacağımı bilemedim.. Bat 27 ocak yani bugün 4 gün önce çok hafif bir lekelenmem oldu.(bu arada aşırı kasik ağrım var )3 gün önce dayanamayıp gebelik testi yaptım silik bir çizgi vardı dedim yoktur.. Bir de bir kaç saat sonra farkettim ikinci çizgiyi. Ertesi gün dayanmayip burdan da okuduğum ovulasyon testleri daha erken sonuç veriyor. Kanisiyla test yaptım anında ikinci çizgi belirdi ama kasıklarım bu arada çok ağrıyor bu kadar ağrı normal mi? Bu arada testi bugün tekrar yaptım sonuç aynı doktora gitmeye korkuyorum kesin bir sonuç alamayacağım diye testlere bir bakar mısınız 😢

Merhabalar nereye yazacağımı bilemedim.. Bat 27 ocak yani bugün 4 gün önce çok hafif bir lekelenmem oldu.(bu arada aşırı kasik ağrım var )3 gün önce dayanamayıp gebelik testi yaptım silik bir çizgi vardı dedim yoktur.. Bir de bir kaç saat sonra farkettim ikinci çizgiyi. Ertesi gün dayanmayip burdan da okuduğum ovulasyon testleri daha erken sonuç veriyor. Kanisiyla test yaptım anında ikinci çizgi belirdi ama kasıklarım bu arada çok ağrıyor bu kadar ağrı normal mi? Bu arada testi bugün tekrar yaptım sonuç aynı doktora gitmeye korkuyorum kesin bir sonuç alamayacağım diye testlere bir bakar mısınız .

Eklentiler

• IMG_20210127_121634.jpg
    IMG_20210127_121634.jpg
    35 KB · Görüntüleme: 69
  • IMG_20210126_195616.jpg
    IMG_20210126_195616.jpg
    37,1 KB · Görüntüleme: 68
  • IMG_20210125_145006_424.jpg
    IMG_20210125_145006_424.jpg
    42,4 KB · Görüntüleme: 65
Süper.. silikleşme olmazsa bugünde yumurtlama yine değerlendir yumurtlama 2,3,4,6 gün sürenler bile var sıkıntı değil iyi çalışmalar:))))
Buda bugünki sanırım çatlama olmadı

Eklentiler

• IMG_20210127_133608.jpg
    IMG_20210127_133608.jpg
    36,2 KB · Görüntüleme: 71
Back