Ovülasyon testi ile gebelik

Ooo Harika. Hiic kafana takma sen o zaman biraktigin an olur senin insallah:) Ben senin yasinda gercekten cocuk kafasindaydim hala:)) Guzel bir yas ama annelik icin ne guzel 30lu 40li yaslarinin tadini cikaracaksin cocuklar buyumus oalcak
Evet kimse bir cocugum olduguna inanmiyor univ ogrencisi saniyor daha beni herkes ama iyiki erken yasimda anne oldum erkenden bir tane daha yapip rahatlamak istiyorum hem birlikde buyuyor gibi oluyoruz annelik konusundada cok sukur yasimin kucukluguyle alakali hicbir eksigim olmadi herkes tarafindan taktir edildim hep bu konuda.
Senin cocugun kac yasinda abla

Tabi ki ne mutlu sana. Genc yasinda bu sorumlulugu kaldirabilmissin. Akil.yasta degil basta ben hala cocuk gibiyimdir:) Anneligime laf soyletmem o ayri tabi. Benimki 8 yasini bitirdi:)

Gunaydinlar ben kocaman bir negatiff maleseff elendim ben bu ayda
Sizlerin guzel haberlerini bekliyorum
Moral bozmak yok canım ben yapmadım bugun daha 2 gün olduğu için ama çok fazla umudum yok önümüze bakıcazz, anne olmak çok farklı küçük yaştada olsak hemen kanatlarımızı sarıyoruz bende 22 yaşında anne oldum kızım 8 yaşında

Masallah Allah bagislasin
Haklisin. varsa cikardi artik diyorum ama yinede adeti gormeden umid kesilmez

Kızlar merhaba geçen aydan ovülasyon testim kalmıştı bugün bel kasık ağrısı oldu 14.günümdeyim yapayom dedim böyle çıktı sizce yumurtlama olmuşmu geçen ay 13 14 15. Günler yumurtlama var gibiydi yakındı c ye yumurtlama zannetmiştim instagramda birebeningünlüğü diye sayfa var ebru abla ona attım vr yumurtlama olmadığını söylemişti geçen ay olmadı yani bu ay onun yumurtlama masajlarını yaptım etkili oldu sanırım

Eklentiler

• IMG_20210126_145539.jpg
    39,3 KB · Görüntüleme: 55

Evet baya koyu cikmis, bu pik. Siliklesince de catlayacak demek sanirim

Eklentiler

• IMG-20210126-WA0000.jpeg
    76,6 KB · Görüntüleme: 52
  • IMG-20210126-WA0004.jpeg
    68,5 KB · Görüntüleme: 46
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…