Ovülasyon testi ile gebelik

Bizim de ilkinde bi deneyelim bakalim demistik hic ummadik takmadik pit diye oldu sok yasamistik. Ben doktora gittim degerlerim normal cikti. Esim gitmedi ama biraz deneyelim olmazsa o da gider tabi.
Bir sorunmu var acaba demek icin en az 6 ay beklenmeli zaten
Gecen sene tek iliskide hamile kalmistim bi cocuk daha istemiyorduk adetime 1.2 gun kalmisti nasilsa olmaz diyerek ilk defa korunmadik
Hayatimin sokunu yasadim gebelik olunca
Bos oldu ama sonucta bi gebelik olustu hemde yumurtlamamin imkansiz oldugu bi gunde beklenen adet gunumden bir gun onceki iliskide
Yani demem o ki her an ne olucagi belli olmuyo hicbi gunun garantisi yok

Bizim de ilkinde bi deneyelim bakalim demistik hic ummadik takmadik pit diye oldu sok yasamistik. Ben doktora gittim degerlerim normal cikti. Esim gitmedi ama biraz deneyelim olmazsa o da gider tabi.
Benımde ilki öyle oldu tek ilişki nasıl tuttu anlamadımmm.. bu arada bende anne tarafından eskişehirliyim

Benımde ilki öyle oldu tek ilişki nasıl tuttu anlamadımmm.. bu arada bende anne tarafından eskişehirliyim

Ya burdaki profil baya birbirine benziyor. neyse sansimiz acik olsun da 2ciler hemen gelsin. Ben de Anne tarafindan ama bir kez gittim sadece ama cok severim annemin tarafini

Ben 2016 ekim annesiydimm. Kizimda sat 29 araliktii
Bu ay olursa bundada 26 aralik olurr cok guzel tesaduff
Bide oluyomus iki cocugumda ayni gune dogurrum cifte dogum gunu masrafini teke dusur oh mis
Çok süper olur bende geçen ay öle düşünmüştüm yine eylülde doğururmuyum diye ama ekimde olur terazi burcu bende teraziyim

Acaba geç yumurtlamamı olmuştu yumurtlama dönemi dışında imkansız diye biliyorum yumurtlamam bitince çok kasmıyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…