- 8 Eylül 2020
- 601
- 622
- 53
- 35
- Konu Sahibi birhaberbekleyen
-
Senin ne zaman batın? Var mı belirtiler ya da herhangi bir şeyfotografin golgesi mi yoksa var mi bilemedim sanki cook hafif bir golge var gibi. Yarin sabaha eger testin varsa gece fazla su icmeden yat, konsantrasyonu yukselsin varsa da:) belki cikar ama cikmazsa da uzulme daha erken
Yaa kizlarin dedigi gibi 12.gunden sonra hcg salgilaniyorsa erken yapiyoruz zatenn negatif cikabilir dogal olarakBenım seninle aynı yumurtlamam bugun negatif çıktı
YaaaaBen ilkinde cok ruya gormustum cinsiyetine kadar dogru cikmisti. Simdi tik yok
En en en kesin 17.günYaa kizlarin dedigi gibi 12.gunden sonra hcg salgilaniyorsa erken yapiyoruz zatenn negatif cikabilir dogal olarak
Benim 1 Subat daha var nasil dayanicam bakalim. Belirti arasan var ama aslinda hakikaten hicbir sey yok. Icim bombos sanki, bir hafiflik:)) Birkac sey oldu ama onlar da her zaman olan seyler aslinda ben belirti olmasini istiyorum sadece. Mesela cok usuyorum ma hafa -4 usumem normal ben hep usurum, gecen bir batma oldu sag kasigima hiraz ani ve keskindi ama o da bana olur hep. Yani normalden farkli bisey yok.Senin ne zaman batın? Var mı belirtiler ya da herhangi bir şey
Ama adetimde sasmaz benim her ay bir gun once olurum mutlaka son tarihim 26 aralik gecesiydiEn en en kesin 17.gün
Yaaaabende gördüm ama bilinçaltı diye düşünüyorumm
Haftasonu geçti ya şimdi işe git gel yemek yap sofra topla daha çabuk geçer banaAma adetimde sasmaz benim her ay bir gun once olurum mutlaka son tarihim 26 aralik gecesiydi
Bu ayda 25 en fazla 26 sinda olmam lazim
Bilemiyorumki bizde her sabah yapariz testlerimiz tukenene kadarr napalim
Kızlar mesela 11. Gün pozitif görenler okuyorum ama şöyle bişey var regl günü 11. Gün.. olay reglyde
Belirti aramayin kizlar kendimi dinlersem her b.ku belirti saniyorum gecen ay herseyi yasadim resmen basim bile dondu hepsi pskolojikmiss
1 şubata kadar bizler de buradayız, birbirimize destek oluruz kiiiYaa ne ilginc iste herkes farkli. Bana mesela sey ilginc geldi Yumurtlamadan sonra 11 gunde o bebek nasil olusuyor. Ne bilim biraz zaman gerek miyor mu. Neyse aman olsunlar da hayirlisiyla saglikla kac gunde olurlarsa olsunlar:)
1 şubata kadar bizler de buradayız, birbirimize destek oluruz kiiiBu ay güzel haberler alacağız inşallah inanalim
Evet canım doğru söylüyorsun hayırlısı olsun benımde bir kızım var saçları sapsarıYaa ne guzel:)) Hayirlara ciksin insallah. Tabi ben ne desem bos gercekten psikolojik de olabilir ama anne hissi de olabilir. Ben her gece bir kiz cocugu goruyordum sapsari sacli. Kizim oldu aynen o sekilde. Ama tersini goren de olmus. ne bilim herkesin ve her hamileligin hikayesi farkli
Aynen bu ay olmazsa artik ovulasyon testiyle falanda ugrasmiycam bi doktora gidip degerlerime baktirip bi sorun olup olmadigini ogrenip gun saymayi zirvede birakicam bu ay.Oyle oyle aynen dogru. Hep olan seyleri belirti gibi dusunuyoruz en buyuk yanilgi.
Ayyy di miOy tesekkur ederim. Evet burdan sonra Eylul 2021 Annelerine transfer olalim insallah topluca. Dusunmesi guzel oldu:)
Kız Eylül’de ne işimiz var ekimeOy tesekkur ederim. Evet burdan sonra Eylul 2021 Annelerine transfer olalim insallah topluca. Dusunmesi guzel oldu:)
Aynen bu ay olmazsa artik ovulasyon testiyle falanda ugrasmiycam bi doktora gidip degerlerime baktirip bi sorun olup olmadigini ogrenip gun saymayi zirvede birakicam bu ay.
Inanin herkes yaziyor klişe gibi oldu artik ama kafaya takmayinca oluyor dogru
Ilk gebeligimde ne zamanki birakdim kendimi umursamadim aklıma bile getirmedim o ay oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?