Ovülasyon testi ile gebelik

Senin ne zaman batın? Var mı belirtiler ya da herhangi bir şey
Benim 1 Subat daha var nasil dayanicam bakalim. Belirti arasan var ama aslinda hakikaten hicbir sey yok. Icim bombos sanki, bir hafiflik:)) Birkac sey oldu ama onlar da her zaman olan seyler aslinda ben belirti olmasini istiyorum sadece. Mesela cok usuyorum ma hafa -4 usumem normal ben hep usurum, gecen bir batma oldu sag kasigima hiraz ani ve keskindi ama o da bana olur hep. Yani normalden farkli bisey yok.

Kızlar mesela 11. Gün pozitif görenler okuyorum ama şöyle bişey var regl günü 11. Gün.. olay reglyde

Yaaaa bende gördüm ama bilinçaltı diye düşünüyorumm

Yaa ne guzel:)) Hayirlara ciksin insallah. Tabi ben ne desem bos gercekten psikolojik de olabilir ama anne hissi de olabilir. Ben her gece bir kiz cocugu goruyordum sapsari sacli. Kizim oldu aynen o sekilde. Ama tersini goren de olmus. ne bilim herkesin ve her hamileligin hikayesi farkli

Ama adetimde sasmaz benim her ay bir gun once olurum mutlaka son tarihim 26 aralik gecesiydi
Bu ayda 25 en fazla 26 sinda olmam lazim
Bilemiyorumki bizde her sabah yapariz testlerimiz tukenene kadarr napalim
Haftasonu geçti ya şimdi işe git gel yemek yap sofra topla daha çabuk geçer bana haftasonu vakit bol

Kızlar mesela 11. Gün pozitif görenler okuyorum ama şöyle bişey var regl günü 11. Gün.. olay reglyde

Yaa ne ilginc iste herkes farkli. Bana mesela sey ilginc geldi Yumurtlamadan sonra 11 gunde o bebek nasil olusuyor. Ne bilim biraz zaman gerek miyor mu. Neyse aman olsunlar da hayirlisiyla saglikla kac gunde olurlarsa olsunlar:)

Yaa ne ilginc iste herkes farkli. Bana mesela sey ilginc geldi Yumurtlamadan sonra 11 gunde o bebek nasil olusuyor. Ne bilim biraz zaman gerek miyor mu. Neyse aman olsunlar da hayirlisiyla saglikla kac gunde olurlarsa olsunlar:)
1 şubata kadar bizler de buradayız, birbirimize destek oluruz kiii Bu ay güzel haberler alacağız inşallah inanalim

Evet canım doğru söylüyorsun hayırlısı olsun benımde bir kızım var saçları sapsarı

Oyle oyle aynen dogru. Hep olan seyleri belirti gibi dusunuyoruz en buyuk yanilgi.
Aynen bu ay olmazsa artik ovulasyon testiyle falanda ugrasmiycam bi doktora gidip degerlerime baktirip bi sorun olup olmadigini ogrenip gun saymayi zirvede birakicam bu ay.
Inanin herkes yaziyor klişe gibi oldu artik ama kafaya takmayinca oluyor dogru
Ilk gebeligimde ne zamanki birakdim kendimi umursamadim aklıma bile getirmedim o ay oldu

Bizim de ilkinde bi deneyelim bakalim demistik hic ummadik takmadik pit diye oldu sok yasamistik. Ben doktora gittim degerlerim normal cikti. Esim gitmedi ama biraz deneyelim olmazsa o da gider tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…