- Konu Sahibi birhaberbekleyen
-
Birkaç kere gecikti hatta bi ara gecikmişti testim baya pembe çıkmıştı sonra regl olmuştum o zaman çok üzülmüştümTuh. Suan alma sansin yok mu nobetci eczane vaer mi yakininda? Umutlan diye soylemiyorum ama eger hamileysen bir an once kan testi yaptirip hcg artisini izlemen gerekecekya o yuzden. Reglin de gecmis. Normalde gecikmen olur mu yoksa dakik midir?
anladim cnm hayirlisi olsun. guzel haber bekliyoruz:)Birkaç kere gecikti hatta bi ara gecikmişti testim baya pembe çıkmıştı sonra regl olmuştum o zaman çok üzülmüştümama genelde dakiktir hatta aynı saatte gelir. Şuan alma imkanım yok canım malesef yarın ilk idrarımı yapmadan test alabilirsem bakıcam artık
İnşallah canım benim :)anladim cnm hayirlisi olsun. guzel haber bekliyoruz:)
tebrik ederim kuzum. bendede ayni senin gibi oldu.. ama sevinemedim ilki inde kalbi durmustu çünkü.. inşallah saglikli gebelikerimiz olurBen dayanamayıp gebelik testi yaptım bakar mısın canım
az once test yaptım, hamileyim galiba
cok tesekkur ederim sagolunYa ne guzel pes pese pozitif testler var goruyorum bu baslikta. Saglikla gelsin sizin adiniza cok sevindim!
Canımm ne yaptın merak ettim seni kan verecektin hayırlı haberi aldın mı inşAllah dualarımdasıncok tesekkur ederim sagolun
Merhabalar benimde sizinle aynı durumdaydı konu açtım herşeyi detaylıca anlattım bakabilirsiniz belki sizede umut olur inşAllah gebelikten dolayı koyulaşmıştır dualarım sizinleCatladigindan beri hep silikti. İlk defa bugün koyu görüyorum. Pik gibi değil zaten. Ama takip edeceğim koyulasirsa yine o zaman yeni bir yumurtlama belki
Ah evet hatırlıyorum. Yaa inşallah gebeliktendir inşallah. O kadar istiyorum ki. Catladigindan beri silikti. İlk defa bugün koyulaşma gördüm. Gerçi bu da yeterli bı koyulaşma mi onu da bilmiyorum ama daha adete 1 hafta var zaten. Dualarınizi eksik etmeyin nolurMerhabalar benimde sizinle aynı durumdaydı konu açtım herşeyi detaylıca anlattım bakabilirsiniz belki sizede umut olur inşAllah gebelikten dolayı koyulaşmıştır dualarım sizinle
Rabbim inşAllah bu ay nasibini sana kavuşturmuştur dua edelimAh evet hatırlıyorum. Yaa inşallah gebeliktendir inşallah. O kadar istiyorum ki. Catladigindan beri silikti. İlk defa bugün koyulaşma gördüm. Gerçi bu da yeterli bı koyulaşma mi onu da bilmiyorum ama daha adete 1 hafta var zaten. Dualarınizi eksik etmeyin nolur
Allah razı olsun cnmCanımm ne yaptın merak ettim seni kan verecektin hayırlı haberi aldın mı inşAllah dualarımdasın
İnşallah canım benim. Eğer koyulasirsa seni tekrar etiketlicem olur muRabbim inşAllah bu ay nasibini sana kavuşturmuştur dua edelimGitgide koyulaşırsa eğer Allahın izniyle güzel haberi almak yakındır
İnşallah canım benim :)
Kizlar cevap verecek kimse yok mu acaba ???Kizlar tekrar merhaba. 15. Günde ovulasyonla pik görmüştüm. 16 da hafif silindi. 17. Günde baya silikti. 17 de çatladı diye düşünüyorum o yüzden. Bugün 24. Günüm ve ovulasyon testim bı tık koyu geldi bana. Tekrar mi yumurtlicam ? Çatlamanin üzerinden 7 gün geçmiş oldu. Pikin üzerinden 9 gün geçtiEki Görüntüle 2764397 .
Rabbim hayırlısıyla güzel haberler alabilmeni nasip etsin canım benim bu hafta sevincin artacak inşAllahAllah razı olsun cnmhenuz gitmedim cuma gunune randevu alabildim bu sabah tekrar test yaptım biraz daha koyulasmıstı insallah hersey yolunda gider sen ne yaptın tekrar kan verdin mi?
Tamam canım benim hayırlı haberlerini bekliyorum inşAllahİnşallah canım benim. Eğer koyulasirsa seni tekrar etiketlicem olur mu
amin insallahRabbim hayırlısıyla güzel haberler alabilmeni nasip etsin canım benim bu hafta sevincin artacak inşAllahEvet benim beta baya yükselmişti doktor artık kan testine gerek yok dedi ama ben yinede yarın tekrar vereceğim içim rahat etsin diye
Kuzum yaptım ama sanki pembelik yok ben çizgi görmeye çalışıyorum sanırım şuan durdukça kuruma çizgisi oluştuğunu düşünüyorum. Resmi negatif falan da yaptım. Zaten olsaydı pembeleşmesi lazımdı 2 gün geçti o test üzerinden değil miCOk merak ettim, naptin cnm tekrar test yaptin mi? Hadi insallah senden de guzel haber gelsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?